Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Jaegerjaquez said: ginaly said: sen de başkalarına yazılacan, akacan, göbek deliğinden zeytin yiyip leğen kemiğinde batak oynayacan. ulan dün anlamamıştım şimdi anladım sdgdfgfdafdsagd ulan mal gibi neyi quotelamışım "bu arada nick-topic uyumu da subliminal mesaj tadında." bunu quotelıcaktım sdfsdfff
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 lan dedim kıskanmak ile ilgili bir konu açayım, sonra boş ver dedim, meğer konu yeni açılmış ehhmmm... şimdi, kıskanmak, elinde olmayan bir şeye haset etmek değil midir, yani örnek olarak eşinizden bahsedelim işin doğası gereği, eşinizi çıplak olarak görmüşsünüzdür demektir yani her şeye sahip olmuşsunuz demektir, hal böyle olunca eşinizin mini etekle falan dolaşması size bir kıskançlık yaratmaması gerekmez mi? eğer sizin sahip olmadığınız bir şeyi başkalarına sunuyorsa kıskanmak gerekmez mi? diğer türlü olduğu zaman bunun adına kıskançlık mı demek lazım?
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Theridone said: gecesine mayonez gargarası yapan kız sabahına "Ah vedasında aklımı yitirdiğim adam.. Gel ve yalancı çıkar tüm umutsuzluklarımı.." yazıyor facebook'ta. ahashdhasd ginaly said: bu arada nick-topic uyumu da subliminal mesaj tadında. AHSDHASDHASHDH anlamadim
Ren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 @Feamer tanıyıp tanınabilecek en geniş insanlardan biriyim. ama bi nokta geliyor ki tamamen senin olan şeyi bile kıskanıyorsun. kıskanılır yani. tabi bu kıskanmaya göre değişir. KİMLE YEMEK YEDİN?? SOSUNU KİM SIKTI?? BACAĞINA MI BAKTI olmaz. olmamalı. bacak zaten senin olm millet baksa ne. burda senin tırt olmaman lazım tabi yoksa kesin tuvalete gidince herif peşinden girecek falan diye kendini bitiriyorsun. mesela gitarını seversin, başkası eline almaya kalkınca teline bi fazla vurup da veresin gelir ya. öyle olması lazım. o kadarı sağlıklı.
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 bişeyin tamamen senin olma ihtimalinin geçersizliğini anlayınca da geçebilir
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 kız arkadaş kısa sevmeyi giyen biriyse kızı küstürmeden nasıl daha az kısa giymesini sağlarız
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 pontipati said: kız arkadaş kısa sevmeyi giyen biriyse kızı küstürmeden nasıl daha az kısa giymesini sağlarız Ona selulit yaptiracak seyler yedir.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 pontipati said: kız arkadaş kısa sevmeyi giyen biriyse kızı küstürmeden nasıl daha az kısa giymesini sağlarız gece yürürken arkasından laf attır arkadaşlarına
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 karsi cinsi esya olarak gorenlere gelsin, ayrica askida bir satranc tahtasina benzetenlerede gelsin. https://www.youtube.com/watch?v=zeUIA0uueqs
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Theridone said: türk kızı gibi davran olm. gecesine mayonez gargarası yapan kız sabahına "Ah vedasında aklımı yitirdiğim adam.. Gel ve yalancı çıkar tüm umutsuzluklarımı.." yazıyor facebook'ta. kızın yaptığında yanlış bir şey yok ama şuna gelip laf atmak tam bir türk kıroluğu
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 pontipati said: kız arkadaş kısa sevmeyi giyen biriyse kızı küstürmeden nasıl daha az kısa giymesini sağlarız ''çıplak gezeydin, beni katil mi edicen lan uzat şu kodumun eteğini'' işe yaramazsa para iadesi yapıyoruz.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Abi izmire git. Sonra kiza sormaya baslarsin "neden bu kadar uzun etek giyiyosun" diye Kaldi ki birak isteyen istedigini giysin, kendi bedeni kendi karari (: Bir anda vayt kinayt olurum.
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 arabayla alıp mekana, mekandan çıkarıp arabaya biniyorsa sıkıntı yok ya sdfs. da şahsen ben dekolteli biriyle yürürken ederken kan beynime sıçrıyor. bırak sevgiliyi arkadaş da aynı şekil. millet olarak bakmanın bile adabı yok çünkü. herif 250 metreden gözünü sektirmeden kitleniyor amk füze gibi. insanın kafa göz kırası geliyor. göz ucuyla bak geç yani normali. burda adamı sinir eden şey kızın açık giymesi ve ona bakılmasından ziyade yanında koca herif olmasına rağmen sana saygı duymayıp ayılığa devam edilmesi zaten sdfs
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bahsettiğim şey Red in dediği 250m den kitlenme mevzusu yani kitlenen dallama sayısı 1-2 değil ki hele de dışarı erken çıktıysan ohoo
Ren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bak bana feministlik yapmayın biz terbiyesizlik yapmadığımız halde beni paticikte kadını eşya gibi gösteriyor olarak deklare ettiniz. evliliğin bağlılık duygusunu pekiştirdim ben. yoksa ben de biliyorum kadın kokudur. burnuna çekersin dolduramazsın. of tam kıskanılacak erkeğim. bu işsizliğime göre hoşlandıysa var zaten bişey. hatta bir şey desem ayrı yazardım. bence evlenmeliyiz. hem de bu sene. nınınıhadise.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Abi kadin gosterdikce degeri artiyo ama. Tesetturluye bakiyo musun , bakmiyosun. bi degeri de yok o yuzden.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Esh said: Tesetturluye bakiyo musun , bakmiyosun. tesettürlüye biz bakmıyoruz ama onlar hayvan gibi bakıyor, pas vermeyince de gıcık oluyorlar. ulan ben seni tanıyamıyorum ki ikinci gördüğümde, hep karıştırıyorum birbirlerine, bitek makyajlı yüzüne bakıp neyini anlayayım ak
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Olum tesetturluye niye bakmiyosunuz lan CHP'li misiniz? Istiridye gibidir onlar, icinden neler cikiyo.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Esh said: Abi izmire git. Sonra kiza sormaya baslarsin "neden bu kadar uzun etek giyiyosun" diye Kaldi ki birak isteyen istedigini giysin, kendi bedeni kendi karari (: Bir anda vayt kinayt olurum. Bak seni surekli izmiri overken yakaliyorum, yapma bunu abi KARI VARMIS ONA GELDIK diye dolacak buraya herkes Sensation White'taki gibi :/
Öne çıkan mesajlar