DropXante Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bence cok guzel bir film olucak. Bi gelseydi hemen gıdıcektım de daha hala gelmedı buralara. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ama sanırım konusu TaXı 2 ıle aynı olucakmıs. Aynı seyler :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 fransız homolarının filmi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 fransız filmi: birşeyler anlatıcakmış gibi görünür. ancak hiçbirşey anlatmayan çoban salatası bir film çıkar ortaya.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ee nası gelse ben gittim gelemdimi lan ? ben beğendim komikti ya baya güldüm[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 film geldi zaten , bekleme yani daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Espri anlayışları çok farklı, bence kayda değer sıradışı bir film. Aklımda çok sayıda sahne kaldı filmden. Serinin 2. kadar güzel değil ama, hollywood'dan baygınlık geçirenler için 1e1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: TheSilver, 03 June 2003 10:28 tarihinde demiş ki: fransız homolarının filmi işte. fransızlarla ne alıp veremedıgın var[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 :) dur bir düşeneyim kandilerin bir şey sanıyorlar Türkiyeye karşı izledileri politika ermeni soykırmı gibi saçmalıkaları kabul etmeleri sonra avrupa biliğinde Türkiyeye yer yok demeleri sonra ..... vs vs ve krallarını homo gibi giyinmesi yetermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Pitty Frencheo!(Heh heh Gurps ta bir ingiliz asker boyle bagırırdı) Fransızlar bana göre yılanın tanrısıdır sinsilik olsun sadaketsizlik olsun hepsi onlardadır... Film e gelince ucuz bir komedi işte Star tv de daimi verilen türden yani izleyicek birşey arıyorsanız Below a gidin...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 sadece araba ve aksiyon sahneleri için indiririm veya vcd alırım belkide arkadaşların baskısı olursa sinamada...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: TheSilver, 04 June 2003 10:46 tarihinde demiş ki: :) dur bir düşeneyim kandilerin bir şey sanıyorlar Türkiyeye karşı izledileri politika ermeni soykırmı gibi saçmalıkaları kabul etmeleri sonra avrupa biliğinde Türkiyeye yer yok demeleri sonra ..... vs vs ve krallarını homo gibi giyinmesi yetermi. :yapma:Lütfen politik nefretlerini kendine sakla. Burası halka açık bir forum ve burası politik tartışmalar açmak, diğer milletleri aşağılamak için uygun bir yer değil. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 June 2003 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 izledim son derece rezalet Silvester stallone başında 15 saniye gözüküyor o kadar gerisi klasik taxi filmi işte aptal kovalamacalar aptal kızla diyaloglar 0 heyecan araba modifiye fetişistleri için hoş olabil[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 vcd sınıaldım zaten alt yqazılar bastan 3 dk gec gelıyodu sonra adam cevırememıs herhealde salak salak seyler yazmı$ oyle ama ızlencek kadar guzel bı fılm deıl bence...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sonderece iğrenç bir flim kimseye tavsiye etmiyorum. izleyipte boşuna göz zevkinizi bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 araba sahneleri nasıl :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ben izlerken zevk almıştım ama insanların yorumunu dinledikçe dahada soğuyorum filmden[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 politik şeyler belki biraz yanlış olabilir böyle söylemek ama adam kendi sordu yani :) neden diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hastasıyım danielin emilienin, ha bir de danielin nişanlısıyla, bayan alman polisin ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bazı filmleri sadece keyif almak için izleyin yani size birşey katmasına gerek yok. Taxi benim için bunlardan biri ve gayetkeyif alıyorum. Abartılar saçmalıklar olması bir anlamda hoşuma gidiyor bence ilk ikisi güzeldi 3.süne henüz gidemedim ama eminim birşey beklemeden gideceğim için beğeneceğim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar