Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

Bilmiyorum dikkat ettinizmi ? Alvesin kırmızı kartlık pozisyonu sonrası özellikle kendini parçalarcasına hakeme koşanlar Sneijder ve Melo O sıra kareye takılmış olcan itiraz bile etmeden seyrediyor. takımdaki diğerleri takibindeki karelerede yok bile.
Acaba takımda yabancı diye bazıları tarafından dışlananlar Gerçek Galatasaraylılara unutmayacakları bir ders mi veriyor.
ZAten taraftarın kimi daha çok neden sevdiği , herşeyi belli ediyor .

türk futbolu bitti hâlâ bu salak adamların para kazanmasına katkıda bulunuyoruz ona yanıyorum. herkes sırtını dönsün şu heriflere bi gömelim şu futbolu sonra tekrar diriltiriz. herkes aynı kaba sıçıyor ve o kaptan besleniyor. türk futbolu bu hâle geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

emre çolak'a da razıyım ben artık oynamasın şu selcuk.

forvette de umut oynasın. tamam o da kaçırıyor da en azından burak gibi sevimsiz değil sdfs

Çolak'a falan gerek yok. Hamit oynasın. Oyun kurma, pas dağıtma, duran top atma işlerini zaten Sneijder yapar. Hamit gibi disiplinli, koşan, dinamik adam da Melo'nun yükünü hafifletir. Ara ara sağdan soldan kaçıp hücuma da destek verirse tadından yenmez zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

eray

tarık-koray-gökhan zan-telles

yekta-veysel

aydın yasin-selçuk-emre

burak

bu kadro avrupada finale oynar

veysel aslında orta saha oyuncusu.ülkede kanat oyuncusu çıkmadığından orta saha oyuncularını kanat oyuncusu diye kakalıyorlar.sabri de öyleydi
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

eray

tarık-koray-gökhan zan-telles

yekta-veysel

aydın yasin-selçuk-emre

burak

bu kadro avrupada finale oynar

veysel aslında orta saha oyuncusu.ülkede kanat oyuncusu çıkmadığından orta saha oyuncularını kanat oyuncusu diye kakalıyorlar.sabri de öyleydi

Çok komik
Sosyal ağlarda paylaş

bu takım 2 taktikle oynar kanatların arkasına uzun/kontra top atıcaksak

nando
tarık ceju semih balta
melo selcuk
olcan sneijder bruma
burak

dun bu taktikle cıkmamız gerekiyodu zaten.

eger yavas kontrollu yerlesip kanatlara yayıp orta acarak oynayacaksak da

nando
tarık ceju semih telles
hamit melo selcuk olcan
sneijder
burak(umut)

bunu oynar. digerlerinin hepsi prandellinin fantezileri.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

bu takım 2 taktikle oynar kanatların arkasına uzun/kontra top atıcaksak

nando
tarık ceju semih balta
melo selcuk
olcan sneijder bruma
burak

dun bu taktikle cıkmamız gerekiyodu zaten.

eger yavas kontrollu yerlesip kanatlara yayıp orta acarak oynayacaksak da

nando
tarık ceju semih telles
hamit melo selcuk olcan
sneijder
burak(umut)

bunu oynar. digerlerinin hepsi prandellinin fantezileri.

selçuk la kadro yazmayın bari şu forumda huzru bulalım
Sosyal ağlarda paylaş

yaş kariyer demişim adam hagi koymuş sdfs

sneijder 28 yaşında geldi. muslera da genç. melo 31 olmuş da geldiğinde 27 miydi 28 mi kaç sene oldu adam geleli.

muslera 28 yaşında geldiğinde 24 tü.

bu yabancı iskeletini bi daha kuramayız. 2 şampiyonluk ve 2 şl gruptan çıkma ile bu iskeletin miladını doldurduk. gitme ihtimalleri yüksek bu adamların.
Sosyal ağlarda paylaş

o pozisyonda oynayan 2 oyuncu var takımda 1 i selcuk digeri cemali. pozisyondan kastım topu geriye yakın alıp dagıtabilecek oyuncu. 1i cok kotu oynuyo digeri bu hafta gayet kotuydu. onceki haftalar ben bi miktar begeniyodum. e ozaman turk olanı yazıcam oraya yapabilcek bisey yok.

olcan hamit emre colak o isi yapacak adam degiller. aslında bu isi yapabilcek umut gundogan vardı begenmediler kiraladılar. adamın pas temposu(alıp birine kazandırmak ve kazandırırken pasın gittigi hız ve rotadan bahsediyorum) sneijderden sonra en iyi idi. sneijder yapabilir ama ozaman adamın en iyi yaptıgı isi elinden alıyosun forvet arkası olmak zorunda sneijder bunu kac kez gosterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...