applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 escape said: applev0dka said: escape said: Ya şöyle bişi var Ofsayt anlık bir olay, hakemlerin görüp görememesi olabilri. Ben ofsayttan atılan gollere pek mızmızlanmam. Mesela gökhan ve burakın penaltı için kendilerini yere atmasına kızarım, çünkü oyuncu kaynaklı. Ofsayt futbolun içinde var burak her defasında deniyor acaba hakem görmez de atabilir miyim diye, attı sonunda. Uzatmayın fazla :) o zaman el de anlık bir olay, maradona'nın tanrının eli gibi, anelkanın eli gibi, Demba Ba'nın eli gibi ? end of topic. senle futbol konusulmaz Oyuncu yapıyor eli, irade işi yani... O adam o işi kasıtlı yapıyor topu elle müdehale edeyim de gol atayım diye. Ama bir oyuncu dur azcık ofsaytta durayım da gol atayım diye durmaz onu demeye çalışıyorum. Tamam abi tartışmazsın bundan sonra. bence sen ne dediğini bilmiyorsun ??
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ben maçı izleyemedim abi var mı Gs'nin oynadığı futbolu filan yorumlayacak biri?
escape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ya burak aptalını katma şu olaya... Sen uefa ile ilgili soruma hala cevap vermedin. Neyse eyvalla tartışmazsın benimle bundan sonra.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kafa pasında ofsayt olmaz minik kuşlar
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 https://vine.co/v/OO7aZZizbg9 2. golü elle atmışız haram puan yemenin keyfi de başkaymış
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Sondaki adam bozmuyor muydu orada, sanki o daha ileride gibiydi en uçtaki. Ama tam belli değildi zaten, en yakın defans oyuncusundan önde gördüm evet ama uçtakini bilmiyorum..
escape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Hakemler tarafından sürekli ezilen beşiktaşın taraftarının ağlamasını anlarım da Fb taraftarı hiç hak yemekten falan bahsetmese... :( Sonuç olarak uefadan şike dolayısıyla kovulmuş iki klüp değil mi? Yani bazen düz bakmak lazım olaya. Burak çok temiz bir adam değil eyvalla ama fb'nin bu kadar korunduğu ülked galatasaraya laf söyleme zamanı çok daha sonra olmalı n bilim.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 aquila said: tey allam ya, kimlerle futbolluyoruz. bana dmeiyon di mi ben şaka yapıyom
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ahah Selçukgil kasmış ilk kez kendi istedikleri taktik ve kadro çıktı diye, ucundan kurtarmışlar hayret. 3 gün sonra salarlar yine bişeye kızıp bozulup, bunlara ipleri kaptırmak en büyük hata. Şınayder kenarda oturuyor bu çapulcular istiyor diye lol
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Sneijder yüzük ile mi oynuyor? Yoksa başka bişey mi o?
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 özet izliyorum stadda niye seyirci yok?
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 SeaGle said: Sneijder yüzük ile mi oynuyor? Yoksa başka bişey mi o? bantlamıştır
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 şuan takımı albayrak yönetiyor belli ki.çıkmış sabri yi kazandık ve drogba ben olsaydım gitmezdi demiş.egosu tavan yapmış.bu sene ilk 3 hayal söyleyeyim.zaten umut yoktu ama artık hiç mi hiç umudum yok.şu adama bu kadar yetki verilmesi saçmalık
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Esnaf said: şuan takımı albayrak yönetiyor belli ki.çıkmış sabri yi kazandık ve drogba ben olsaydım gitmezdi demiş.egosu tavan yapmış.bu sene ilk 3 hayal söyleyeyim.zaten umut yoktu ama artık hiç mi hiç umudum yok.şu adama bu kadar yetki verilmesi saçmalık aysal profesyonellik getircem diye geldi. ama o düzen işlemiyor işte. albayrak gibi adamlar iş yapıyor malesef. bunun sebebi de tamamen türk futbolcu zihniyeti. resmen yılda 10 trilyon adamlar küsmesin diye böyle adamlar 2. başkan falan oluyor sdfs. albayrak'tan en fazla tribünde taraftar olur.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 burak'ın golunun pierosunu verdiler mi? yani oyle bi ofsayt dendiki yarım metre ilerden cıktı sandım. uzaktaki adamla baya ince ofsayt gibi duruyo varsa bile. burda cok konusuldu 10 cm ofsayt varsa kacabiliyor yani adamın gozu radar degil sonucta. ya da tersi de oluyor. cejunun kolla pası sahaneymis =) duz kafa ile vursa bu kadar guzel gitmezdi. galatasarasyon sonunda islev gordu 1.5 sene sonra da bi mac aldık.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Yok Kasımpaşaya hatalı 2 gol yedittiren bu hakemi naaparlar çok merak ediyorum, kimdi ki hakem? Sağlam arkası yoksa 3. ligi boylar, Kasımpaşaya yanlış yapılmaz!!
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 hala prandellinin korkunc bir td oldugu gercegi degismedi tabi. sol acık sneijder sag acık yekta gercek bir deha urunu.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: Yok Kasımpaşaya hatalı 2 gol yedittiren bu hakemi naaparlar çok merak ediyorum, kimdi ki hakem? Sağlam arkası yoksa 3. ligi boylar, Kasımpaşaya yanlış yapılmaz!! hakem bu
Öne çıkan mesajlar