Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 kız arkadaşım amerikada amk ne diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 7/24 böyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 gecmis olsun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ameirikada zenciler teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Rasmon said: kız arkadaşım amerikada amk ne diyonuz aglsdfsda geçmiş olsun abi. bu sabah çiçek yollayayım diye uyandım. bi nazım hikmet şiiri iliştirip gönderdim bakalım neler olacak. zaten konsere gidilecek üç hafta sonra ama lanet olası bir romantik olarak durduramadım kendimi. 4s kuralına meydan okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 dela said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Rasmon said: kız arkadaşım amerikada amk ne diyonuz Angaraya gel pavyonlara akalım afgashkfjaskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ren said: @Feamer tanıyıp tanınabilecek en geniş insanlardan biriyim. ama bi nokta geliyor ki tamamen senin olan şeyi bile kıskanıyorsun. kıskanılır yani. tabi bu kıskanmaya göre değişir. KİMLE YEMEK YEDİN?? SOSUNU KİM SIKTI?? BACAĞINA MI BAKTI olmaz. olmamalı. bacak zaten senin olm millet baksa ne. burda senin tırt olmaman lazım tabi yoksa kesin tuvalete gidince herif peşinden girecek falan diye kendini bitiriyorsun. mesela gitarını seversin, başkası eline almaya kalkınca teline bi fazla vurup da veresin gelir ya. öyle olması lazım. o kadarı sağlıklı. demek istediğimi anlamamışsınız, öyle bir durumda ona kıskanma değil, farklı bir isim verilmesi gerek diyorum, "kıskanma" diyince bence kavram kargaşası oluyor. pahalı bir spor arabası olan birini kıskanabilirsin, ama pahalı spor arabanı alıp senden habersiz bindikleri zaman ortaya çıkan duruma kıskanma demeyiz. ama seninle olması gerektiği zamanda başkaları ile geçirdiği zaman, "bir kayıp ve özenme" durumuna gireceğimiz için buna da kıskanma diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 pontipati said: kız arkadaş kısa sevmeyi giyen biriyse kızı küstürmeden nasıl daha az kısa giymesini sağlarız neden kısa giymesi gerektiğini, "kıskanıyorum" klişeler yerine gerçekten düşündüğün şekilde, erkek erkeğe konuşur gibi açıklamaya çalış bakalım ne olacak, bende merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 pontipati said: kızları anlamıyorum abi kızın biri diyo otobüsteydim erkek arkadaşımla, karşıda bi çocuk biz inene kadar kesti benimki bişey demedi diye bana anlatıyor. çocuk pısırık orası ayrı ama şimdi her bakana laf atsak kavgasız gün geçmez kız adamın bakmasında hoşlanmış ondan anlatıyor olmasın, yoksa unutur gider insan alakasız biri sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.543bad3063a796.43874496 kavram dogru işte nesi yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 s Feamer said: Ren said: @Feamer tanıyıp tanınabilecek en geniş insanlardan biriyim. ama bi nokta geliyor ki tamamen senin olan şeyi bile kıskanıyorsun. kıskanılır yani. tabi bu kıskanmaya göre değişir. KİMLE YEMEK YEDİN?? SOSUNU KİM SIKTI?? BACAĞINA MI BAKTI olmaz. olmamalı. bacak zaten senin olm millet baksa ne. burda senin tırt olmaman lazım tabi yoksa kesin tuvalete gidince herif peşinden girecek falan diye kendini bitiriyorsun. mesela gitarını seversin, başkası eline almaya kalkınca teline bi fazla vurup da veresin gelir ya. öyle olması lazım. o kadarı sağlıklı. demek istediğimi anlamamışsınız, öyle bir durumda ona kıskanma değil, farklı bir isim verilmesi gerek diyorum, "kıskanma" diyince bence kavram kargaşası oluyor. pahalı bir spor arabası olan birini kıskanabilirsin, ama pahalı spor arabanı alıp senden habersiz bindikleri zaman ortaya çıkan duruma kıskanma demeyiz. ama seninle olması gerektiği zamanda başkaları ile geçirdiği zaman, "bir kayıp ve özenme" durumuna gireceğimiz için buna da kıskanma diyebiliriz. http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.543bad3063a796.43874496 kavram dogru işte nesi yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 said: yanı: haset -di isim Arapça §ased isim Kıskançlık, çekememezlik, günü "Gözlerinde bir fena haset kıvılcımı, bir bayağılık yakalıyordu." - R. N. Güntekin kıskanç -cı sıfat sıfat Kıskanma huyunda olan (kimse), günücü, haset, hasetçi, hasetli, hasut "İlk tanıştığımız günlerde ben kıskanç ve fenaydım." - P. Safa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 abi ne literatür yapıyorsunuz. kızın yanına koy kıvanç tatlıtuğu, hepsi geliyor işte haset kıskançlık domates atma isteği. gerçi domates atsan fayda etmez domatesi yalarken sevişirler. bu arada çiçekten prim yaptım baya ama bi yorganım ol sımsıkı sar beni pamuk tenli yakışıklı olamadım. adam da uçmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ren said: Rasmon said: kız arkadaşım amerikada amk ne diyonuz aglsdfsda geçmiş olsun abi. bu sabah çiçek yollayayım diye uyandım. bi nazım hikmet şiiri iliştirip gönderdim bakalım neler olacak. zaten konsere gidilecek üç hafta sonra ama lanet olası bir romantik olarak durduramadım kendimi. 4s kuralına meydan okuyorum. şiir,çiçek gg hiç şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Rasmon said: kız arkadaşım amerikada amk ne diyonuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Sukru kiza git sahip cik bak cankisi var zencisi var ite ugursuza muhatap olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 evet, tabi ki ben de o munasebetle sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 gercek bir amerikan beyefendisisin adeta ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://greatamericangentleman.files.wordpress.com/2012/10/hugh-hefner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Hahaha terbiyesiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aquila said: http://greatamericangentleman.files.wordpress.com/2012/10/hugh-hefner.jpg http://i.imgur.com/SWxMPa4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Feamer said: pontipati said: kızları anlamıyorum abi kızın biri diyo otobüsteydim erkek arkadaşımla, karşıda bi çocuk biz inene kadar kesti benimki bişey demedi diye bana anlatıyor. çocuk pısırık orası ayrı ama şimdi her bakana laf atsak kavgasız gün geçmez kız adamın bakmasında hoşlanmış ondan anlatıyor olmasın, yoksa unutur gider insan alakasız biri sonuçta su direkt, ilgi isteyen, kendisi icin kavga edilsin, pesinden kosulsun isteyen tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Sukru cok degismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar