monoscope Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Bir konu hakkında blog/haber sitesi kurma düşüncem var. Konuyu söylemeyeyim heyecanlı olsun ama Türkiye'de popüler olan veya tam olarak yapmış yok. Aslında genel de bir konu ama bu konuyu barındıran siteler o sektörle alakalı her konuyu yazarken bu konuya da yer veriyorlar. Ben ise tamamiyle bu konu üzerinden ilerleyeceğim. Ben şu anda işsizim ve günün 8-10 saatini hatta uyuma hariç bütün zamanımı bu işe harcayabilecek durumdayım. Siteyi sosyal medyaları falan herşeyi ayarladım sadece içerik girmeyi fazlalaştırmak ve trafik arttırma yollarını bulmak kaldı. Ben bu sitede birşey satmayacağım sadece sektörle ilgili haberler/yenilikler vs.vs. hakkında yazacağım. Bu siteden olsa olsa reklam geliri olur adsense veya birisi reklam verirse ordan para kazanabilirim. Sitenin kitlesi Türkiyedeki internet kullanan herkes olabilir. Her türlü planı yaptım, gelir modeli olsun ilerleme süreci olsun ben taraflı planlanabilecek herşeyi planladım içimde güzel hisler var ama bazen sorgulamak zorunda kalıyorum çünkü şu anda bir işe girip çalışabilecekken ben burda risk alıp geleceğimi farklı bir yoldan götürmeyi planlıyorum. Tabii ki sonuçta bir iş yapmak bir risk almaktır tutar tutmaz şans ve çalışmayla orantılıdır ama konuya rasyonel bakıp bakmadığım konusunda sizlerden fikir almak istedim. Sonuçta bazı gerçekler vardır kimi işin tarihi geçmiştir modası geçmiştir yapsan da tutmaz yapmasan zaten tutmaz. Merak ettiğim şey şu; Bununla uğraşmaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 http://inciswf.com/1304375737.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 para seo da var abi. blog kültürünün oturması için 5 6 sene daha lazım en az türkiyede. o da blog yerine yeni bir konsept gelirse sıçızlar. zaten baya zayıfladı amerikada bile blog sitelerinin popülerliği. negatif trendde gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 wanted sen niye öyle bir hayvanlık yaptın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 skypetan topik açıcam dedi çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 konuyu bilmeden cevap veremeyiz bence soruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ciddi cevap türkiyede blog kültürü oturmadan rafa kalktı artık. kimse blog takip etmiyor doğru duzgun, tek kaynak organik aramalar. zor iş blog işi, otomatiğe bağlayıp, trend kelime veya konu seçip fabrika gibi üretmek gerekiyor kazanç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 abi madem yapılmayanı yapacaksın, o zaman makaleyi insanlara nasıl rahat okuturumu düşün. mesela blog değil ansiklopedi aç. ne bileyim aralıklı konu başlığı feedle sosyal mecralara. blog karman çorman bir şey. ben bilgi anlamında efektif bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 O şekilde yapmak istediğimi tam olarak yapamam ama eksik kalır. Evet rahat okutmak ve aslında bir giren kişiyi ikinci defa aynı siteye geri döndürmek üzerine biraz yoğunlaşsam başaracam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Net bir cevap alamadım hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 okuma kültürü olmayan bir ülkede blog kültürü beklemek abesle iştigal. Tabi blog dediğin şeyin çok boş olduğuda ayrı bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 blogların hepsinin içeriğine teker teker baktın mı da mı boş diyorsun? şu http://acetobalsamico.blogspot.com.tr bile yeter tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Son yıllarda aslında blog kültürü bence Türkiye'de yaygınlaşmaya başladı. Eskiye oranla pek çok farklı konuda Türkçe içeriğe ulaşabiliyorsunuz ama yeterli değil. Özel bir alana eğileceğini belirtmişsin bana göre uzun vadede başarılı olup olmayacağı buna bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Burada yazılanlara göre kararını verme bir kere. Bak adamın biri boş bir şey demiş, bir diğeri blog eskisi gibi değil demiş. Hangi bilgilere dayanarak bunu söyledin birader desen cevap veremez. Ciddi anlamda trafiğe sahip bloglar var Türkiye'de... Blogun tutması için ilgi çekici ve okutması lazım. Okutmak için de güzel ve doğru yazman lazım. "Şey"i ayrı yazmak gibi mesela. Ya da düzgün noktalama işaretleri kullanımı vs. Bir de durmadan içerik üretmen gerek. İşe girdiğinde yazmayacaksan o blog patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Biyik said: blogların hepsinin içeriğine teker teker baktın mı da mı boş diyorsun? şu http://acetobalsamico.blogspot.com.tr bile yeter tek başına. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Her telden konseptli bir blog yapacaksan gelir beklentin olmasın. Tek konsept seçip onun üzerinden yürüyeceksen güzel şeyler olabilir, yine de ciddi paralar bekleme. Para kazanmak istiyorsan youtube kanalı aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar