Roqq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Dün izledim. Klasik Fast & Furious filmiydi. Sonu epey hüzünlendirdi. Etkileyici yapmışlar. Son sahnede Vin Diesel ile Paul Walker'ın ayrı yollara gitmesi güzel detaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Son 3 filmdir, araba filmi yerine aksiyon serisine bagladi fast & furious. Ha egleniyormuyuz? Egleniyoruz. Butun film acaba olay Abu Dhabi ye nasil baglanacak diye dusundum. Ben programi arkadasima postaladim diyince, omg MI3 bile daha iyi baglamisti dedim icimden. Paul Walker i filmde oldurselerdi insanlarda Jason Statham oldurmus algisi yaratacagindan, boyle baglamayi tercih etmisler. Hos olmus. Tokyo Drift teki elemanda yaslanmis epey. Benim izledigim sinema da baslangicta "Bu filmi izledikten sonra alacaginiz trafik cezalarindan sorumlu degiliz" yazisi kopartti resmen. Bu arada merak edenler icin Abu Dhabi, emirlikte cekilen filmlerin(sadece emirlikteki sahneler yalniz) produksiyon masraflarinin %25 ini karsiliyor. Haliyle Star Wars da gitti Tatooine setini Abu Dhabi ye kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Filmin kurgusu bir acaip olmuş, sanırım paul ölünce filmin sonu filan değişince baştan editlemişler, sahneler biraz havada kalıyordu özellikle paulun sahneleri, bilemedim. Sonunda bütün filmlerden göstermeleri hüzünlü olmuş. Onun dışında hala 1. film ve tokyo drift en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Vin diesel abd de bi programa cıkıp 8. Film olucaganı soylemıs ama yonetmen degısıcekmıs sanırım baya eleştiri aldılar çok fazla aksıyon var dıye ayrıca vın dıesel bence daha cok sokak yarısı olmalı konudan bıraz cıktık gıbı konusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Valvyn said: Vin diesel abd de bi programa cıkıp 8. Film olucaganı soylemıs ama yonetmen degısıcekmıs sanırım baya eleştiri aldılar çok fazla aksıyon var dıye ayrıca vın dıesel bence daha cok sokak yarısı olmalı konudan bıraz cıktık gıbı konusmus söylemesine gerek mi vardı abi filmin devam edeceği çok belliydi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 cidden konsept baya bir kaymış. yarış filminden çok ajanlı aksiyon filmi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 1 milyar doları da geçmiş hasılatı. 8. film gelmeme gibi bi ihtimal yok sdf. ama bari Justin Lin'in Star Trek 3'ü çekmesini bekleselerde o geri dönse yine yönetmen olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar