Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti+ Chrome Extension

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Basarili gecen bir test surecinden sonra extension herkes icin kullanima acilmistir.

Bu extension sayesinde:

- Açık olan restoranlar arasında ürün bazında arama yapabilir,
- Arama sonuçlarından direk olarak sepete bir ürün atabilir,
- Restoranların ortalama fiyatlarını görebilir,
- Ürün bazında puan verebilir ve yorum yapabilir,
- Restoranların ürün bazında verilen puanlarının ortalamalarını görebilir,
- Ürünlerin gerçekte neye benzediğini görebilir,
- Sipariş verdikten sonra gelen ürünün resmini çekip diğer insanları daha önceden uyarabilir ve yorum yapabilirsiniz.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/yemeksepeti%20/dkngendegdfgpdgjhbdeladaoginhclp?hl=tr

Suan maalesef sadece Chrome extension var, diger browserlara ayiracak zamanim gercekten yok.

Eksik gordugunuz noktalari, sorularinizi veya onerilerinizi bu topic altindan veya PM yoluyla bana iletebilirsiniz.

Tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Buarada bi soru soriim yemeksepeti ile ilgili.

Yemeksepetinin calisma sistemi nasil? Restoranlar nekadar öduyolar yemek sepetine ya da komisyon bazlimi calisiyo yemeksepeti?

Restoranlar ve yemeksepeti nasil bi sistemle baglilar birbirlerine?

Bpmn haritasiyla ödev verdiler örnek olarak yemeksepetini cizem dedim sdgf.

Varmidir bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

%10 alıyorlar her siparişten o yüzden skindirik bir malzeme bile ederiinden pahalıya denk geliyor. ortalama puanlamana göre gittigidiyorda olduğu gibi eğer belli bir totalin altına inerse puanın tek taraflı ilişik kesiliyor. site üstünden yapılan sipariş yemek sepeti aracılığıyla bir tür vpn gibi spesifik restoranın paneline düşüyor gerekli bilgilerle.

bla bla nerden biliyosun diye sorma hatta sanane olm bile diyebilirsin biliyorum şiiiii işine bak ağız burun dalarım.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

bu %10u da müşteriye yansıtırlarsa yine feshediyorlar sözleşmeyi. yani dükkandan telefonla paket fiyatıyla yemeksepeti fiyatı aynı olmak zorunda gibi bir şey de var.

abi global genleşme bunda çok etken "tabi olay lokal bazda ilerliyor ancak internet bitiriyor işi" çünkü adını hiç duyuramayacak bir dükkan yemeksepeti sayesinde hiç alamayacağı siparişleri alıyor. sen müşteri olarak 1tl yi yemeksepeti üstünden ödeyince adam senden 1tl yerine 90 kuruş alabiliyor fiyat aynı olsada. ama işte sürümden kazanıyor falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkurler bilgiler icin. Spider senin konuyu da baltaladim biraz ama sdf

Ozaman söyle bi cikarim yapiyorum sistemle ilgili

Musteri siparisi > yemek sepeti > ilgili restoran > siparis hazirlama > paket servisi > ödeme seklinde sonuclaniyo. Musteri daha sonra puanlama yapabiliyo.

Peki bu surecte diyelim musteri siparisi iptal etmek istedi. Bunu yemek sepetindenmi yapiyo? Ya da diyelimki siparis gecikti, restoranla direk iletisimemi geciyo yoksa yemek sepeti > restoran seklinde mi iletisime geciyo?
Sosyal ağlarda paylaş

yemeksepetinde canlı yardıma giriyosun onlar restoranı arıyo sonra sana "fırın anca ısınmış", "yolu bulamamış şimdi tekrar geliyomuş" falan diye söylüyo. ama direk restoranın numarasını verir misiniz deyince de veriyolar yani olmaz demiyolar sdf

kartla ödeyerek sipariş->yemeksepeti->restoran->hazırlama->servis şeklinde de olabiliyor bu arada. ama her restoranda geçerli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...