Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galeri den 2.el araba alınır mı

blackhavvk

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar soru açık, galericilere karşı ilginç bir önyargım var. expere bile soksam sanki galericilerin bir şekilde kazıklayacaklarını düşünürüm.

yersiz bir önyargımıdır bilemedim. piyasada arzu ettiğim fiyatta araba bulamıyorum galeriye de yanaşmak istemiyorum.

beni rahatlatabilecek düşünceleri olan varmı

22 bin 23 bin tl lik bir araba için konuşuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Babamın B6 kasa A4'ü almıştık. Piyasaya göre uygundu fiyatı. Araç temiz çıktı. Aile dostunun aracıymış ve adam çabuk satılsın istediği için uygun fiyat koymuşlar. Aracı sahibinden noter satışıyla aldık. 300TL komisyon vermiştik. Sene 2008 olsa gerek.

Ama komisyoncuya güven sorunu yaşıyorum ben de.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Galerıcılerde babanızın oglu ıdı para kazanmadan al abı ben yemedim sen ye dıycek
Artık eskısı gıbı degıl msj var atarsın kazasını ogrenırsın , artık tamırcı tanıdıgıda ıhtıyac yok 100 tl ye expertız yapan bır dünya yer var adamların ısı bu başka bı ıs yapmıyolar . 250-300 verırsın makineye bağlatırsın .
E pıyasayı artık galerıcılerde etkılıyemıyor sonucda bır dünya sıte var

bu devırdı araç alırken kazıklanıcak yada hasarlı araç alıcak adam harbı salak adamdır .
Tek ısım araç almak satmak degıl, Konsıye araç'da alıyorum ,kendıme ayda 1 2 yapıyorum ama kazanmıycam aracada gırmıyorum yada zararına aracda vermıyorum hanı .

Mısal suan elımde Konsıye olarak 2009 passat var .Kendı tamırcımde kusurlarını yaptırdım , Temızlıgını yaptırdım , kendı aracımla bı cok kez araç basına gıttım geldım . EE ben sımdı bu araçtan para kazanmıycakmıyım ?
Sevap kazanmanın bır cok yolu mevcut :))
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Satan kişi elbette kazanacak ama bu kazancı sağlarken de çürük elmayı sana parlatıp sağlam diye kakalamaya kalkmayacak. Gerçi bazı gelericiler bu işi biraz daha düzgün yapmaya başladılar. Eksper raporu alıyor, boya kusurlarını falan sana yazılı şematik gösteriyorlar. Zaten bundan sonraki aşama da kimden alırsan al, bir alıcı olarak kontrol etmen gereken hususlar; motorun sağlığı, baskı-balatanın durumu, elektronik oyuncakların çalışması falan filan...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...