escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bende ipad ve iphone var, tek bir hesaptan ikisi için de kullanıyorum. Ama bir süre kullandıktan sonra hesabı devre dışı bırakıyor güvenlik gerekçesiyle. Ben şimdi ayrı ayrı icloud ve app hesabı mı açıcam bu cihazlara yok mu bunları birbirine tanıtacak bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 PCden de gir, bi de ayrı ayrı açınca çalışır ya, çalışıyor yani 3ünden de tek hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 5 cihaza kadar kullanırsın sen başka bişey yapıpsundur İphone İpad Appletv İmac Macbook air Şeklinde düşünüyor apple sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Abi ne yapıcam allah aşkına fsgs İpadden giriyorum, telefona geçiyorum şifre soruyo, şifreyi giriyorum takılıyırum, ipadden şifre soruyo. En sonunda da hesabı devre dışı bırakıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 aynı anda girsen de sorunsuz açıyor aslında, 3 cihazda kullanıyorum tek id'yi. sendeki sorun başka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Tamam da nedir yani noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 app store da şifre hep sormuyormu ki parmak hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ya itunes ve icloud şifresi girin çıkıyor sürekli... Dolayısıyla app storedan bişi indiremiyorum şifreyi giriyorum falan. Ciddi ciddi kimse çözemeyecek bunu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 biz niye cozelim, git applea sor. itunesla icloud accountlari farkli seyler olabilir mi? yoo hepsi apple id'ymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Evet aynı şifre ikisi de. Kısacası şifre soruyor devamlı... Apple sor da ulan burda ahkam kesiyorlar ios hakkında iphone hakkında bi zeki arkadaş bilir de yardımcı olur diye düşündük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 beni arayıp uyandırdılar sormak için. BİLMİYORUM SORMAYIN. good night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Noluyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 escape said: Evet aynı şifre ikisi de. Kısacası şifre soruyor devamlı... Apple sor da ulan burda ahkam kesiyorlar ios hakkında iphone hakkında bi zeki arkadaş bilir de yardımcı olur diye düşündük. Devamli sormaz ya bendede iphone ipad ve tv var app indirirken soruyor sonra bir muddet sormuyor sifreyi ama illaki soruyor sifre bisi indirirken Cunku onceden sorun yasadi bunu la ilgili apple Milletin cocugu girip almis bisiruru sey sonra cocugum almis diye geri istemis herkes parasini ... Bu nedenden sifresiz bedavada olsa aldirmiyor bisi Arada soruyor ama... Sen niye taktinki sifre olayina? Baskasinami kullandiracaksin? Oyleyapacaksanda family share olayi var onu kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ya ne takicam editor, bir sure sonra hesabiniz askiya alindi bloke edildi diye abuk subuk seylerle geliyor karsima. Canimi sıkıyor. Eee ilk postlarda sormuyo hic dediler, sen farkli bisi diyosun simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ya bi de bisi indirirken sormuyo yanlis anlasilmasin. Menudeyken ya da kilit actiktan sonra lak diye ekrana dusuyo. Twitterdayken ekrana dusuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bende benzer bi sıkıntı vardı ama sadece store'da update yaparken falan: telefonu veya ipad'i senden başka biri o accountla kullandıysa, onun kendi accountuyla yüklediği app'leri onun accountuyla update ediyosun falan filan.. bu değil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 escape said: Ya bi de bisi indirirken sormuyo yanlis anlasilmasin. Menudeyken ya da kilit actiktan sonra lak diye ekrana dusuyo. Twitterdayken ekrana dusuyor falan. Tmm işte update için kontrol ediyor başka biyerde kullanıldı diye tak diye soruyor... Bence en iyisi sen Family share kullan bütün satın aldığın programları paylaştığın account kullanabiliyor ;) hatta resimler vs vs bisürü şey paylaşabilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 iPewface Jul 7, 2014 8:36 AM Re: Iphone keeps asking me for my AppleID password in response to Paul Squyres What I did was I went to Setting then iTunes & App Store, Then I logged out of my account and did it over again and now it works perfectly! yada bir app / update düzgün yüklenmemiştir. diyorlar, bi nevi resetlemen gerekiyor itunes hesabını icloud hesabını sil geri yükle telefonda vs. kullandığın cihazlardan biri sürekli login olmaya çalışıo işte. bir diğer öneri de safari cookies'leri kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 2 said: escape said: Ya bi de bisi indirirken sormuyo yanlis anlasilmasin. Menudeyken ya da kilit actiktan sonra lak diye ekrana dusuyo. Twitterdayken ekrana dusuyor falan. Tmm işte update için kontrol ediyor başka biyerde kullanıldı diye tak diye soruyor... Bence en iyisi sen Family share kullan bütün satın aldığın programları paylaştığın account kullanabiliyor ;) hatta resimler vs vs bisürü şey paylaşabilion Ben resimleri vs paylaşmak istemiyorum ki? Sadece indirdiğim uygulamarı güncellesin uygulama indirsin bi de hesap askıya alınmasın istiyorum. Scorch un dediğini yaptım şimdi bakalım olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Onu ayarlayabiliyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Galiba halletim ya eyvalla beyler Tamam editor basti kafam sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar