Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Çok yoğun bir işim var ve son günlerde iyice yoğunlaştı tam anlamıyla kafa sikilmesi yaşıyorum. Üniversiteye hazırlanırken yüklenince çok beynin ön lobunda böyle bir ağırlık hissedersin ya ona benzer bir his yine arada oluyor. Aranızda mutlaka benzer şeyler yaşayan oluyordur. Siz kafanızı rahatlatmak için ne tarz aktivitelerle uğraşıyorsunuz? Kendime yararlı bir fikir çıkar belki diye merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 uyuşturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 mesaiden sonra iş düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 kendine hobi bul..duzenli olarak gunde yarim saat kaliteli zaman ayir ve hobinle ugras..hobi diye sececegin ugrasin kafani temizlemesine izin ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bol bol alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 harnup tozu ye anne sozu dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Hacı rahatlamıyor. Ben de son bir senedir benzeri bir tempodayım. Mesai bittiği anda bilgisayarı dahi açmasam bile aklıma geliyor iş. Yanımda kızla uyurken rüyamda ofisi görüyorum. Tek yaşıyorken alkole abanıyordum. Artık yapamıyorum gastrit var + alkol yaramıyor + ailemle yaşamaya başladım. Bi ara sürekli dışarı çıkıp takılmaya abandım, artık yapamıyorum çünkü vakit + enerjim kalmadı, haftasonlarım bile dolu. Bi ara spora abandım, neden bilmiyorum ağustosta tak diye bıraktım. Şu an bi çarem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 oyun oynuyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 değişik kimyasallar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Geçiyor ya o sonradan alıştıkça olmadı Pharmaton denenebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 senkonun ara ara önerilerine baya güldüm ehueh :) İş sahibi olmak zor gerçekten mesai bitimi falan dinlemiyor mecbur takılıyor aklına. Alkol bende kullanmıyorum sağlıksal nedenlerle. Spor dediğin gibi enerji kalmıyor. Sosyallikte haftada 1 en fazla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 buraya uğrıcam bi aksilik çıkmazsa brain fog diye arat bişeyler oku ama senin ilacını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 mesai falan dinlemiyor değil işte, noobluk o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 kariyer hedefi olmayan bir işte çalış kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Gündemi takip etme, dota oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 mahalleye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sevgili yap ama kafanı doldurmayacak olandan yoksa daha kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 lego yap lego, dert sahibi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 KPSS B'den girip düz memur ol. Hepsinin saçı sakalı gür. Kırışıklıkları yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tüm yoğunluklarının kısıtlamalarından bağımsız özgür ve canlı olduğunu daha önce hiç hissetmediğin şekillerde hissetmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yogi'ye başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 iş koşullarını yenile veya farklı iş bul. yapacağın diğer her türlü şey sorunun ana kaynağını çözmeyeceği için etkisiz olur, kısa süreli olur. iş değiştirmeyeceksen de hayatının devamında da öyle olacağını kabul et, kendini işe ada, iş adamı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ren said: sevgili yap ama kafanı doldurmayacak olandan yoksa daha kötü oluyor kafasını dolduracak bir sevgili de bulabilir. ben denedim bunu geçen, 3-4 haftanın sonunda tüm murat dalkılıç şarkılarını ezbere biliyor + bu tarz benim'i ciddi ciddi yorum yapa yapa izleyecek kıvama gelmiştim. kız resmen farklı bi dünyada yaşıyo gibiydi. dolayısıyla kafanı dağıtıyor bayaa. sen suriye sorunundan falan bahsediyorsun kız amaan ne bakıyosun onlara ya off falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar