diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ben az ileri biraz taş atayım. iki tanede çöp kutusu tekmeliyorum. varsa pomak gelsin şu ilerideki binanın zillerine basıp kaçıcaz. biraz kaostan kimseye zarar gelmez. şu an alt komşunun dedikodusunu yapıyorum anarşikçe. valla başladım ben anarşiye.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 haklıyken haksız duruma düşmeyin heval
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 size saldirsinlar diye cepnileri orgutlicem simdi.
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 beyler valla kusura bakmayın da ben çok pis bişeyleri değiştiriyorum şu an mahallede. insanlar resmen şok içerisinde. panik halinde sağa sola kaçışıyolar. aralarına kız kaçıran atıp hanım kısmını ayırıyorum korkmuş kalabalıktan.
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Beyler kaçak elektiriği nasıl halledicez. Onu ayıkamadık. 3 arkadaş telef oldu. Elektrik direğinde bayrak gibi sallanıyolar.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 la olm amperi yüksek bi elektrik saatinin hattan gelen kablosunu sökün bi tane kanca ayarlayın demir bi ucunu elektrik saatine diğerinide sallayıp elektrik teline tutturucanız ondan sonra DÖVLET BİZE BOHMİR
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Jaegerjaquez said: pomak ne ki sulak arazi türklerine ayakkabılarından çıkan vakum sesi dolayısıyla (pommak pommak) böyle deniyor. aslında pomak diye bişe yok.
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 kuzeye doğru foppak oluyor topuk boyu arttığından
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 kaos güzel bir şey , beni güvenlik açısından tehdit etmeyen kaostan bir ben mi zevk alıyorum
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 benim babannemin annesi pomakmış. bende yere bardak attım demin anarşiye katkıda bulunmak adına
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Emaleth said: Jaegerjaquez said: pomak ne ki sulak arazi türklerine ayakkabılarından çıkan vakum sesi dolayısıyla (pommak pommak) böyle deniyor. aslında pomak diye bişe yok. Bir ırkı aşağılayıp görmezden gelme ha. Irkçı !!
Marty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 cozum surecini de biraz baltalayin hazir baslamisken
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Emaleth said: Jaegerjaquez said: pomak ne ki sulak arazi türklerine ayakkabılarından çıkan vakum sesi dolayısıyla (pommak pommak) böyle deniyor. aslında pomak diye bişe yok. http://i.imgur.com/0Wu00Ko.png
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 biz de "pomaklarla çözüm süreci" adı altında bir süreç başlatılsın istiyoruz. akil adamlar falan olsun. bi de devlet bize bedava rakı versin
Öne çıkan mesajlar