RamsesII Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 arcane said: oynayabilirim ama ihtiyaç olan uzay oyunu bu değildi ya. ya taktiksel olsun büyük gemiyle ya da ufak gemiyle RPG gibi olsun. ikisinin karışımı değil. Hepimizin içinde bir freelancer açlığı var.Daha onun muadili bir oyun çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Eve varken ne gerek basta space oyunlarina? http://www.youtube.com/watch?v=DZ4gpjwJa08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 valkyrie'i becerebilecekler mi çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 eve online degil ki o videodaki :) vr vs derken guzel olabilir tabii becerilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Eve online olmasa bile sonucta Eve evrenindeki gemileri kapsiyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bi heveslendirdin once dedim bumu geliyor eve online a expansion, baktim baska oyunmus ayni evrende ondan seettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 2 saate cikiyor bu, reviewleri falanda gelmis, Rebel Galaxy is everything Freelancer was, but better demisler. http://www.youtube.com/watch?v=4iN3eTGZ-c8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Of supersin bekliyordum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 gemi yukari asagi yapamiyor mu lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 http://img.memecdn.com/My-Wallet_o_133738.jpg yeter artik cikmasin bu ay oyun moyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 tek duzlemde gemi, asagi yukari falan yok, zaten oyun uzayda naval gemi kontrolu uzerine. muzikler falan guzelmis bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 refunded :) sevemedim pek. edit : kotu degil oyun bu arada. turune gore oldukca iyi ama nedense havaya giremedim. belki cok sey bekliyorum bu turden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 muzikler tek kelimeyle sahane! ya oyun freelancer'a cok benziyor sadece bunda buyuk capital ship ucuruyorsun, combati biraz daha farkli, broadside combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bunu alinca ost geliyor mu yaninda klasorde? alcam birazdan, tek tek youtubedan toplamakla ugrasmayim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 iki boyutlu uzay gemisi oyunu nedir bu devirde ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Board side a gecince ekrani fazla kapliyor gemi o da sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 lock olunca turret ve cannonlar herbisi ayni anda turret mesafesinden kullaniliyor gibi, bitek kalkanlarin manuel olmasi zor biraz. ama oyun cok iyimis freelancer tier. mining lazer bulamadim bi asd simdi muzikleri bulayim edit, buldum oyunun icinde varmis ogg olarak, adeta bir http://d1kftpc4ll3611.cloudfront.net/assets/dummy/tour_header_img-8d49743dd9a401bad381dc5cfabc9d5d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 o değilde yeni bir eve neden gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mining laser bulmustum ben istasyonda misil yerine geliyor alt kisimlara dogru var satan yerde ama mining :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 CCP yattı balık yan gider kafası çalışmayı bıraktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 O da wow gibi iste turune yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 hmm evt turretlerin ordaymis lel oyun bana bide turret aldirmisti en basta az var sende almalisin bak diyip. neyse 3-4 asteroid kusagı buldumdu onlari bi bitireyim simdi komple. burda trade falanda freelancer gibi galiba istasyondan istasyona fiyatlar degisiyor da bi bank depo tarzi birseyde yok heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Evet fiyatlar degisiyor ama alirken sistem avarage den kestiriyorsun birseyler. Banka depo gormedim ama geminin hangari buyutebiliyorsun ama nedense mining ya da trade e elverisli gemi bulamadim o sistemde hep cok az gibi depolar, belki baska yerde vardir cunku merchant ships kurtardim bir kac kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 iyi ya ticaret olayi iyimis hem stationlari actim etraftaki hemde biraz para yaptim az daha yapip gemiyi degistireyim, her basede farkli gemiler var surdada gemiler: http://imgur.com/a/QaJho bide hacking var bi cesit ama cozemedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Yapmiycaktin bunu koymayacaktin gemileri :( Blackgate ne oyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar