Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Twisting Nether'da satılık WoW gold mevcuttur. fazla laf kalabalığına gerek yok ilgilenenler pm den ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 konu güncel beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 fiyat ne merak ettiğimden soruyorum piyasasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 1k = 1 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 herkes 1tl'ye satarken işin biraz zor hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 herkes 1.5 tl ye sattığı için bende 1.5 tl dedim. şimdi biraz araştırdım adamlar 10 ay önce falan 1TL den satıyormuş. Güncel fiyat = 1K = 1TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ben serverda trade chatte dönen satışlardan ve bazı forumlardaki satışlardan gördüklerimi söyledim. 1.5tl'ye satan görmedim, hatta dolar-euro üzerinden satışlarını yapanların da fiyatları 1k=1tl'ye denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 hesap açık olsa bi 20k alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 konu güncel beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 konu güncel stok 250k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Güncel stok 175K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Güncel beyler. ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konu günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Güncel beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben alıcam. sarsana bana oradan biraz. stok nedir? akşama filan yazabilirim. hesabımda kaç kuruş vardır hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Güncel beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konu güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Güncel beyler. 200K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Yeni Fiyat 1 K = 0.90 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 xaviusa atsana karakterini. alırım 100k direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 twisting nether hangi realmler ile alışveriş yapabiliyor? bazı realmler arası trade var anladığım kadarıyla. kendim buldum, English Realms PvE Kul Tiras / Alonsus / Anachronos Bronzebeard / Aerie Peak Blade's Edge / Vek'nilash / Eonar Wildhammer / Thunderhorn Kilrogg / Runetotem / Nagrand Aggramar / Hellscream Hellfire / Arathor Kor’gall / Bloodfeather / Executus / Burning Steppes / Shattered Hand Azjol-Nerub / Quel'Thalas Ghostlands / Dragonblight Darkspear / Terokkar / Saurfang Aszune / Shadowsong Khadgar / Bloodhoof Bronze Dragonflight / Nordrassil Lightbringer / Mazrigos Azuremyst / Stormrage Doomhammer / Turalyon Emerald Dream / Terenas PvP Shattered Halls / Balnazzar / Ahn'Qiraj / Trollbane / Talnivarr / Chromaggus / Boulderfist / Daggerspine / Laughing Skull / Sunstrider Emeriss / Agamaggan / Hakkar / Crushridge / Bloodscalp / Twilight's Hammer Grim Batol / Aggra Karazhan / Lightning’s Blade / Deathwing / The Maelstrom Auchindoun / Dunemaul / Jaedenar Dragonmaw / Spinebreaker / Haomarush / Vashj / Stormreaver Zenedar / Bladefist / Frostwhisper Xavius / Skullcrusher / Al'Akir Darksorrow / Genjuros / Neptulon Drak’thul / Burning Blade Dentarg / Tarren Mill RP Moonglade / The Sha'tar / Steamwheedle Cartel Darkmoon Faire / Earthen Ring RP PvP Scarshield Legion / Ravenholdt / The Venture Co / Sporeggar / Defias Brotherhood French Realms PvE Chants éternels / Vol'jin Elune / Varimathras Marécage de Zangar / Dalaran Eitrigg / Krasus Suramar / Medivh Uldaman / Drek'Thar PvP Arak-arahm / Throk’Feroth / Rashgarroth / Kael'Thas Naxxramas / Arathi / Temple Noir / Illidan Sargeras / Garona / Ner’zhul Eldre’Thalas / Cho'gall / Sinstralis RP Confrerie du Thorium / Les Clairvoyants / Les Sentinelles RP PvP La Croisade écarlate / Culte de la Rive noire / Conseil des Ombres German Realms PvE Gilneas / Ulduar Garrosh / Shattrath / Nozdormu Nethersturm / Alexstrasza Un’Goro / Area 52 / Sen'jin Ambossar / Kargath Ysera / Malorne Malygos / Malfurion Tichondrius / Lordaeron Arygos / Khaz'goroth Teldrassil / Perenolde Durotan / Tirion Lothar / Baelgun Norgannon / Dun Morogh Rexxar / Alleria Proudmoore / Madmortem PvP Nazjatar / Dalvengyr / Frostmourne / Zuluhed / Anub'arak Arthas / Vek’lor / Blutkessel / Kel'Thuzad / Wrathbringer Dethecus / Terrordar / Mug’thol / Theradras / Onyxia Echsenkessel / Taerar / Mal’Ganis Anetheron / Festung der Stürme / Rajaxx / Gul'dan / Nathrezim / Kil'Jaeden Nefarian / Nera'thor / Mannoroth / Destromath / Gorgonnash Azshara / Krag'jin RP Die ewige Wacht / Die Silberne Hand Todeswache / Zirkel des Cenarius Der Mithrilorden / Der Rat von Dalaran Forscherliga / Die Nachtwache RP PvP Die Arguswacht / Die Todeskrallen / Das Syndikat / Der Abyssische Rat / Kult der Verdammten / Das Konsortium Spanish Realms PvE Exodar / Minahonda Colinas Pardas / Tyrande / Los Errantes PvP Zul’jin / Sanguino / Shen'dralar / Uldum Russian Realms PvP Подземье / Разувий Король-лич / Седогрив Пиратская бухта / Ткач смерти Гром / Термоштепсель Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 barbu said: xaviusa atsana karakterini. alırım 100k direk. ravencrestte değilmiydiniz ya siz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar