Joker Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bu satılan poşet bitki çayları gerçekten bitkilerdenmi alıyor tadı yoksa birkiler kamufulajda içinde tatlandırıcı aroma vericilermi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bazilarinda evet var ama cogu zaman bitkilerin icinde katki maddesi koymak daha pahaliya gelebiliyor..sonucta o maddeler de masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 baya meşhur bi çay markasının üretiminde çalışıyordu arkadaş, earl gray'lere bidonla aroma kattıklarından, aslında normal çay olduklarından bahsediyordu. ama bitki çaylarını sormadım, neden onlarda da olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 yazması lazım değil mi üzerinde eğer varsa ben o yazılara güveniyorudum lan hayatımı karartınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 icinde dogala ozdes aromalar diyorsa zaten islemden gecmis seylerden bahsediyordur..mesela limonda sitrik asit bulunur.bildigin eksi tad.. hammadde Sitrik asit meyvelerde ve özellikle turunçgillerde büyük miktarlarda bulunmaktadır. Meyvelerden sitrik asit izolasyonu çok pahalı bir yöntemdir, bu nedenle ticari olarak bakteri ve mayaların yardımıyla şekerden elde edilir. bu da kibarca meyveleri aldik bir yerde curumeye terk ettik filan gibi birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ekmeğe niye karkı maddesi koyuyorlar zaten 1 günde bayatlıyor niye kasıyorlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 abi doğadanın bitki çaylarının içeriğinde sırf bitki isimleri var başka bir şey yok. bu kedi, köpek mamalarının içeriklerinde çok üçkağıtçılık dönüyor mesela ama kaliteli markaların bitki çaylarında böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Rerore said: ekmeğe niye karkı maddesi koyuyorlar zaten 1 günde bayatlıyor niye kasıyorlar o kadar Ben 10 yasindayken sokaktan almayin Simite,ekmege sizi alistirmak icin uyusturucu katiyolar demisti yengen. Bende demistim uyusturucu onlardan daha pahali degil mi ? Cvp verememisti asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 alıştırıp sonra u...ulu simidi 100tl den bağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bueno dışında bıraktım aburcburu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 o paketler sırf tembelliğe hizmet ediyor sanırım aktardan alın her şey neredeyse daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Aktar varken poşet halde bitki çayı yapmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 kolaylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Poşetlerdeki bitki çayı ile anca aromasını alırsın. Bitki çayı içiyorum diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bitki çayı yapmak zor değil ya alın aktardan lipton falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bitki çayının tadı çirkin olur zaten ot içiyorsun, güzel bi tad geliyosa ağzına kıllancaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sonrasında posasını çıkar at falan zor oluyor. hazneli bardaklar var ondan yoksa üşeniyorum ben. http://2.bp.blogspot.com/-oy2mcCcOBug/TuoCiUnQvtI/AAAAAAAACQk/HzuzQkUe7b8/s1600/IMG_0548.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Fin said: bitki çayı yapmak zor değil ya alın aktardan lipton falan hikaye lipton da bitki var sadece daha faydasız yerlerinden daha fazla koyuyorlar bitkinin 2 poşetle demle aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Gercek bitki cayindan daha cok renk vermesi dusundurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 oolong bitkisi satılıyor mu ya türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ya ne biliyim hic rizeden cay yapragi getirtip de demleyeniniz var mi..eninde sonunda ne satiliyorsa onu aliyoruz..ha saolsun kayinpederde ihlamur agaci filan var ..bir suru aromatik bitki veriyor ama..yine de poset kullaniliyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 hele bu portakallı yeşilçay falan tupturuncu oralet gibi, doğaan vs marka farketmiyor hepsi boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bişey sorucam adaçayı hastasıyım ben ama kahvehanelerdeki gibi yapamıyorum ya bi türlü her türlü şeyi denedim olmuyor anasını satayım o tadı vermiyor soramadım da bi kahveciye de sırf bunun için dışarda işim olunca pis dumanlı kahvehanelere oturup adaçayı içiyorum bardak bardak okey taşı sesleri eşliğinde (günde üç bardaktan sonrası zararlı) nasıl yapıyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 hergün içersen ibne olursun diyolar. adaçayını bas limon koy başka bi esprisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar