SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Selamlar, Basarili gecen bir test surecinden sonra extension herkes icin kullanima acilmistir. Bu extension sayesinde: - Açık olan restoranlar arasında ürün bazında arama yapabilir, - Arama sonuçlarından direk olarak sepete bir ürün atabilir, - Restoranların ortalama fiyatlarını görebilir, - Ürün bazında puan verebilir ve yorum yapabilir, - Restoranların ürün bazında verilen puanlarının ortalamalarını görebilir, - Ürünlerin gerçekte neye benzediğini görebilir, - Sipariş verdikten sonra gelen ürünün resmini çekip diğer insanları daha önceden uyarabilir ve yorum yapabilirsiniz. Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/yemeksepeti%20/dkngendegdfgpdgjhbdeladaoginhclp?hl=tr Suan maalesef sadece Chrome extension var, diger browserlara ayiracak zamanim gercekten yok. Eksik gordugunuz noktalari, sorularinizi veya onerilerinizi bu topic altindan veya PM yoluyla bana iletebilirsiniz. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Güzel olmuş, ellerine sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Tesekkurler, kullanan var mi burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben kullanıyorum, ortalama puan / fiyat işe yarıyor resim upload denemedim henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sahaneymis, trde olsam net kullanirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ben diyete başladım ama olur da kullanırsam diye ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Buarada bi soru soriim yemeksepeti ile ilgili. Yemeksepetinin calisma sistemi nasil? Restoranlar nekadar öduyolar yemek sepetine ya da komisyon bazlimi calisiyo yemeksepeti? Restoranlar ve yemeksepeti nasil bi sistemle baglilar birbirlerine? Bpmn haritasiyla ödev verdiler örnek olarak yemeksepetini cizem dedim sdgf. Varmidir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 %10 alıyorlar her siparişten o yüzden skindirik bir malzeme bile ederiinden pahalıya denk geliyor. ortalama puanlamana göre gittigidiyorda olduğu gibi eğer belli bir totalin altına inerse puanın tek taraflı ilişik kesiliyor. site üstünden yapılan sipariş yemek sepeti aracılığıyla bir tür vpn gibi spesifik restoranın paneline düşüyor gerekli bilgilerle. bla bla nerden biliyosun diye sorma hatta sanane olm bile diyebilirsin biliyorum şiiiii işine bak ağız burun dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bu %10u da müşteriye yansıtırlarsa yine feshediyorlar sözleşmeyi. yani dükkandan telefonla paket fiyatıyla yemeksepeti fiyatı aynı olmak zorunda gibi bir şey de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kampüs kısımlarında addon çalışmıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hic aklima gelmedi valla, eklerim onu da bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yemeksepetinin kampüs arayüzü kötü zaten, onu düzenleyebilirsen süper olacak. mahalle olarak aratınca sorun yok, ama işte o saçma arayüzde çalışmıyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 CthuLhu said: bu %10u da müşteriye yansıtırlarsa yine feshediyorlar sözleşmeyi. yani dükkandan telefonla paket fiyatıyla yemeksepeti fiyatı aynı olmak zorunda gibi bir şey de var. abi global genleşme bunda çok etken "tabi olay lokal bazda ilerliyor ancak internet bitiriyor işi" çünkü adını hiç duyuramayacak bir dükkan yemeksepeti sayesinde hiç alamayacağı siparişleri alıyor. sen müşteri olarak 1tl yi yemeksepeti üstünden ödeyince adam senden 1tl yerine 90 kuruş alabiliyor fiyat aynı olsada. ama işte sürümden kazanıyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tamam yahu yemeksepeti düzenbazlık itlik hergelelik yapıyor demedim zaten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 oha yemek sepetini savunmuşum durumuna düştüm. sadece açıkladım yahu bana ne elin sitesinden parasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Tesekkurler bilgiler icin. Spider senin konuyu da baltaladim biraz ama sdf Ozaman söyle bi cikarim yapiyorum sistemle ilgili Musteri siparisi > yemek sepeti > ilgili restoran > siparis hazirlama > paket servisi > ödeme seklinde sonuclaniyo. Musteri daha sonra puanlama yapabiliyo. Peki bu surecte diyelim musteri siparisi iptal etmek istedi. Bunu yemek sepetindenmi yapiyo? Ya da diyelimki siparis gecikti, restoranla direk iletisimemi geciyo yoksa yemek sepeti > restoran seklinde mi iletisime geciyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 yemeksepetinde canlı yardıma giriyosun onlar restoranı arıyo sonra sana "fırın anca ısınmış", "yolu bulamamış şimdi tekrar geliyomuş" falan diye söylüyo. ama direk restoranın numarasını verir misiniz deyince de veriyolar yani olmaz demiyolar sdf kartla ödeyerek sipariş->yemeksepeti->restoran->hazırlama->servis şeklinde de olabiliyor bu arada. ama her restoranda geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Onu dahil etmem heralde, ulan ne is cikardim basima ya. BPMN process map cizicez, e-service secip sunumunu yapin dediler bunu buldum anca aklima gelen sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Korax said: Tesekkurler bilgiler icin. Spider senin konuyu da baltaladim biraz ama sdf Sorun degil abi konu uplanmis oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yemeksepeti tasarımı değiştirince patladı snaırım extension :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Evet abi patladi, kisa zamanda bakabilir miyim bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ben aktif olarak kullanıyordum, resim falan çekip hiç upload etmedim... en çok arama yaparken kullanıyordum. cheers, ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar