aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sorieno'nun gotunu merak ettim, nasil biseyse.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 aquila said: sorieno'nun gotunu merak ettim, nasil biseyse. http://i.imgur.com/Hxqy7jx.jpg
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 serum hortumuyla tazyikli su tutmuşlar fora
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Götünüzü doğru dürüst yıkamamak için ph mh diye bahane de uydurmayın. Sebamed'in 5.5 ph'lı şampuanları var onla yıkayın madem. Kiminin götü var, oksijenli suyla paklamak lazım ama hala taharet tutuyorsunuz. Bir düşünün ya. Parabolik bir hareket çizen taharet suyuna dübürünüzü denk getirmeye çalıştığınız için basur oluyor olabilir misiniz? İstemsiz olarak uzuyor çünkü kaslar.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ya olum nası pis kalsın suyla yıkayınca direk. deneyin yıkayın sonra alın peçeteyi heryeri silin kontrol edin bakalım kalmış mı. ha geliyosa biraz daha yıkarsın mesela. kontrol o peçete.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 göt temizliğine bu kadar konuşuyorsanız, önemli bir mesele her halde ent meclisi olur...
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sonuç olarak paticik göt yıkama konusunda taharet musluğu olan bölgeler bazında konuşursak 3'e ayrıldı sanırım: 1-önce kuru tuvalet kağıdıyla silip sonra yıkayanlar 2-önce suyla yıkayıp sonra tuvalet kağıdıyla silenler 3-direk eliyle yıkayıp çopçoplayanlar siz hangi gruptansınız? anket mi açsak acaba forum kapansın sonra.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Black-ice said: ya olum nası pis kalsın suyla yıkayınca direk. deneyin yıkayın sonra alın peçeteyi heryeri silin kontrol edin bakalım kalmış mı. ha geliyosa biraz daha yıkarsın mesela. kontrol o peçete. Abi DAĞILIYOR neden anlamıyorsunuz. Kontrolsüz bir su akışı var onu götünüze denk getirmeye çalıştığınız zaman orada kaotik bir şekilde yerleşim yapmış, alan savunmasına geçmiş kalıntıları dağıtıyorsunuz. Kontrolü yaptın tuvalet kağıdıyla eyvallah. Ama nereye yaptın. Anüsüne yaptın. Peki diğer bölgeleri kontrol ettin mi, götünün tüm expose edilen kısmına göz attın mı? Atmadın. Bakteri, mikrop hep dağıldı. Bakın bu konuda motto şudur: Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. Bu satıh tüm göttür. Freefall olan bir suyla temizlik yapılmaz. Temizlik anti bakteriyel, anti mikrobik bir bileşenle uygulanan baskı sonucu yapılmış olur. Bunun en iyi yöntemi de duşta göt temizliğidir. Hadi taharet şöyle bir şey olsa yine anlayacağım. Böyle de değil ki. Teğet geçiyor yani. Direkt de gelmiyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 abi et buyur sil lopları da sil mesela bak bakalım bembeyaz kağıt havluda görebilecek misin pislik . imkanı yok noluyor biliyor musun taharet musluğu göte çarpıyor pisliği de direk aşağı suyla beraber götürüyor hiç öyle sağa sola gelmiyor. NEREDEN Mİ BİLİYORUM? iyice çirkinleşelim: 6 ay bidet kullandım. görüyorsun orada gidenleri. gayet nizami gidiyorlar suyla. kitleyin artık bu topiği.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Sonra niye kiz yok, gavurlar bosuna fairer sex demiyor. KIZ GELMEZ LAN BURAYA!
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 BIRAK KIZI SÖYLE HANGİ GRUPTANSIN 1 Mİ 2 Mİ 3 MÜ?
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ne yıkıyorum ne siliyorum hodri meydan
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 GERGE said: Ne bicim konu lan bu. Garbage'a atmamak icin zor tutuyorum kendimi. moderasyon göreve!
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Abi nasıl değmiyor. Birincisi olayın projeksiyonunu yaptığımızda değme olasılığı çok yüksek. Aşağıda paylaşacağım bu grafikle konunun hassasiyetini özetlemeye çalıştım. Mavi çizgi taharet musluğunun akış simülasyonu. Kırmızı X noktasında. göt ile temas sağlanıyor. Suyun etkisiyle ufak kırmızı noktalar vücudumuza temas etmeye müsait olduklarını görüyoruz. Burada birincil şüpheli gördüğümüz gibi tavşaklarımız. Bu iş hijyenik değil. Taharet ile yıkamaktan vazgeçin. HER ŞEY ORTADA.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 abicim oraları da yıkayacaksın ya su bu böyle akcak heryeri temizlicek gitçek sen napmak lazım diyosun bu arada? orayı kaçırdım ben.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Black-ice said: abicim oraları da yıkayacaksın ya su bu böyle akcak heryeri temizlicek gitçek sen napmak lazım diyosun bu arada? orayı kaçırdım ben. Abi benim teklifim açık: Tuvalet kağıdı ile kabasını aldıktan sonra (kağıtta kahverengilik görmeyeceğiz) duşta yıkanmak. Bu kadar basit.
Öne çıkan mesajlar