banadamilolo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hobi olmasını geçtim bazı şeylerin temel tekniklerini, atasını falan bilmenin zararı yok lan. ne kadar az bilirsen o kadar çok sallarsın adamı profili çizmişsin nolax kusura bakma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 o kadar tepki alcak bişey demedim olm ne derdi. "bununla şu kadar uğraşana kadar.." demişin ben de diyorum ki adam uğraşmak istemiş demek ki. gel dürüst olalım dediğin postta pür bir alternatif sunmaktan öte adamı gereğinden fazla uğraştığı için inceden bir enayi olarak gördüğün gerçeğini kabul edelim. amacı zamandan veya paradan tasarruf etmek değilmiş ki uğraşmış bunu yapan adam daha kolay yapma yöntemini de biliyordur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sanssizsansli said: derdini sikeyim black. sik demişsin banlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bilmeme ihtimali de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yok. demiri hammaddeden üretip döven adam hazır demir alıp da dövebilirdi. ustanın tekine istediği şekilde bıçak siparişi de verebilirdi. hatta iyice abartayım direk gibi bıçakçıdan bıçak da alabilirdi. al sana bir sürü alternatif. oturup bunla uğraşan adam kolay yolları bilmediği için değil bu usulle yapmak istediği için yapmıştır. çünkü heralde en uğraştırıcı usül bu. bütün bu yukarda saydığım alternatiflerin oturup bunla uğraşan adam için nolax'ın verdiği alternatiften farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hepiniz haksızsınız hepinize tek tek cevap yazıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bence var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ebayden çinden alsaymış keşke 11!bir!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bu adamın demiri çıkartıp işlemesi ile sizin çıkartıp 31 çekmeniz arasında hiç bir fark yok. dağılın şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 arkadaşlar boşa tartıştımışsınız o çıkardığı madenle o bıçağı yapamaz çünkü herhangi bir alaşım kontrolü yok kafasına göre resimleri birleştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sferö döktü belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Rerore said: arkadaşlar boşa tartıştımışsınız o çıkardığı madenle o bıçağı yapamaz çünkü herhangi bir alaşım kontrolü yok kafasına göre resimleri birleştirmiş bıcak yaparsında o bıcağı yapamazsın evet. dalga olması patern olması lazım bıcağın ustunde ama hikaye. bence eleman heveslenmiş baslamıs sonra becerememiş gitmiş demir almıs onu dövmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 öyle yüksek tenör yok eriyince demir dibe çökse bile 2342342 tane başka element karışır 300 sayfa 10 punto ders notu vardı dökümüm nereye döküyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 beceremeyenler ususmus gene, he he evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 curuf yapması laızm curuf ulan geçmiştim ben bu dersi nası ezberlediysme hiç şey kalmamış aklımda nası bir eğitim sistemi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9rWGpkTd6So kültürlenin cahiller http://www.youtube.com/watch?v=0d_cw0a1AGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 cüruf yapabilmen için bile saflaştırılmış konsantre olması lazım elinde. onu da ya flotasyonla elde edersin ya hidrometalurik yöntemlerle vs vs. çıkarttığı zımbırtı zaten ne manyetit'e, ne hematit'e, ne götit'e yani hiç bir demir minareline benzemiyor. hikayeden başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 http://i.imgur.com/nEigla4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Rerore said: arkadaşlar boşa tartıştımışsınız o çıkardığı madenle o bıçağı yapamaz çünkü herhangi bir alaşım kontrolü yok kafasına göre resimleri birleştirmiş o niye ya, şu kimyasal bileşimde alaşım dememiş ki? o kadar temiz olması için baya uğraşması lazım gerçi arada çok atlama yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 aquila said: beceremeyenler ususmus gene, he he evet. Aldigi egitimle cnc tezgahina izleyici olanlar cekememis gene. Adami resmen kiskanmissiniz lan, hayata arti katacak hicbir seyi olmayanlar boklamis bi de sdf Suraya kucuk maaslar koyuyorum. Prosese hakim minik operatorler de koyalim. Akiskanlar mekanigi cok zor bu arada hocayla iyi gecinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 NolaxThensbane said: derdini silkeyim demeye gelmiştim denmiş ah benim yurdumun her cacığa karışıp duran entel görünümlü mado takipçisi lafım sana bu ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Sparkcaster said: Rerore said: arkadaşlar boşa tartıştımışsınız o çıkardığı madenle o bıçağı yapamaz çünkü herhangi bir alaşım kontrolü yok kafasına göre resimleri birleştirmiş o niye ya, şu kimyasal bileşimde alaşım dememiş ki? o kadar temiz olması için baya uğraşması lazım gerçi arada çok atlama yapmış aynı yerde okuduk lan sen de bilmiyorsun işte sebebini gsdfgdfg taze mezunsun araştır da öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 patatogod said: reno 12 serisi kapı kolu değil mi bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar