Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm pomaklar toplanıp kendi köşemizde biraz anarşi yapalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben az ileri biraz taş atayım. iki tanede çöp kutusu tekmeliyorum. varsa pomak gelsin şu ilerideki binanın zillerine basıp kaçıcaz.

biraz kaostan kimseye zarar gelmez.

şu an alt komşunun dedikodusunu yapıyorum anarşikçe. valla başladım ben anarşiye.
Mesaj tarihi:
beyler valla kusura bakmayın da ben çok pis bişeyleri değiştiriyorum şu an mahallede. insanlar resmen şok içerisinde. panik halinde sağa sola kaçışıyolar. aralarına kız kaçıran atıp hanım kısmını ayırıyorum korkmuş kalabalıktan.
Mesaj tarihi:
la olm amperi yüksek bi elektrik saatinin hattan gelen kablosunu sökün bi tane kanca ayarlayın demir bi ucunu elektrik saatine diğerinide sallayıp elektrik teline tutturucanız ondan sonra DÖVLET BİZE BOHMİR
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

pomak ne ki

sulak arazi türklerine ayakkabılarından çıkan vakum sesi dolayısıyla (pommak pommak) böyle deniyor. aslında pomak diye bişe yok.
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

Jaegerjaquez said:

pomak ne ki

sulak arazi türklerine ayakkabılarından çıkan vakum sesi dolayısıyla (pommak pommak) böyle deniyor. aslında pomak diye bişe yok.

Bir ırkı aşağılayıp görmezden gelme ha.
Irkçı !!
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

Jaegerjaquez said:

pomak ne ki

http://i.imgur.com/0Wu00Ko.png
  • Yeni Oluştur...