demode Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 merhaba arkadaşlar, ingiltere'de 1 aylık yoğun kurs programı arayışındayım. bütçemde çok değil şayet aranızda yeni gitmiş birileri varsa nereleri ile bağlantıya geçmem hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 white sea yi ingilizlerden mi öğreneceksin? yapma. ingilizcenin yolu imam hatipten geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Git Isvec'te ogren Ingilizceyi, Ingilizlerden daha guzel konusuyorlar sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 1 ay kısa bi süre baya. upper intermediate falan tamamla öyle git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 niye 1 aylık program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 kaça patlar ki 1 ay aslında tüm harcamalar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bir ayda kursun yolunu öğrenirsin anca ya. bence daha ucuz bir yere daha uzun süreliğine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 hindistana git 6 ay. 3 ayda ingilizce öğrenirsin kalan 3 ayda susmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ya ben cevap vericem de, bir aylık programda ogrenecegi ingilizce nerede lazım onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 rus çağırırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ben internetten öğrendim. sonra fark ettim ki meğer öğrenmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Malta'ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 cheap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Theridone said: Malta'ya git. Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 1 ayda ne olacak ya 1 ayda gezemezsin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Malta'ya gitsin en azından seks yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 toggie said: Malta'ya gitsin en azından seks yapar. maltanın kadın nüfusu antqueen fiziğine sahip bu arada, türkleri mumla ararsınız ayrıca türklere karşı en çok nefret besleyen yer olabilir dünya çapında asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 herkes zengin mi 1 aya anca yetiyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 zengin değilse türkiye'de öğrenir abi ingiltere de mi öğrendik hepimiz ingilizceyi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 zengin değilsen türkiye'de öğren ingilizce'yi. buna kafanız basmayacak kadar salaksanız zaten ingilizce ögrenmek icin kasmayın. malta'da malta nufusu yok ki, dunyanın her yerinden genc var. vur patlasın cal oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben ingiltere'ye sadece kahvaltı yapmaya gidiyorum. ingilizceyi güney afrikada öğrenecen. aksanları yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar