Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ne biliyim ya bok gibi hissediyodum o zamanlar. şimdi durup hatırlayınca güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Valvyn said: yehovanın şahitleri askerlik yapmıyo ama bizim ülkede zorunlu yalan olur :D burada da yapmayabiliyorsun. Dilekçe veriyosun. Mahkemeye veriyolar falan. öyle sürüp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Zamanında İsveç'te kapıya gelmişlerdi pek kibarlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bu ne tam Hıristiyan ne tam Musevi, ikisinin arasında 100 küsür yıllık bir dini inanç. Sayıları da çok az, niye böyle bir seçim yapıyorlar garip, hiç değilse yaygın dinlerden birini seç. dimi? ben olsam kırmızı olanı alırdım mesela. alın bunu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bahsettiğim komser öldü arkadaşlar. iki ay felan oluyor. evinde düşmüş ölmüş. yaşaması mucizeydi zaten. jandarmanın dediğine göre tam bu topikte bahsettiğim sıralar ölmüş olmalı. çok sıkıyo diye fazla yanaşmıyodum son zamanlarda. burda meydanda atatürk heykeli var. ona karşı yerde oturmuş içiyodu bi gördüğümde. ses etmedim uzaklaştım. elini aman sende der gibi sallayıp gülüyodu heykele karşı. şimdi aklıma geldi bende gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 aquila said: la gidin beni de sahit yazicaklar simdi diye kovdun mu. Sunu demeye gelmistim. Seni her gecen gun daha da seviyorum sukru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 valla bizim dükkana da geldi bunlar sordum dedim kaç para veriyosunuz dedi beyefendi siz yanlış anladınız dedi dedim para vermiyosanız sori bro annem gülmeye başladı o sırada çıktılar gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar