Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 axedice said: Dworg tatava yapma modeZ'ye bas geç. Evet evet güllüoğlunun araması mantıklı fikir, ama 5 elden birden hareket etmeyelim. Arıyor musun chrome? basamıyorum. adminlik yok işyerinde asdkls. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 chrome said: arıyorum. şimdi aşağıya yazın ne sormamı istiyorsanız abi işte tek soru var akılda takılan, güllüoğlu valve ile iletişime geçip, "böyle böyle siparişiniz var teslim alacaksanız getirelim" tarzı bir onay alsın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 tamam, başka bir şey var mı sormamı istediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 not: denmiş zaten chrome said: arıyorum. şimdi aşağıya yazın ne sormamı istiyorsanız Madcat said: Chrome güllüoğlunu arar mısın abi bir daha? benim dediğimi söyle ama, böyle böyle güllüoğlu firma olarak arasın valve'yi. Bakın size 20 tepsi sipariş geldi kabul ediyor musunuz boşu boşuna yapmıyım diye, kabul ediyorlarsa eğer alsın götürsün. Götüreceği zaman o yakında microsoftta çalışan adamla buluşuverirler o da gider resim çeker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 götüren eleman gabenla foto çektirip hurriyet.com.tr ye yollasın meşhur olsun şaka şaka başka soru yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ben imamizer'e güveniyorum. o ne yapacağını bilir. DİK DUR EĞİLME PATİCİK SENİNLE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 olm açmıyorlar lan. amerikada saat kaç şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 valla 7 saat mi var ne edit: ny ile 6 saatmiş. yani sabaha karşı 5. doğaldır açmamaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Abi benim anlamadığım, fiyatlar arttı. 70TL olan oyun 170TL oldu, niye hala baklava gönderelim derdindesiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 DA2019 said: Abi benim anlamadığım, fiyatlar arttı. 70TL olan oyun 170TL oldu, niye hala baklava gönderelim derdindesiniz? :) hstt kurcalama..arabesk bir iliski onlarinki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 DA2019 said: Abi benim anlamadığım, fiyatlar arttı. 70TL olan oyun 170TL oldu, niye hala baklava gönderelim derdindesiniz? :) çünkü organizasyon sıfır ne yapacaklarıan dair en ufak fikirleri bile yok ki baklavayaı bile göneremeycekelr valve güvenliği geri çevirir hadi tepsi girdi diyelim her taraf yabış yabış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 parayı çarçur edeceğinize imam yesin. herkese parası kadar dua eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 DA2019 said: Abi benim anlamadığım, fiyatlar arttı. 70TL olan oyun 170TL oldu, niye hala baklava gönderelim derdindesiniz? :) Hepsi olmadı, olanlarda sevgili araldan şüpheleniyoruz. Gerçi steam in supportu ya da valve çalışanları hala mesajlara maillara cevap vermedi ama büyüklük bizde kalsın, fiyatı inen oyunlar için yine de baklavayı gönderelim dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 beyler saat 9 olsun nivyorkta ben arıyorum sakin olun. gönderim ile ilgili valve ile görüştüreceğim onları. ok aldık mı yollayalım baklavayı isteyen varsa gitsin fotoğraf çeksin bitsin bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 imam'ın yapması gereken belli. 2k mı toplandı. 500 liralık baklava gönder geri kalana çök. ortamlarda 7 tepsi gönderik çöpe atmışlar dersin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 pis adam red. ne kadar evil varsa bu forumda toplanmış. bir tek ben the engineer, the problem solver. UNDERTAKER!!!! HEAD HUNTER!!!! RAY MISTEROOOOO wililililililililililililiililiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 undertaker alt yüklenici demek lan wwf de güreşçi ismi bu sdhsdfuhasdfuyhsfuhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ben göt yalatmalı konuya gidiyorum orada devam edelim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 undertaker alltan alıcı demek azıcık alçakgönüllü olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 chrome said: undertaker alt yüklenici demek lan wwf de güreşçi ismi bu sdhsdfuhasdfuyhsfuhs Undertaker cenazeci diye geçer genelde ayıltıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 chrome said: ben göt yalatmalı konuya gidiyorum orada devam edelim arkadaşlar. ben de gelim mi patron? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 gel baba akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sen gelme ulan ayı demeni beklerdim:S dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 denalir said: chrome said: undertaker alt yüklenici demek lan wwf de güreşçi ismi bu sdhsdfuhasdfuyhsfuhs Undertaker cenazeci diye geçer genelde ayıltıyım. lan biz yabancı firmalara partnership of undertaking your structural projects diye mail atıyorduk bir ara ondan hiç biri geri dönmüyormuş demek sdsdufhsdsdfuhsdfhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 chrome said: denalir said: chrome said: undertaker alt yüklenici demek lan wwf de güreşçi ismi bu sdhsdfuhasdfuyhsfuhs Undertaker cenazeci diye geçer genelde ayıltıyım. lan biz yabancı firmalara partnership of undertaking your structural projects diye mail atıyorduk bir ara ondan hiç biri geri dönmüyormuş demek sdsdufhsdsdfuhsdfhu http://tureng.com/search/undertaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar