Warhero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mycolorscreen.themer Themer kullanmış olan var mı, program ile ilgili deneyimlerini almak istiyorum. Themer tam olarak ne yapar, performansa etkisi var mıdır, dikkat edilecek hususlar nelerdir vb gibi konular hakkında bilgiler güzel olur. Dodol, Smart Launcher ve Buzz Launcher arasındaki farklar nelerdir? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.campmobile.launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buzzpia.aqua.launcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Samsung s4 kullanirken denemiştim.Android 4.3.küsür. Telefon smoothluğunu kaybetmişti.Düz temaya geri döndüydüm.Kitkatla o işler nasıl olur bilemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 telefonuna bağlı. atıyorum 1gb ramli bir telefonla sıkıntı olur muhtemelen, redraw falan oluyor applerden çıkarken. batarya kullanımı da illa ki bir miktar artacaktır ama çok büyük bir fark olacağını sanmam. öte yandan cidden güzel launcher bir sürü seçim sunuyor güzel görünüyor vb. hafif/performanslı bir şey aranıyorsa novadan şaşmamalı bence. diğer koyduklarını bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Temayla uğraşmaya üşenip ekranımda değişik bir şeyler olsun diyenler için. Standart Launcherlardan farkı sana hazır bir masaüstü oluşturuyor aşağı yukarı, çok fazla çeşit sunuyor vs. Ama kullanma taraftarı değilim, performansı kötü etkilediğini düşünüyorum. Biraz zaman ayırıp kendiniz bir şey yapın uccw ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bunun gibi bir kaç uygulama daha var ama akıcılık yok, launcher olarak dönüp dolaşıp yine Nova kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 nova reyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 themer i indirdim şimdi bu topici okudum, çok ama çok şık... harika yapmışlar,hazır temaları mükemmel ve hiç uğraşmıyorsunuz yeniden ayarlamak için herşey hazır geliyor ...performans olarak da gayet hızlı hiç yavaşlama olmadı cihazda.. ps:note 3 telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Bende yukledim gerçekten başarılı bir launche.Telefonda hiçbir yavaşlama olmadı bu arada.Telefonum m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Adı üstünde theme manyakları için tonlarca hazır masa üstü var , sıkıldıkça değiştir. Bunun dışında çok espirisi yok. G3'te performansı ne arttırıyor ne yavaşlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 abi yavaşlatmıyo dediğiniz 2gb ramli cihazlar zaten. bi zahmet yavaşlatmasın :) onun dışınca normalden fazla sistem yiyor ağır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 2 de değil 3 asdfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 tamam anladık 32gm g3ün var sdlfksdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 yeterince vurgulayamadım mı diye sürüncemede kalmıştım ama imdadıma yetiştin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 zaten note 3 ü yavaşlatacak launchera rastlamadım daha asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar