Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 26.09.2014 de aracım beykent te beykent üniversitesinin yan sokapında çok saçma bir yerde çekildi arabayı almaya taksiyle giderken taksici git konuş ordakilerle öğrenciyim falan de çekme parasını ver eve ceza yollamasınlar dedi.Ben de gittiğimde durumu anlattım ve 60tl olan çekici parasını 80tl vererek hallettiğimi düşündüm taki bugüne kadar.Sabah eve ceza geldi 1 80tl daha 26 eylüldeki ceza eve yeni geldi buna itiraz gibi bi durum olabilir mi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 cezayı götür 20tl yi geri iste başka yapacağın bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 40 tl daha ver cezayı iptal etsinler. 2 ay sonra faiziyle 200 olur ceza da, onu da götürüp bi 40 lira daha ver. öyle gitsin haraca bağlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 nası itiraz edeceksin ki, rüşvet verdim olmadı mı diyeceksin anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 şike yaptım ama sahaya yansımadı de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yok itirazı devlete 15 gün sonra ceza geldi için yapabilir miyim araya bayram girdi gerçi o günler sayılır mı bilmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 erken öde indirimli öde. itiraz edip ödemeyenler ile ilgili şeyler duyuyoruz ama uzun bir süreç. uğraşacağını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Benimkini de Tophane'de gayet düzgün ve legal park halinde olduğu halde kendi otoparkını kullanmadım diye Osmanlı nargilecisinin otopark elemanı şikayet edip çektirtmişti, iyi küfrettim adama ama cezası geldi 1 ay sonra, mecbur ödedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 senin ilk verdiğin çekici parasıydı. ikincisi de trafik cezası oluyor. Birbirinden farklı şeyler asfsd Benim de Beylikdüzü'nde hastane otoparkından çekilmişti. Hani sokağa çizgi çekmişler, arabalar park ediyor. En kenarda, bir tarafı açık şekilde dikey girmiştim. Neymiş efendim trafik akışını engelliyormuşum, fotoğrafları varmış. Küfrede küfrede parayı attım önlerine... O bölgeye kimler bakıyorsa tamamen fevri çekiyor pezevenkler. Kafalarına nerede eserse Beylikdüzü girişte trafiğin ebesine koyan kafeler iki sıra park yapıyor onlara bir şey yok. Otoparktan gidip araba çekiyorlar. Sırf bu yüzden dayak yediler bir tanıdıktan ki eminim tek olay bu değildir, halen uslanmıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 DarKRideR said: senin ilk verdiğin çekici parasıydı. ikincisi de trafik cezası oluyor. Birbirinden farklı şeyler asfsd Benim de Beylikdüzü'nde hastane otoparkından çekilmişti. Hani sokağa çizgi çekmişler, arabalar park ediyor. En kenarda, bir tarafı açık şekilde dikey girmiştim. Neymiş efendim trafik akışını engelliyormuşum, fotoğrafları varmış. Küfrede küfrede parayı attım önlerine... O bölgeye kimler bakıyorsa tamamen fevri çekiyor pezevenkler. Kafalarına nerede eserse Beylikdüzü girişte trafiğin ebesine koyan kafeler iki sıra park yapıyor onlara bir şey yok. Otoparktan gidip araba çekiyorlar. Sırf bu yüzden dayak yediler bir tanıdıktan ki eminim tek olay bu değildir, halen uslanmıyorlar... Aynen öyle bro amıklar bide öle bişi yapmışki üninin üç köşesine çekebiliyon arka tarafında da sağ çekebiliosun sola çekersen çekıyolarmış bu nası 1 mantık amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 http://www.trafikisaretleri.net/wp-content/uploads/2010/09/12.jpg şunla alakalı olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar