Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine Bangladeşteyim

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Hava akşamları serin ama yine de kısa kollu ile geziliyor. Gün içinde söylemeye gerek yok. Sıcak. Bir de Muson zamanı. Aniden hava kararıyor, manyak gibi yağmur yağıyor 5 dakika. Sanırsınız hiç durmayacak o yağmur. Sonra başladığı gibi aniden duruyor ve hava yine günlük güneşlik.
Etraf yine pis.
Bu sefer Cumartesi gününü kendime ayırıp gezilebilecek yerlerini gezeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

eşim benim ilk ve tek aşkım toggie.
asla öyle şeyler aklımdan geçmez. zaman zaman gırgırına bazı başlıklarda bazı arkadaşların seviyesine indim, paylaşılan fotolara yorum yaptım veya ben de bazı şeyler paylaştım ama hepsi gırgırınaydı.
eşim benim öbür yarım.

gittiğim yerler boktan memleketler. adam gibi yerlere gidersem kızı anneme veya kayın valideme teslim edip onu da yanımda götüreceğim ama dediğim gibi boktan ülkelere gidiyorum hep. hijyen, can güvenliği gibi sorunlar var. iş seyahatleri hep. müşteri ziyaretleri.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

bang kokta mıydın?
gerçi ben zamanında Amsterdamdan döndüğümde o dediğini yapmıştım.

Bangkokta çok kısa takıldık, sonra Pattaya'ya geçtik. Korkunçtu. Amsterdam bunların yanında gayet temiz bi şehir abi. En azından sokakta yürürken nefesini tutmak zorunda kalmıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

eşim benim ilk ve tek aşkım toggie.
asla öyle şeyler aklımdan geçmez. zaman zaman gırgırına bazı başlıklarda bazı arkadaşların seviyesine indim, paylaşılan fotolara yorum yaptım veya ben de bazı şeyler paylaştım ama hepsi gırgırınaydı.
eşim benim öbür yarım.

gittiğim yerler boktan memleketler. adam gibi yerlere gidersem kızı anneme veya kayın valideme teslim edip onu da yanımda götüreceğim ama dediğim gibi boktan ülkelere gidiyorum hep. hijyen, can güvenliği gibi sorunlar var. iş seyahatleri hep. müşteri ziyaretleri.

hatun paticikle tanismis.

selamlar yenge.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...