Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ahahha nası it gibi oynuyor takım. iki yüzlü şerefsizler. ha prandelli gerçekten kötü bir td idi ama o başka. bi de akhisar çok kötü. yenilmeye çıkmışlar gibi bitikler.
Tori Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 vay ak hisar hamza çok yetenekli bir teknik direktör ondan böyle kesin
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ulan uefa kupamıza oldu bu sene de alırdık
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 hamza bildiğin special one geldi takımı ateşledi assdgfsg e bu lavuklar madem oynamayı biliyordu neden 2 yabancı td yi yedi?
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 italyanlarda iş yoktu ya veyseli oyattılar sağ beki sol bek yaptılar selçuğu inadına oynattılar
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bjk nin yaptığı gibi ihtiyacımız oaln yere hırslı ve kapasitel oyuncu alsak baya toplarlarız 3 senedir ewn az 20 tane çöp oyuncu girdi kadroya hayroviç ne yaıyor acaba
madcow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 2 macla brumayı kazandı herif resmen.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Galatasaray iyi oynuyo isteklif vs ama halen sonuç 1-0. Teklikeli. 2. golü biran önce bulmak lazım.
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Yasin öztekin nedir ya skor zaten kritik hamit var olcan var ortasahayı güçlendireveo Bu da prandelliye bağladı iyice Fatih terimin yeni evladı galiba
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Fenerasyonun hakemi çok uğraştı bugun galatasaraya puan kaybettircem diye ama yapamayacak
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ahahaha burak kendini yere atmaktan kusturdu milleti
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Theridone said: evet semih taban kaldırmış Semih sağ ayağını vole şeklinde kaldırıyor topa vurayım diye. Ama o arkadaş topa direkt ayağının tabanını kaldırıyor izle adam gibi yorum yap
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Abi ne gömçürdük ya Fizbangiller takımı pusu alanını terk ediyor birbir şuan Bi rıdo kaldı işte şunu da alın şuradan lel
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Valla hakem ilk yarı bi penaltı yedi ama şu Akhisar'ın golüne kadar iyiydi. Ama gol öncesi faul var bana kalırsa.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 escape said: Theridone said: evet semih taban kaldırmış Semih sağ ayağını vole şeklinde kaldırıyor topa vurayım diye. Ama o arkadaş topa direkt ayağının tabanını kaldırıyor izle adam gibi yorum yap izledim dombili sakin ol
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Theridone said: escape said: Theridone said: evet semih taban kaldırmış Semih sağ ayağını vole şeklinde kaldırıyor topa vurayım diye. Ama o arkadaş topa direkt ayağının tabanını kaldırıyor izle adam gibi yorum yap izledim dombili sakin ol Size kim dedi benim şişko olduğumu ama bu dedikoduyu acilen kaldırın yok öle bişi sfsfhdhs
Öne çıkan mesajlar