Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Beyler dağılın bence, Sam reyiz gelirse burdan çok yaralı çıkarır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 origin tosundaki ibare vpni kastetmek zorunda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 valla en son torrent yaptıgım 7-8 yıl once falandı. ben de burda yazılan metotların hepsini yaptım ve hala da yapıyorum. ama gidip ben kacak benzini 2 liraya alıyorum bu niye "devletinki" 5 lira diye aglarsanız sizi de kacak benzinciyi de iceri alırlar bunun farkında olun yani. evet "any service" diyo. sadece onu kapsamıyor yani. origin uzerine baglanırken yapabilecegin herseyi kapsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kaçak değil, yasal tf key karşılığı :D, şu anki fiyatın yeni çıkan oyunlarda bile an aşaa %25 ucuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 winamp'ı kapatayım bari FIFA oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 eger winamp ile origine baglanıyorsan kapatman ea tarafından taglenme riskini azaltır. hepiniz gercekten mini cakallarsınız ve yazan seyi carpıtarak argumanı yalanlama cabanız da cok tatlı. ama ToS lar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 neyse ps4te fifa da cok guzelmis hmps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kavga hatalı sollamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 madcow said: neyse ps4te fifa da cok guzelmis hmps. aynen öyle duydum ben de :D bi mezun olayım da gidip alıcam direk FIFA16'yı ps4'de oynarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 distributore maliyeti 1 lira olan, yurt disinda 3 liraya satilan seyleri vergi cart curt derken kazik da yiyerek 5 liraya almaya aliskiniz bu memlekette. ama birak 5 lirayi, 10 liraya almaya merakli olan enayiler varsa almaya devam edebilirler. ben kopya oynamam. torrent kullanmam. dolayisi ile alternatif marketlerde takilacagim artik. ARAL a 1 kurus bile vermeye niyetim yok. yilda 1000 USD nin uzerinde oyun alisverim var, buna gaming malzemelerim dahil degil. benim gibi cazip musteriyi cekmek istiyorsa adam gibi fiyatlama yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 masallah kardes, allah arttirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aquila said: masallah kardes, allah arttirsin. yas 34. anne baba harcligi ile yasamiyorum. istedigim yere harcarim. bir de bunun geyigini yapmayalim burada. bir o eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bize ne birader, ne yaparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 niye yorum yapiyorsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 evin araban var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 yorum yapmak istedigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 WaNTeD said: evin araban var mı var. ama konu bu da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 şükrü kıskanmış, uzatmayalım. tw dediğin olgun olur. o değilde change.org'da imza kampanyası başlatıldı steam'deki fiyatlandırmalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 turkiye de steam, origin, mmo vb account degerleri 1000 tl leri bulan insanlar var, burada paticikte de bol bol var bu insanlardan. birikim sonucta bu is. aral bir seyler satamadigini iddia ediyorsa o zaman bir sorunu var. mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 araldan zaten alisveris yapan var mi burda? zannetmiyorum, o yuzden bizim icin degisen bisey yok aralla olan iliskimizde. sikinti steamin fiyatlarinin arala cekilmesi. hala arkasinda nasil bi durum var cozulemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Namessar said: niye yorum yapiyorsun o zaman? Dostum sen boşver Şükrü terbiyesizini sdf, senin Jelibon nasıl? Resmini koysana PPete ırıspının(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 eldar said: steam üzerinden trade'le oyun almak yasak değil, cezası da yok. isteyen yüksek fiyat versin, ben tf2 key'i karşılığı ruslardan satın almaya devam edeceğim. bunu nasıl yapıyorsun? belirli bir sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 steamtrades sitesinden, rep'i iyi olanlardan yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Rerore said: tr de su 50 kuruş avrupada 1 euro hangisi daha pahalı markette 1 eur fln değil su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar