Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa doluluğu

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Çok yoğun bir işim var ve son günlerde iyice yoğunlaştı tam anlamıyla kafa sikilmesi yaşıyorum.
Üniversiteye hazırlanırken yüklenince çok beynin ön lobunda böyle bir ağırlık hissedersin ya ona benzer bir his yine arada oluyor.
Aranızda mutlaka benzer şeyler yaşayan oluyordur. Siz kafanızı rahatlatmak için ne tarz aktivitelerle uğraşıyorsunuz?
Kendime yararlı bir fikir çıkar belki diye merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı rahatlamıyor.

Ben de son bir senedir benzeri bir tempodayım. Mesai bittiği anda bilgisayarı dahi açmasam bile aklıma geliyor iş. Yanımda kızla uyurken rüyamda ofisi görüyorum.

Tek yaşıyorken alkole abanıyordum. Artık yapamıyorum gastrit var + alkol yaramıyor + ailemle yaşamaya başladım. Bi ara sürekli dışarı çıkıp takılmaya abandım, artık yapamıyorum çünkü vakit + enerjim kalmadı, haftasonlarım bile dolu. Bi ara spora abandım, neden bilmiyorum ağustosta tak diye bıraktım. Şu an bi çarem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

iş koşullarını yenile veya farklı iş bul. yapacağın diğer her türlü şey sorunun ana kaynağını çözmeyeceği için etkisiz olur, kısa süreli olur.

iş değiştirmeyeceksen de hayatının devamında da öyle olacağını kabul et, kendini işe ada, iş adamı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

sevgili yap
ama kafanı doldurmayacak olandan
yoksa daha kötü oluyor

kafasını dolduracak bir sevgili de bulabilir. ben denedim bunu geçen, 3-4 haftanın sonunda tüm murat dalkılıç şarkılarını ezbere biliyor + bu tarz benim'i ciddi ciddi yorum yapa yapa izleyecek kıvama gelmiştim. kız resmen farklı bi dünyada yaşıyo gibiydi. dolayısıyla kafanı dağıtıyor bayaa. sen suriye sorunundan falan bahsediyorsun kız amaan ne bakıyosun onlara ya off falan diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...