Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hala gülüyorum, fazla televizyon izlemenin zarararlı işte..Adamların yapcak başka işi yok.. http://www.milliyet.com.tr/2005/01/12/ adreste konu başlıgındakı konu var ona tıklayın url verılmıyor. ps:Öle pek komık olmayabilir sonucta bilimsel bir gelişme ama 2 kii geyiğini yapınca komık gelıyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum horacegoesskiing, 11 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki: dünyada insanların ölmesi için değil de ölmemesi için para harcansaydı ne güzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hımmm : olabilir aslında...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 NASA ilk kez bir kuyruklu yıldız patlatmak için uzaya araç gönderecek. 'Deep Impact' isimli uzay aracı, dünyadan yaklaşık 130 milyon kilometre uzaktaki 'Temple 1' isimli kuyruklu yıldızı, füzeyle patlatmak üzere bugün yola çıkıyor. adamlar manyak ya bırak gitsin salına salına niye patlatıyon. Dünyanın dengesi bozuldu uzayında dengesini bozmaya çalışıyolar. İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 lol "amaç?" diye sormadan edemiyorum nasadaki amcalara. ne istersin kuyruklu yıldızdan geçiyor kendi halinde görüntü falan böyle güzel.. ne diye patlatırsın zarar verirsin? bilimsel gelişme hede hödö de komik hakketen:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şöle bi firefox kıyağı geçelim [signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 onun yerine pluton'u patlatsınlar. kılım kendisine ezelden beri.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Eheh, siz web'de research yaparken anneniz size nasil git oglum ders calis diye bakiyorsa, aynen oyle bakmissiniz siz de NASA'ya.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Marduk aLametLeri:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sonra nolcak? çıkan gazları inceleyecekler bizim kimya derslerine ekleyecekler zaten ezberleyemedim periyodik tabloyu töbe töbe.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Aboww.. Sular cakilmeye de basladı canakkalede(ne alakaysa). Dünyanın sonu geliyo :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ilerde vukuat olursa diye tecrübe kazanmak istiyor adamlar...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 onlar tecrübe kazanana kadar zaten iş işten geçmiş olur[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şimdiden denemeler yapıyorlar ki yarın öbürgün dünyayı tehdit eden bir meteor olursa yok edebilelim...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya peki merak ettim ya bu salaklar yıldızın yörgünseni değiştiriptim felaket zinciri yaratmasın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 450KiLoLuk mu 450 tonluk mu ne tnt gücüne sahip patlayıcı yollayacaklarmış. Bu patlama 7katlı bina yüksekliğinde çukur açacakmış. söylediklerine göre etkilemiyormuş yörüngesini ve hızını[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 garanti bise vardır bu isin arkasında amerika bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hemen aklıma gelen komplo teorilerimi üretiyim o patlayıcılarla kuyruklu yıldızdan büyük bir parça koparcaklar ve ayarladıkları için bu yıldızın böyük parçası direkt olarak rusya'ya düşücek.Tabi bir ülke kadar olan kutup yıldızının parçası atmosfere girdikten sonra bir şehir kadar olcak o da direk olarak moskovaya.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: _ILuVaTaR_, 13 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki: garanti bise vardır bu isin arkasında amerika bu =) Bende aynısını düşünüyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu [Bu mesaj screamer tarafından 13 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 amaç: Bilim adamları bu çalışmayla gelecekte dünyaya çarpması olası kuyruklu yıldızların nasıl durdurulacağı ile ilgili bulgular elde etmeyi amaçlıyor. kocaman yazıyor orada, nasıl göremediniz anlamadım :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 E Allah kolaylık versin hayırlı patlatmalar da o paranın çok daha mühim yerlere harcanabiliteside var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yahu ıyıde adamlar patlamanın ne etkı yapcagını bılıyorlarsa nden yapıyorlar kı???[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum horacegoesskiing, 11 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki: dünyada insanların ölmesi için değil de ölmemesi için para harcansaydı ne güzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 laf olsun diye ya bence başarısız olucaklar. Suark şu topici bi okusana. http://forum.paticik.com/view.php?id=39067[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yaw karar veremedim 3 ude cok guzel laflar hangisini silsemki :) Neyse horaceyi silem..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum [Bu mesaj Suark tarafından 13 Ocak 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 horace'in ki kalsın (:[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 marduk u da belki böyle engellerler? ;) *!yeni bi tartışma yaratır*[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar