GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Herkese merhaba. 3 ay once 2004 model otomatik vites bir 206 aldim. 2 aydir hicbir sıkıntı da olmadi. Ancak dun aksam eve donerken aku isigi yandi. Araci alirken satan adam aküsü nu yeni degistirdigini söyledi. Aku varta. Herneyse aku isigi yandi duracaktim.bir yerde zaten durdun kapattım kontagi geri actim isik bir daha yanmadi. Sonra bir 15 dakka daha kullandim eve geldim ve kapattım. Daha sonra bu sabah havaalanina gidecektim yolda giderken aku isigi yine yandi. Radyoyu kapattim anlamadigim icin niye oldugunu. Havaalanina yaklastikca abs ışığı yanip sonmeye basladi havaalani otoparkina girdim parkettim kapattim kontagi. Sonra yine calistirayim dedim kontagi ilk cevirdigimde saati tarihi o ladi calissin diye tam cevirdim elektrik kesti galiba ve calismadi tum ışıklar sondu. Geri marsi bıraktım isiklar yandi. Tekrar calissin diye sonuna kadar cevirdim yine tum isiklar sondu ve calismadi. Ucaga yetismem gerekiyor du indim kaputu actim aku baglantilarina baktim sorun yok. Ucaga gittim bende gec kalmamak icin ama sorun ne anlamadim aku bitti galiba ama akusu yeniydi ? Havaalanina aksam donucem tabi oradada yine calismaz sanirim takviye mi yaptirayim birde ne yapayim aku mu degisecek yoksa sarj mi etmiyor. Yada kacak mi var acaba kafam cok karisti fikir verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paragraf bile kullanmadigima gore nasil bir korku yasadiysan... Simdi aku sarj dinamosu bozulmus olabilir, aku bitmis olabilir( uzerinde gosterge vardir, yesilse aku yenidir, siyahsa bitmistir ya da bitmeye yakindir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Olm kaldi lan bildigin Alternator de sorun var galiba sozemedim ki de evet tirstim baya aksam da havaalaninda kalma ihtimalim var tum gun beynimi yiyecek simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 şarj dinamosu bitmiştir sanayiye çektircen 50 60 lira masrafın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Selam, Bana da öyle geliyor ama şunu da gözden kaçırma; akü başlarında temassızlık olabilir. Gevşetilip güzelce temizlenerek sıkılması faydalı. Silikonsuz kontak spreyleri falan var mesela, iyi iş görüyorlar. Benima racım da yapmıştı, salak kutup başından olduğu anlaşıldı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ben de aldım aynı arabadan geçen sene. otomatik 2004 model. çok yakıo abi. içiyo resmen üzülüyorum. aküyü bilemedim. arabalardan hiç anlamam sırf üzüntümü dile getirmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aku baslarinda/giden kabloda temas sorunu var gibi duruyor. kablolar eskidir kesin korozyona ugramis yeterli gucu iletmiyor olabilir. az oyna kablolarla guc gelip gidiyorsa ondandir. fren temizleme spreyi ve bakir fircasiyla iyi temizleniyor o kablo uclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dostum senin problemin aku şarj dinamosunun kayışından kaynaklanıyor Evet komik gelebilir ama senin kayış atmış olabilir bence herşeyden önce ona baktırt çünkü benim başıma böyle bir şey gelmişti. Diğer seçenek dinamo o da arızalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Selam, Eğer kayış kopmuş olsa (büyük ihtimalle) klima kompresörü de çalışmaz. Genelde aynı kayış ile tahrik ediliyor. Ben kutup başı diyorum, kablolar sağlamdır, 5TL yatırıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 baba akü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Antalyadan dönüyorum simdi havaalaninda takviye ile calistirip artık acik bulabilirsem bi serviste baktircam ama bi bakayim temassizlik var mi yok mu da kontagi cevirmeden once isiklar yaniyor cevirince çalıştırmak icon o zaman elektrik kesiyor. Bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 başlara soda dök ama sorun marş motoru gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 paramecium said: Selam, Eğer kayış kopmuş olsa (büyük ihtimalle) klima kompresörü de çalışmaz. Genelde aynı kayış ile tahrik ediliyor. Ben kutup başı diyorum, kablolar sağlamdır, 5TL yatırıyorum :P Saygılar. +5 TL. Benim de başıma gelmişti bi gün. Aceleyle arabaya bindim, nasıl olduysa lafa daldım bi anda, vitesteyken marşa basınca araba iyi sallandı. Bi daha marşa basayım dedim, arabada tık yok sdf. O ani sarsıntıda oynamış, zaten çok iyi de sıkılmamış, arada da korozyon oluşunca o sarsıntıyla komple kesilmiş temas. Rahmetli dedemin dükkanın önündeydim, 2 dk'da zımparalayıp takmıştık. Peheeeyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bana da oldu böyle ya. sabah simit almaya gittim bindim çalışmadı araba. takviye denedik yine çalışmadı. yeni akü taktık çalıştı. dediğin gibi ışıklar falan yanıyor camları açıp kapatıyor ama araba çalışmıyor. akünün ömrü bitmiş olabilir ama akü yeni diyorsun. kutup başlarından da olabilir önce ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 havalanında takviye ile çalıştırttım. ancak çevreyolunda tekrar araba elektrik kesti yolda giderken hemde hemen sağa çektim. oto elektrikçi vardı onu aradım onlar geldi aldılar şarj etmiyor aküyü diyor şarj dinamosuna bakacaklar işte yarın. ölçtü çünkü aküyü 14 değil 1.5 çıktı. bakalım kömürlerinde sorun olabilir falan dedi. sonucunu söylerim. bu arada eve daha yeni girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Güncelleme: evet arkadaşlar şarj dinamosundanmış kömürleri bitmiş diyotları arıza yapmış bişey bişeyler saydı şarj dinamosunu değiştirdi 175 +100 tl işçilik 275 ile sorun çözüldü. herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar