KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Hava akşamları serin ama yine de kısa kollu ile geziliyor. Gün içinde söylemeye gerek yok. Sıcak. Bir de Muson zamanı. Aniden hava kararıyor, manyak gibi yağmur yağıyor 5 dakika. Sanırsınız hiç durmayacak o yağmur. Sonra başladığı gibi aniden duruyor ve hava yine günlük güneşlik. Etraf yine pis. Bu sefer Cumartesi gününü kendime ayırıp gezilebilecek yerlerini gezeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Ben de geçen Tayland'daydım. Gittiğim şehirden dolayı mı bilmiyorum ama istanbula döndüğümde yeri öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bang kokta mıydın? gerçi ben zamanında Amsterdamdan döndüğümde o dediğini yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Pics or didn't happen. O kadar hangi makine iyi resim ceker diye sordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-L4e0FqvyGo başlık buna benzemiş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Evliya Çelebi gibi oldun. İki dakika oturmuyorsun yerinde be abi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sorma valla öyle oldu. dönünce pasaportu yenileyeceğim ve aralık başı Pakistan. Sonra Mısır, Portekiz ve Özbekistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 hanımı goturmuyon galiba, capkınlık mı yapıyosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 eşim benim ilk ve tek aşkım toggie. asla öyle şeyler aklımdan geçmez. zaman zaman gırgırına bazı başlıklarda bazı arkadaşların seviyesine indim, paylaşılan fotolara yorum yaptım veya ben de bazı şeyler paylaştım ama hepsi gırgırınaydı. eşim benim öbür yarım. gittiğim yerler boktan memleketler. adam gibi yerlere gidersem kızı anneme veya kayın valideme teslim edip onu da yanımda götüreceğim ama dediğim gibi boktan ülkelere gidiyorum hep. hijyen, can güvenliği gibi sorunlar var. iş seyahatleri hep. müşteri ziyaretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bodrumdaki rusların fotolarını paylaşcaktın 10 ay oldu çeto nerde onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 e işte paylaşmadım. bir çeşit aydınlanma yaşadım. olduğum gibi görünmeyi seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 pm den paylaşsana benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 çekmedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 KuddusiMavra said: bang kokta mıydın? gerçi ben zamanında Amsterdamdan döndüğümde o dediğini yapmıştım. Bangkokta çok kısa takıldık, sonra Pattaya'ya geçtik. Korkunçtu. Amsterdam bunların yanında gayet temiz bi şehir abi. En azından sokakta yürürken nefesini tutmak zorunda kalmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 orası öyle canım. ben eşimle 4 günlüğüne gitmiştim ve şu izlandadaki yanardağının patladığı zamana denk gelmiştik. 14 gün mahsur kalmıştık amsterdamda. döndüğümüzde yeri öptüm uçaktan iner inmez. fotoğrafım da var. bulursam koyayım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 KuddusiMavra said: eşim benim ilk ve tek aşkım toggie. asla öyle şeyler aklımdan geçmez. zaman zaman gırgırına bazı başlıklarda bazı arkadaşların seviyesine indim, paylaşılan fotolara yorum yaptım veya ben de bazı şeyler paylaştım ama hepsi gırgırınaydı. eşim benim öbür yarım. gittiğim yerler boktan memleketler. adam gibi yerlere gidersem kızı anneme veya kayın valideme teslim edip onu da yanımda götüreceğim ama dediğim gibi boktan ülkelere gidiyorum hep. hijyen, can güvenliği gibi sorunlar var. iş seyahatleri hep. müşteri ziyaretleri. hatun paticikle tanismis. selamlar yenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 +1 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Valla 1 saattir sizinle Bangladeş manzaraları paylaşmak için oturdum pcnin karşısına ama ne imgur, ne de başkası bir türlü yükleyemiyor, yarısında kitleniyor. bağlantıdan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Kuddusi ne tatlı adammış lan. Fotoğrafları pomf.se yükleyebilirsin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 twitteri kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Abi bangladeş dedikleri kadar leş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bangladleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Başkan sende Elite Plus vardır ya. Bize bi Elite kart hediye etsene. İmzamı değiştiririm Kuddusi Abime Saygılar diye. 40 bin milcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Shean said: Kuddusi ne tatlı adammış lan. Fotoğrafları pomf.se yükleyebilirsin buraya. pomf.se nedir bilsem yapacağım :D sağol kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 "roket adam" said: Başkan sende Elite Plus vardır ya. Bize bi Elite kart hediye etsene. İmzamı değiştiririm Kuddusi Abime Saygılar diye. 40 bin milcik. hahaha, var, var. dur bakayım, önce eşime hediye edeceğim. ondan sonra düşünürüz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar