Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig 6.Hafta: Beşiktaş - Sivasspor | 19 Ekim Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sotto said:

sdfsds hakkaten komik olmuş ama ya. Bizimkiler art niyetli, onlarınkini görmedi filan.

Arkadaşlar emin olun kimse oturup da ya bu BJK'yi şampiyon yapmayalım diye arkadan plan çevirmiyordur yani emin olun. BJK yense yenilse hep aynı muhabbet sıkmadı mı bu..

abi maçı izledin mi ?
gözünün önünde arkadan indirdi adamı faulu çaldı 2. sarıyı cıkartmamak için tek sebep art niyetli olmak.

gözünün önünde 2 eli ile birden blokladı topu, eli çaldı sarıyı cıkartmamak için tek sebep art niyet.

ceza sahası girişi Ba topu kurtardı adam tırpanı vurdu, faul var sarı yok tek sebep art niyet.

Penaltıdan bahsetmiyorum bile, Melih Gökçek köşkünden gördü penaltı olduğunu. Bizle ilgili tek şey kaçırmadı ama hakem sağolsun. Ba'nın pozisyonu da görmediğini düşünüyorum, görse calardı cunku.

tekrar soruyorum izledin mi ?
Mesaj tarihi:
Ne yalan söyleyeyim ara ara baktım da, her hafta aynı muhabbet olduğu için sıkıntı yok..

Penaltı dediğin el pozisyonu mu, onu gördüm ama el konusu futboldaki en açık konulardan biri, tutarsızlık orada oluyor bu konuda hep, yoksa penaltı ama neler veriliyor/verilmiyor..

Sarı kartı Dark'ın dediği gibi yememiş olabilir, klasik Türk hakemi..

Diğerlerini bilmiyorum. Ama standart avrupa maçında bile ne hatalar dönüyor, onu geçtim her maç acayip hatalar dönüyor. Benim takıldığım nokta sistematik olarak BJK aleyhine birşeylerin çalındığının iddaa edilmesi her maç, yaklaşık bir 10 yıldır filan. Seninle ilgili değil, genel bir konu bu. Ha noluyor, BJK çatır çatır oynadı mı oluyor zaten şampiyon, çok dert etmeyin BJK iyi yolda:)
Mesaj tarihi:
o konuda katılıyorum, tutarsızlık var.

hangi el sarı,hangi el sarı değil.
hangi el faul,hangi el faul değil falan.

verilmeyen penaltı ve sisinyo'nun voleybol enstantanesi tutarsığın yanından bile geçecek pozisyonlar değil.

aynı şekilde Ba'nın elle kontrolu de
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Linnes'i medya Beşiktaş dışında yazan oldu mu ya ?
Canlı yayında duymadım cunku

telefonla konusuyordum o ara mı kacırdım acaba

Habertürk, Molde'den 3 adam alıyoruz diye haber yapmıştı. Bunu da Norveçliler alıp böyle böyle diyorlar, araştırdık var böyle bir şey diye haber yapmış.

Erdal Torunoğulları geçen ay Norveç'e gidip kulüple görüşmeler yapmıştı. O zaman Norveçliler BJK, Linnes'i bitirdi vs. diye haber yapmıştı ama garip bir şekilde kulüpten hiçbir şey sızmamıştı. Yani söylenti olarak kalmıştı.

Doğruysa işte bu sefer harbi iyi sakladıklar demek ki, Ocak ayında gelirse çok büyük iş olur çünkü net harika bir sağ bek. Norveç maçlarını izleyenler varsa zaten görmüştür, kendi lig maçları ayrı konu onu buradan kimsenin izleyeceğini sanmıyorum sdfasd
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Ne yalan söyleyeyim ara ara baktım da, her hafta aynı muhabbet olduğu için sıkıntı yok..

Penaltı dediğin el pozisyonu mu, onu gördüm ama el konusu futboldaki en açık konulardan biri, tutarsızlık orada oluyor bu konuda hep, yoksa penaltı ama neler veriliyor/verilmiyor..

Sarı kartı Dark'ın dediği gibi yememiş olabilir, klasik Türk hakemi..

Diğerlerini bilmiyorum. Ama standart avrupa maçında bile ne hatalar dönüyor, onu geçtim her maç acayip hatalar dönüyor. Benim takıldığım nokta sistematik olarak BJK aleyhine birşeylerin çalındığının iddaa edilmesi her maç, yaklaşık bir 10 yıldır filan. Seninle ilgili değil, genel bir konu bu. Ha noluyor, BJK çatır çatır oynadı mı oluyor zaten şampiyon, çok dert etmeyin BJK iyi yolda:)

Sistematik olarak BJK aleyhine değil. Her takımın aleyhine, sadece gs olunca, penaltılar, kırmızılar veriliyor.
Mesaj tarihi:
Bence net abartıyorsunuz da polemiğe girmeyelim. Benim hatırladığım gerçekten haketmeden şampiyon olmuş bir takım daha olmadı. Sezonların tamamını son 15 yıldır filan hatırladığımı sayalım. Şike mevzu falan bir yana. BJK ile yapılan maçlara bakıyorum, abartılı şeyler hatırlamıyorum olmuştur elbet normal zaten. BJK'nin son 10 yılına bakıyorum, gerçekten hakedip de şampiyon olamadığı sezon hatırlamıyorum. Hani kritik durumda bile kalıp hakem hatalarıyla kaybettiği bir şampiyonluk da hatırlamıyorum. 96 Arif filansa o sezonu oturup da tartışacak hafızam yok..
Mesaj tarihi:
şikeyi nasıl bir kenara itiyorsun. 2011 şampiyonluğu adil mi?
2006 yılında denizli'de olanlar neydi?

2003-2004 sezonunda beşiktaş'ı nasıl harcadılar? lucescu nasıl gitti?
yapmayın allah aşkına.
Mesaj tarihi:
abi zaten anadolu maçlarında öyle biçiliyor ki takım iş derbilere kalmıyor.

geçen sene rize maçında verilen komedi penaltı.
konya deplasmanında son dk verilmeyen faul döndü kalemizde gol oldu.

sırf bu 2 maçla gs'nin önünde ligi bitirip direk CL'ye gidiyorduk, daha böyle tonla maç cıkartırım sana 5dk'da

ayrıca şikeyi bir kenara koyunca ligde legit kaç sezon kalıyor ki lel
Mesaj tarihi:
Şikeyi bir kenara attım dediğim hakemlerden daha bir bağımsız o sene. Hani öyle penaltı verilmemesi filan değil olay. Kaldı ki BJK zaten alakasız durumda.
Keza Denizli.
Luce'li sene ise ilginç bir sene, bence orada BJK'nin içinde de sıkıntılar vardı ama çok hakim değilim konuya. Yoksa bir maçta 5 kırmızı çıktı diye takımlar çökmez aksine daha sonra acayip kenetlenir falan. Bir garipti doğru, ama sadece hakemler özelinde olmayabilir...

Benim demek istediğim Rize maçında verilmeyen penaltıyla BJK gidip şampiyonluk filan kaybetmez. Tersi hatalarda olmadı mı, olmuştur elbet. Her takım aleyhine hatalar bulabiliriz. Yine tekrarlıyorum sistematik bir biçimde BJK aleyhine karar vermesi için bir sebep yok kimsenin. GS daha çok kayırılıyor diyorsunuz da en basitinden son 15 yıldır GS şampiyonluğu haketmedi ama oldu diyin herhangi bir sene için. GS'nin şampiyon olduğu senelerde BJK ortalıkta bile yok...
Mesaj tarihi:
100. yılda sinan engin falan ortaya karışık bir şeyler olmuştu ya hatırlıyorum beşiktaş da masum değil, 2006 türkiye kupası finalini unutmadık. ayrıca yıldırım demirören'in kupa bizim şampiyonluk sizin sözleri.
Mesaj tarihi:
Sadece bir pozisyona bakarak ligi tayin etmen benim mantıksız bulduğum. 2 maçta 0 puan almış BJK, GS'ye karşı, ligin sırasını bundan daha ne etkilemiş sence, third party ile yapılan bir maçta verilmeyen bir penaltı mı. Kaldı ki o penaltıyla BJK'nin maçı kazanacağı, ligi sadece o penaltıyla 2. bitireceği filan ne malum. Diye uzar gider, anlamsız açıkçası..
Mesaj tarihi:
Etki sıfır olmayabilir de faulun bilerek ve kasten verilmediğini düşünmen anlamsız olan. Gerçekten hata var zaten futbolun içinde hakemler de bunun en büyük parçası. Adam faulu vermedi gidip gol oldu. Bunun bilerek yapılmış olduğunu mu iddaa edeceğiz şimdi. Cordoba topu bilerek Sabri'ye attı gibi birşey bu. Herkes bir şekilde puanlar kaybediyor zaten, gidip 0 puan almışsın direk rakibine karşı, hakemler yüzünden 3. olduk demek bence anlamsız..
Çok fazla değişken var futbolda, o yüzden 34 maç oynanıyor zaten. Uzun vadede yapılan hatalar anlamsız olur..
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'a karşı hakemlerin art niyetli değilde "iyi davranmama" huyu var yalnız, bunu herkes kabul etmeli ki zaten farkındasınızdır dalga geçseniz de asdf

O da işte medya gücünden kaynaklanıyor. Hakemler FB - GS'ye olduğu kadar hiçbir zaman BJK'ye şeker davranmaz. FB - GS'ye 10000 kere çalınacak düdük BJK'ye çalınmaz. Çünkü ertesi gün hakem linç edilmeyeceğini biliyor. TV'de adının sürekli konuşulmayacağını biliyor. BJK'nin temel derdi bu esasen, insan bakıyor çünkü rakip olarak belirlenmiş iki takımın maçlarında çalınan kolay düdükler biz de çalmıyor.

Bunu hani art niyetli faulü vermiyor, kartı göstermiyor değil. Çalmama kararı belki doğrudur ama diğer tarafta daha hafifine hakem müdahale ediyorsa insanların sesi çıkıyor. Babam mesela üç büyüklerin maçını 20 yıldır kaçırmaz, hep izler. Adam görüyor işte diyor iki gün önce atıyorum Melo'ya çalmadı. Emenike şunu yaptı kart çıkmadı biz de çıktı. Karşılaştırıyorsun harbi büyük oranda tutuyor. Babam da 15 yıldır paso hakemlere söver. Kuzenlerim, dayımlarım zaten semtte doğup büyüme gibi bir şeyler. Beşiktaşlı hepsi, bildim bileli hakemlere söverler asdfds

BJK'nin endüstriyel futbolla birlikte sürekli hakemlerden dolayı sızlanmasının temel sebebi zaten bu gücü sağlayamamış olmasıdır. Yıllardır hakeme giydiren tek isim Güntekin, başka yok. O da tek kalıyor zaten olayı yok.

Baktı mesela GS, FB medyasının arkasında kalıyordu AMK çıkardı. Kendi koruyuculuklarını yaptırıyor. Fotospor vs. desen FB resmi yayın organı zaten. Fanatik desen ikisine çalışıyor. Diğerinde işte Seba öldü herkes yasta tam sayfa FB - GS haberleri yapılıyor.

Hani BJK'linin bunu istemesi normal ama bunu sağlayacak olanda kendisi, Seba'nın dediği gibi gerekirse hakemi de yeneceksin susup gideceksin. Zamanla zaten saflar ona göre şekilleniyor. Eğer bu gücü sağlayamıyorsan da pek sızlanma hakkı yok. Özellikle kulüp yöneticilerinin yok. Senin yönettiğin kulüp, şirket, dernek vs... eğer milyon eurolarla oynuyorsa hakkını buralarda da koruman gerek.

Eğer koruyamıyorsan hakkını da çıkıp ben büyüğüm demeyeceksin. Büyüklük çünkü bunları sağlamakla oluyor.

Real Madrid ve Barcelona boşu boşuna İspanya'nın içine etmiyor. Bu ikisinin maçlarında rakipler o kadar eziliyor ki genellikle zaten konu ile ilgili en iyi örnekleri orada görebiliyoruz.
Mesaj tarihi:
hep besiktas macında olmuyor ben her hafta ozetlere bakıyorum mersinin mesala inanılmaz hakkı yeniyor ama adamlar bir sekilde kazanıyor.Hele bir bursa mersin macı vardı. Su asagıdaki ozetin ilk pozisyonu kırmızı penaltı olması lazım ama işte mersin gene de kazandı

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/5/mersin-idman-yurdu-2-1-bursaspor-mac-ozeti
  • Yeni Oluştur...