Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 8. Hafta Beşiktaş-Fenerbahçe 02.11.2014 saat: 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

vine'da bile var. once ba'nin elleri bekirin kafasini yakaliyor.

nasıl sallıyorsun belli değil. koyulmuşu var bir önceki sayfada. ba içeri girmeye çalışırken yapışıyor bekir. durdur bak ba'nın sol kolu nerede, vücudu nereye yönlenmiş. ba bekir'i tutup kaleye doğru mu götürmeye çalışıyor? lel.
Mesaj tarihi:
usenmesem screenshot alip koyardim da, neyse ki senin de konu futbol olunca klasik bir besiktasliya bagladigini biliyorum. o yuzden istedigin cevabi veriyim.

NASIL HAK YEDIK ZAAA XDXD
Mesaj tarihi:
koy hadi screenshot bekliyorum. kim neyin klasiğine bağlıyor belli şurada dönen circlejerkten. önüne konulan pozisyonu kabullenemiyorsun daha. bekir'in topa da kaleye de sırtı dönük. o da pozisyon icabı di mi?
Mesaj tarihi:
arsene bilic'in de soyledigi gibi sari kartlar da hataliydi. gokhan tore'nin kirmizi kart gormesi, norvecli sag bekin bjk'ye satilmamasi ve besiktas'ta necip'in oynamasi da fenerbahce'nin buyuk oyununun bir parcasi.
Mesaj tarihi:
Biri bana geçen hafta gökhan ın niye atıldığını ama bu hafta aynı olayda Emre'nin neden oyunda kaldığını anlatabilir mi acaba? çok olmadı yani 1 hafta önce ya.
Mesaj tarihi:
bilic sarılar hatalı diyorsa o da saçmalamış. sarılar doğru. ama bunun o penaltı pozisyonu ile hiçbir alakası yok. lafı bilic'e getirip durmanız pozisyonu legit yapmıyor.
Mesaj tarihi:
Catze said:

hakem duymadı desek ikna olacak mısın darksun?

bize artık bir faydası yok zaten ama o halde bu hafta ceza almazsa federasyonun ne mal olduğu yine gözükür herhalde. Adam ayrıca kaç defa tekrarlıyor süper valla.
Mesaj tarihi:
hakem duymadı geçerli bir bahane olsaydı töre bu maçta oynuyor olurdu. bülent yıldırım'ın etliye sütlüye karışmayacağını bilmeyen yoktur herhalde. orada kim bilir daha ne küfürler dönmüştür iki taraftan da.
Mesaj tarihi:
Genel olarak maçı izlemedim, o yüzden kim ne yapmış bilmiyorum, takip ettiğim kadarıyla (facebook listemdeki fanatik BJK'lıların bile çoğu da dahil olmak üzere) BJK çok kötü oynadı, fenerse vasatın altı oynadı, ama bu yetti diyorlar. Özetlere baktım, öyle gibi.

Küfür muhabbetinde Emre'nin Volkan'ın (bunların ayrı ayrı videolarını çekmişler o sayede maçı izlemesem dahi küfrederken gördüm) ve muhtemelen sahada iki takımın dayarısının daha atılması gerekiyor aynı mantıkla.

Pozisyonu izledim bikaç yerden, ne BJK'lı ne FB'li olarak tarafsız gözle söyleyebilirim ki benim görüşümce penaltı. Ba da uyanıklık etmeye çalışmış sonradan, kafayı karıştıran şey o. Ba aradan kaçmaya çalışıyor, Bekir gerisinde kalmış, yetişemeyeceğini anlayınca kafayı göğsü ileri uzatıp perdeleyerek Ba'nın önünü kapatmaya, koşmasını engellemeye çalışıyor. Bu arada kollarını da Superman misali uzatmış. Geç kaldığı için de Ba'yı ittiriyor. Burası penaltı. Sonrasında Ba pozisyonu abartmak/hakeme göstermek için Bekir'i koltuk altına alıp yakalıyor, onunla beraber düşüyor, burası da işin şov kısmı.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Genel olarak maçı izlemedim, o yüzden kim ne yapmış bilmiyorum, takip ettiğim kadarıyla (facebook listemdeki fanatik BJK'lıların bile çoğu da dahil olmak üzere) BJK çok kötü oynadı, fenerse vasatın altı oynadı, ama bu yetti diyorlar. Özetlere baktım, öyle gibi.

Küfür muhabbetinde Emre'nin Volkan'ın (bunların ayrı ayrı videolarını çekmişler o sayede maçı izlemesem dahi küfrederken gördüm) ve muhtemelen sahada iki takımın dayarısının daha atılması gerekiyor aynı mantıkla.

Pozisyonu izledim bikaç yerden, ne BJK'lı ne FB'li olarak tarafsız gözle söyleyebilirim ki benim görüşümce penaltı. Ba da uyanıklık etmeye çalışmış sonradan, kafayı karıştıran şey o. Ba aradan kaçmaya çalışıyor, Bekir gerisinde kalmış, yetişemeyeceğini anlayınca kafayı göğsü ileri uzatıp perdeleyerek Ba'nın önünü kapatmaya, koşmasını engellemeye çalışıyor. Bu arada kollarını da Superman misali uzatmış. Geç kaldığı için de Ba'yı ittiriyor. Burası penaltı. Sonrasında Ba pozisyonu abartmak/hakeme göstermek için Bekir'i koltuk altına alıp yakalıyor, onunla beraber düşüyor, burası da işin şov kısmı.

bekir yok bile o pozisyonda
Mesaj tarihi:
khala said:

Biri iki hafta farklılık gösterebilir ama sonuç hep aynı.

tanıdığım çoğu beşiktaşlı böyle :(
bu sene 2. de olamayacaklar sezon sonuna kadar herşey değişecek..
Mesaj tarihi:
Fener maçı haketti..

Benim tek savunduğum şu abi hep söylüyorum ; Kararlar Beşiktaş'a daha kolay uygulanır , bu da Beşiktaş'ın ortaya koyamadığı gücüyle alakalıdır.
Mesaj tarihi:
hakem de fenerbahçe 1 gol ile öndeyken bjk'den kimseye kart göstermeden caner'e saçma bir sarı kart çıkarttı. hakem kartlarını düzgün kullansaydı 2-3 sarı kart daha çıkartması gerekirdi bjk'lilere. fb her atağa kalktığında el-kol çekerek, omuzdan çekerek, yerde çift dalarak atağı kestiler...
  • Yeni Oluştur...