blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 arkadaşlar soru açık, galericilere karşı ilginç bir önyargım var. expere bile soksam sanki galericilerin bir şekilde kazıklayacaklarını düşünürüm. yersiz bir önyargımıdır bilemedim. piyasada arzu ettiğim fiyatta araba bulamıyorum galeriye de yanaşmak istemiyorum. beni rahatlatabilecek düşünceleri olan varmı 22 bin 23 bin tl lik bir araba için konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 İçini rahatlatmak isterdim ama ben de hiç sağlam galerici görmedim, duymadım. Tanıdık değilse eğer bulaşma. Gerçi o kadar çakal oluyorlar ki tanıdığa da geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Selam, Babamın B6 kasa A4'ü almıştık. Piyasaya göre uygundu fiyatı. Araç temiz çıktı. Aile dostunun aracıymış ve adam çabuk satılsın istediği için uygun fiyat koymuşlar. Aracı sahibinden noter satışıyla aldık. 300TL komisyon vermiştik. Sene 2008 olsa gerek. Ama komisyoncuya güven sorunu yaşıyorum ben de. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Galericilerle emlakçılar en güvenmeyeceğim mesleklerin başında geliyor olabilir. Tanıdık bile olsa güvenmem kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 alınır düzgün yerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 illa ki sana da aldigina da ufaktan degidirecektir..ama araba uygunsa sorunlu da degilse..neden olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 2001 model opel astra 60 km de adam diyor araba orjinal.dedim arabayı 13 yıl garaj dan cıkıp gerimi sokmuşlar. inanmıyorsan alma diyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Renault 2 , dod, borusan kullanilmis oto Git al bunlardan, biraz pahaliya alirsin ama icin rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 focuslar hakkında bilgisi olan varmı? nasıl arabadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 blackhavvk said: 2001 model opel astra 60 km de adam diyor araba orjinal.dedim arabayı 13 yıl garaj dan cıkıp gerimi sokmuşlar. inanmıyorsan alma diyor haha 13 yıllık araba 60 km sfdf ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 60bin bile inanılmaz ki? 60 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 yazlık arabasıdır abi. oluyo öyle şeyler. ben 96 bmw almıştım 2006 gibi , 90k daydı. evin 4. arabasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 94 araba var 150k da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 60 bin abi, kral yazım hatası yapmışım.:D millet 3-5 ay da yapıyor onu:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Galerıcılerde babanızın oglu ıdı para kazanmadan al abı ben yemedim sen ye dıycek Artık eskısı gıbı degıl msj var atarsın kazasını ogrenırsın , artık tamırcı tanıdıgıda ıhtıyac yok 100 tl ye expertız yapan bır dünya yer var adamların ısı bu başka bı ıs yapmıyolar . 250-300 verırsın makineye bağlatırsın . E pıyasayı artık galerıcılerde etkılıyemıyor sonucda bır dünya sıte var bu devırdı araç alırken kazıklanıcak yada hasarlı araç alıcak adam harbı salak adamdır . Tek ısım araç almak satmak degıl, Konsıye araç'da alıyorum ,kendıme ayda 1 2 yapıyorum ama kazanmıycam aracada gırmıyorum yada zararına aracda vermıyorum hanı . Mısal suan elımde Konsıye olarak 2009 passat var .Kendı tamırcımde kusurlarını yaptırdım , Temızlıgını yaptırdım , kendı aracımla bı cok kez araç basına gıttım geldım . EE ben sımdı bu araçtan para kazanmıycakmıyım ? Sevap kazanmanın bır cok yolu mevcut :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Selam, Satan kişi elbette kazanacak ama bu kazancı sağlarken de çürük elmayı sana parlatıp sağlam diye kakalamaya kalkmayacak. Gerçi bazı gelericiler bu işi biraz daha düzgün yapmaya başladılar. Eksper raporu alıyor, boya kusurlarını falan sana yazılı şematik gösteriyorlar. Zaten bundan sonraki aşama da kimden alırsan al, bir alıcı olarak kontrol etmen gereken hususlar; motorun sağlığı, baskı-balatanın durumu, elektronik oyuncakların çalışması falan filan... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 galeriden 2. el araba alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 her esnaf gibi sana guven vermesi onemli tabi, sahibinden aldigin arabada da 50 cesit pislik cikabilir. tanidik falan birilerini bul bence, ben olsam gözüm kapali gidip almam. Ha bi de önceki sahibi emekli ise gayet normal 13 yilda 60bin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hyundai accent 1.6 admire 2005 model arabası hakkında bilgisi olan varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar