sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 http://www.twitch.tv/wcs_europe MMA vs Yoda şu anda 1-0 yaptı MMA. baya epic bir final olacağa benziyor. TvT gerçekten muhteşem bir matchup ya.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 dağıldı la yoda 2. maçta. şimdi 3'te de durumu fena.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hero base'inin içine proxy 2 gate yedi ya la, abovvvvv
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abi hala marine marauder medivac ya terranda vanilladan beri en ufak bi değişiklik yok umarım void bişiler katar
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 marine bi yandan cheap unit olmasına göre müthiş güçlü late game'de, bi yandan da nerf yerse mid game'de terran hiçbir push'u tutamaz muhtemelen. o konuda biraz sıçmış durumda blizzard. ama aynen dediğin gibi 4 senedir mmm-viking budur yani neredeyse tek composition. bir dönem mech'e sarmışlardı ama çok kısa sürdü. tabii ben de 1 yıldır çok nadiren takip edip sadece büyük turnuvaları izliyorum twitch'ten, büyük götümden sallıyor olabilirim :D
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aynen bi donem thor felan oluyodu 3 mac izledim hepsi aynı mmm midem bulandı resmen
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 şuan dünya finali var sanırım niye hepsi koreli bunların sdf
Öne çıkan mesajlar