Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihat Hatipoğlu ile pvp atmak

Kyra

Öne çıkan mesajlar

ObuzHapsever said:

ahmedinejad said:

önce oğluyla kapışsaydın nihat boss tier

http://i4.imgiz.com/rshots/7505/said-hatipoglu-zahide-ile-yetis-hayata-22-05-2014-hq_7505899-1409590_640x360.jpg
bunun oğlu da ne tırt. ünlü şarkıcıların yeteneksiz çocukları gibi.

bu ne ya benim böyle bi tipim olsa hazır 25% indirim gelmişken race change basarım direk ahah
Sosyal ağlarda paylaş

pazartesi yeni gear setimin önce tasarım, sonra gerekli materyalleri toparlayıp craftına üstüne de enchant bastık mı tamamdır. Yenilenmem gerek biraz.

Pazarteside nihayet menejerim de türkiyeye dömesi üzerine görüşüyoruz. Biraz daha pro kişilerin partnerliğinde daha güzel olur.

Of çok heyecanlanıyorum. Ne tuhaf.. ortadoğuda maneviyat olarak islam kitlelerinin karşına bambaşka bir iman ile çıkmak.

Sizlerin bu duruma bakışı nedir ? Yani muhafazakar kitlelerin karşısında alternatif bir görüş açısı olarak benim bir celebritye dönüşmemi nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere din tartışmak kısa ömrüm boyunca gözlemlediğim kadarıyla hiç bi pipime yaramıyor. Seninki sana, benimki bana diyip yola devam etmeli. E kalıyor para. Para da almıyorsan çüktür et noyan git saftoriklere tarot seansı yap para mara mana ne alıyorsan onlardan al. Onun dışında muhtemelen kimsenin bi yerinde değil televizyona çıkman falan, benim değerlendirmem bu kadar. Hayatta başarılar diliyorum ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...