Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

bu selçuk ve burak küfürlerin en büyükleri hakediyor.prandelli ve mancini yi harcadılar resmen.milli takımda avcıyıda bunlar harcamış demek ki.

isterlerse ronaldo gibi oynasınlar bu iki şerefsiz bu takımı haketmiyor.zamanında servet gol atınca yada iyi hamleler yapınca hiç sevinmiyordum aynı şey artık bunlar içinde geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:
bu selçuk ve burak küfürlerin en büyükleri hakediyor.prandelli ve mancini yi harcadılar resmen.milli takımda avcıyıda bunlar harcamış demek ki.

Sinan Engin denen de futbolcu bilerek küfür yer mi hocasını yollatmak için diyor basbas, ulan adamlar şeref yoksunu zaten noolcak, harcadılar işte yeniçeriler, getirdiler FTnin çırağını, yarın da FT başkan olur al sana Aziz II.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Esnaf said:

Sinan Engin denen de futbolcu bilerek küfür yer mi hocasını yollatmak için diyor basbas, ulan adamlar şeref yoksunu zaten noolcak, harcadılar işte yeniçeriler, getirdiler FTnin çırağını, yarın da FT başkan olur al sana Aziz II.

FT başkan olamaz abi. liseden olmayan hiçkimse başkan olamaz.

o yüzden başkanlarınızın alayı liseli gibi davranıyo ehe ehe ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Ünal başganı öldürdüler,manciniyi zehirlediler,prandelliyi yediler. Geriye de bir şey kalmadı hamza hamzaoğlu teknik direktörken oynuyor şerefsizler. Fatih Terim'de yönetimde yer alabilmek için neler yapıyor,iktidara yamanmaktan tut,federasyonu yalamaya kadar. Hamza hamzaoğlu nedir lan adamın 5 senelik teknik direktörlük başarısı nedir ? En son fatih terim'in yaverliğinden şu noktaya geldi. Fatih Terim bence hep milli takımı çalıştırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcuya dayalı değil mevzu fatih terim olayı arka plandan talimatlar veriyor. Milli takım ve gs'yi beraber yürütürüm ayrıca yönetime oynarım planları suya düştü,ünal başgan harcadı bunu,buda boş durmadı işte. Alttan alta kazıdı. Ünal Aysal ile alakalı son yıllarda çıkan haberlere bakın mesela Fatih Terim, Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım üçlüsünün muhakkak ilgisi var bunlarla ilgili. Diktatör'de Fatih Terimci. O yüzden belli başlı oyuncular Fatih Terim'e itaat ediyorlar. Oyuncular potansiyellerini bilerek ve isteyerek ortaya çıkarmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

yarın hamza bunların köpeğine hoşt der, tavuğuna kışt der.
bu kez hamza'yı yer bu lobi.

futbolcuya dayalı düzeni çökertmesi lazım gsnin

Sadece gs'de yok ki. Dönem dönem her takımda var.

Ersun'u da futbolcular yedi hatta.

Beşiktaşta şu an hoca-futbolcu ilişkisi çok iyi olduğu için olmaz. Ama yarın öbür gün biliç gidip başka biri gelirse, futbolcular beğenmezse onu da kesip atarlar çok rahat.

Türkiye'de profesyonellik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum abi zaten durumu gs özelinde demedim yani. Şuan en en gündemde örneği gs diye o örneği verdim.

Zamanında fenerde brezilya'lı lobisi vardı, onu dağıttılar bi nefes aldılar, bu kez emre-volkan lobisi başladı falan.

gs'de suan selcuk-burak'ın başını çektiği oluşum tehlikeli oluşum yani onu demek istiyorum. Profesyonellik zayıf oldugu için oluyor bunlar.

Bu kadro yapısında en az bundan etkilenen Beşiktaş, yaşlar birbirine yakın, herkes kardeş gibi Biliç abileri gibi falan.
Mustafa sakatlanıyor Biliç izin alıp sahanın ortasına kadar gidip oyuncusuna bakıyor, forvetler kendi gollerinden cok forma rekabeti yaptıgı diger forvetlerin golüne seviniyor.

gs'nin bunu yakalaması gerek, ama 2-3 adam yollamadan olmayacak gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...