Soris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Noyan hala veganmısın kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 2 ay önce dizimi paten sürerken incittiğimden beri vejeteryan diyete geçtim. ilk defa sakatlandım o yüzden fazla kastırmak istemedim ama neyseki toparlandı sanırım tekrar hardcore vegana geri dönecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 noyanın nihata crit ayarlar vermesini diliyorum. fatal çekilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu akşam 23'de mi? reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bağlansa noolcak ya, çat diye atarlar hattan ters bişey sorarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Kyra said: Hayatımdaki eşsiz duruşum bunu gerektiriyor. ofiste gulmiycem diye sacma sapan bi ses cikardim. konusurken de boyle mi konusuyosun ya sen. boyle konusuyosan tanissak ama sen konusunca ben kahkaha atsam bozulur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 genelde güldürüyorum yani gülmek güzel birşey gül tabi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 lan oğlum 30 yaşını geçtin uğraştığın işlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ObuzHapsever said: ahmedinejad said: önce oğluyla kapışsaydın nihat boss tier http://i4.imgiz.com/rshots/7505/said-hatipoglu-zahide-ile-yetis-hayata-22-05-2014-hq_7505899-1409590_640x360.jpgbunun oğlu da ne tırt. ünlü şarkıcıların yeteneksiz çocukları gibi. bu ne ya benim böyle bi tipim olsa hazır 25% indirim gelmişken race change basarım direk ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://s2.quickmeme.com/img/67/672e01a2659a660993a50efeaa15c135d520ce2e7a82fec6416c796ac32e161c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 az sonra başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aramadılar ama bende unuttum programı. demek ki şuan Nihat hatipoğlu ile vs atılacak zaman değilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Kyra said: aramadılar ama bende unuttum programı. demek ki şuan Nihat hatipoğlu ile vs atılacak zaman değilmiş... tabi tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 sütyen yakışmış ciddiyim.daha iğreti duran karşı cinsler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 riza_calimbay said: lan oğlum 30 yaşını geçtin uğraştığın işlere bak. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Masticore said: Kyra said: aramadılar ama bende unuttum programı. demek ki şuan Nihat hatipoğlu ile vs atılacak zaman değilmiş... tabi tabi... ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 pazartesi yeni gear setimin önce tasarım, sonra gerekli materyalleri toparlayıp craftına üstüne de enchant bastık mı tamamdır. Yenilenmem gerek biraz. Pazarteside nihayet menejerim de türkiyeye dömesi üzerine görüşüyoruz. Biraz daha pro kişilerin partnerliğinde daha güzel olur. Of çok heyecanlanıyorum. Ne tuhaf.. ortadoğuda maneviyat olarak islam kitlelerinin karşına bambaşka bir iman ile çıkmak. Sizlerin bu duruma bakışı nedir ? Yani muhafazakar kitlelerin karşısında alternatif bir görüş açısı olarak benim bir celebritye dönüşmemi nasıl değerlendiriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 *değerlendiremedi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Ne diyon amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Selebriti derken? Adam gibi sende 600k falan alıyorsan 1 ay için tebrik edebilirim de, pek pipimde olacağını sanmıyorun onun dışında ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 şuan biraz daha parasal değer şuan burada irdelediğim konunun odağı değil. Motivasyonum para değil ama bir şekilde ihtiyacım olandan çok daha fazlasının daha da artacağını gözlemleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 dikkat et wanted olma sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bi kere din tartışmak kısa ömrüm boyunca gözlemlediğim kadarıyla hiç bi pipime yaramıyor. Seninki sana, benimki bana diyip yola devam etmeli. E kalıyor para. Para da almıyorsan çüktür et noyan git saftoriklere tarot seansı yap para mara mana ne alıyorsan onlardan al. Onun dışında muhtemelen kimsenin bi yerinde değil televizyona çıkman falan, benim değerlendirmem bu kadar. Hayatta başarılar diliyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Nihat hatipoğlu ile pvp attım diye karı da düşüremezsin yani. Osbirlik malzeme bile düşüremezsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar