Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 garanti yok bişi yok hala buna para vercek varmı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 patron ne iş yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Garantisi türk ekonomi bankası xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 500 anca eder çok kötü durumda tel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Kozmetik olarak sıfır ayarında tabiki değil ama onun haricinde gayet iyi durumda telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 1 seneyi geçmediyse alınalı, bi seri numarasını verebilir misin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 scorch said: baya haşat etmiş müdürün kullanırken telefonu sfds o sol tarafı ne olmuş fare mi yemiş? ya bu 5 5s dusunce aynen boyle oluyor, benimki piril piril hep kapli kullandim ama aldigim ilk hafta kap alamadan dusurdum ordan biliyorum. lehimden mi yapmislar kasayi nedir cok tatli eziliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 mudur bu mu abi sizin mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Salatalık göndermesinlerde para helali hoş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ginaly said: 1 seneyi geçmediyse alınalı, bi seri numarasını verebilir misin (: 15 ay olmuş alınalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Argos telefonun bataryası ne durumda sahibine sorabilir misin? telefonu şarjda gezdirmek istemiyorum çünkü malum alınalı biraz süre geçmiş. Makul bir durumdaysa bataryası, neden olmasın. Zaten benim iphone'u sattıydım, içime oturdu. ios keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 satıldı mı arkadaş 1200e 5s satıyım sana dedi 750 cok uygun geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 850 forumlarda filan bu. o civar gidiyo. araştırdım biraz. bekleyip uygun fiyatı almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 eğer satılmadıysa ben almak isterim; ancak mesaj kutunuz dolu. bana iletişim adresinizi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 850 TL'ye almak isteyen birkaç kişi var ama henüz görüşmedim. Eğer o fiyata patiden çıkarsa önceliğim patidaşlarıma vericem. Mesaj kutumu boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 fiyatı sekizyüzden yediyüzelliye indirdin. 850 donanımhaberde filan arada bi çıkan fiyatlar. daha uygun bir fiyata olduğu için niyet ettik :) az daha bekliyim ben o zaman. çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 lan yamuk yumuk olmuş telefon 650ye fln ver birisine sevinsinler müdürde üçün beşin hesabını yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 aynen. sırf iphone5 kullaniim lan diye heves ettik. 850, heves ettirmiyor. hem 6 da çıktı. koca müdür de kasmasın bizi. müdüre 700 sana da bi malbuş okur benden. hadi bi de mojito ısmarlarım. thaleste ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar