sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Abi macbookla napıcam demeyin şöyle allah aşkına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ne yapmak icin aliyosun ki laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Biraz oyun, serviste işe giderken dizi izlemek vs. çizim ps falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Gittigim magazada stok yoktu :) http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w8-notebook.html aksam gidip alacagim herhalde stok olan magazadan. icimi semi-sindi. alayim artik kanser olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Asus yokmu, asus notebooklar baya op, bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Oyun oynanan her laptop ısınır. 100-150 lira verip iyi bir soğutucu almanın faydasını görürsün. Xigmatek Shield ve Zalman NC2000 benim kullanıp memnun kaldığım modeller. Ayrıca Lenovo, malzeme kalitesi olarak Asus veya MSI'dan daha kötü değil kesinlikle. Hatta Türkiye teknik servisi de baya iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 lenovo özellik olarak koymuş, direk al. kasası bile msi'dan daha iyidir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Aldım lenovo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 lenovonun imajı çok iyi sağlamlık açısından. doğrusunu yapmışsın hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Çok sağol. Olm mal, bu arada 1 sene önce vaio aldığımı hatırladığın için tebrikler abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ona bende şaşırdım. arattım doğrulayamadım. Red mi almıştı acaba dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Bendim ben. Sattım onu bunu aldım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 asus alın. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://m.n11.com/monster-abra-a5-v211-156-notebook-P28899900 Puanla vs 2371 TL. Bence bunu al, hem i7 hemde gtx860 var ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 niggaknow said: asus alın. Tşk. ASUS alın teknik serviste ebenizinkini görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 zaten size gore teknik servisinde problem olmayan marka yok. birisi sorun yasiyor yillarca bu muhabbet donuyor. ne alacaklar peki o zaman? toshiba, acer, asus kotu servis vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 asusus servisi süper, 3 gun içinde yapılıp gönderiliyor maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 WaNTeD said: asusus servisi süper, 3 gun içinde yapılıp gönderiliyor maks. çizgi bıraktı asusun servisliğini 3 güne bişi olmaz bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 O fiyat araligina en iyi makinelerden birisi lenovo, dogru secim yapmissin. Monster TR de, MSI barebone mu kullaniyor yoksa MSI in uzerine direk markasini basip satiyor mu? Bu arada benim Acer 5. senesini doldurdu, epey memnunum aletten. Turkiye teknik servisi nasildir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Selam, Acer alma dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ben lise 2'ye giderken (takribi 12 sene önce) acer laptop aldık annem hala kullanıyor, bir kere bile servise gitmedi. Ha ama bu demek değil ki acer iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 canim kapagini acmazsan 1 milenyum da gorur..muhim olan ogrenci adama dayanabilmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Seru said: zaten size gore teknik servisinde problem olmayan marka yok. birisi sorun yasiyor yillarca bu muhabbet donuyor. ne alacaklar peki o zaman? toshiba, acer, asus kotu servis vs.. Asus'tan ağzı yanan bir insan olarak almayı düşünenleri uyarıyorum olay budur. Ürettikleri ürünler genel olarak fiyat performans olarak iyiler. Her şey teknik servise gidene kadar ama. Teknik servisin klasik olayı şöyle. Ekran çipseti mi bozuk mesela, garanti kapsamında değişiklik için yolluyorsun ama tamamen alakasız yerinde kasada çatlak var diyelim. Servise alırken diyorlar ki çipseti onaracağız garanti kapsamında getirin. Sonra bıraktıktan sonra bilgisayarı, kasada çatlak var onunla birlikte 500TL vereceksiniz. Çatlağı yapmayın çipseti değiştirin dersen de çatlak yapılmazsa çipset de değişmez. Bu muhabbetten sonra direk bir daha cevap falan alamıyorsun. Açın ekşi sözlüğü veya başka siteleri benzer onlarca örnek göreceksiniz. Asusun üretimi nasıldır bilmiyorum ama satış sonrası rezalet ve bu yeni bir şey değil. Bu adamlar inatla bu servisle çalıştıklarına göre kendileri de adam değiller. Bu sebeple ASUS almayın, aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 geçen yaz bizim asus laptopun ekran kartı yanmıştı. 3-4 tuşu da kırıktı laptopun. ekran kartını onarıp, tuşları da ücretsiz takıp yollamışlardı. dist. falan değiştiyse bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar