toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Patch yarın mı geliyo carsamba mı? 14 Ekim diyor ama us zamanına gore midir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Çarşamba gelir yaw..Şaşmaz yani..1 gün önce gelmesinin mantığı yok ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Çarşambaymış evet. Haberin başlığı salı diyor, içerisi çarşamba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 DavidMills ve Fransuxa ekledim sizi, Togg#2116. TN'de goblin mage kasıyorum. Yardım edersiniz artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ayıpsın..Hemen çanta vs..bilumum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 en cok ihtiyacım olan sey canta sanırım ilk etapta. bir de 5-10g olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Aslında salı geliyor ama amerikan serverlarına, çarşamba bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 piedpiper said: scorch said: axedice said: Ally olmanız kötü olmuş. Frostmanede de a-h oranı 90-10 gibi bişey, biz de kaçacağız gibi ordan. Kasılan bi ton tradeskille kıyamıyor işte insan. Dunemaul gelin lan bi birliktelik sinerjisi olsun. Eski turkmaul günlerine geri döndürelim Bonesoul ve diğerleri gelecek ise olur. Bonesoul hala dunemaul'da ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Çarşamba bize Download geliyor değil mi yoksa bişiler değişecek mi? Ayrıca kaç GB geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 6.0 ile neler değişecek hepsi burada var.. Wowhead Patch size ı hatırlamıyorum. Vardır en az 3-5 gb herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 download geldi ya, 2 hafta once falan indirdi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Launcher dan indirmiştir. Ben de pause vaziyette anasını satiim :( 3G ile mümkün değil indirmem.İşten indirecem bulamadım 5.4.3 to 6.0.2 updateini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 manuel patch in olduğunu zannetmiyorum, anca belki 3rd party bir sitede yüklemişlerse. Yakın birinden CD al oda olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Nasıl CD olur? WOD CD si mi? Ayrıca çıktı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Absolut said: Çarşamba bize Download geliyor değil mi yoksa bişiler değişecek mi? Ayrıca kaç GB geliyor? Abi herşey değişiyor wod a giriyoruz işte sadece yeni zonelar açık değil ama skiller felan uçuyor, toybox dır bilmemnedir hepsi geliyor. Rotasyonlar felan fena değişiyor bazı classların 90 daki performansı berbat, 100 e göre ayar yapıldığı için. Benim offspec feral mesela, cidden kötü diyorlar ne yapacağız bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 DavidMills said: Nasıl CD olur? WOD CD si mi? Ayrıca çıktı mı ki? Yok yani biri patch i yükleyip yollasın sana diye söyledimdi :) mpq olarak bir yere kaydediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Ohoo bana o kargo gelene kadar patch live olur :P Bir de mac os çuyuz. Direk gg yani. Olmadı ek paket alacaz. Ay sonuna kadar böyle napiim, yeni eve ttnet bağlatana kadar 3G wınn sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Wow Launcher açınca yukaruda battle.net updater 3% diyor bu mu patch yüzdesi yoksa nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Bu UBRS 550 ilvl falan düşürecek o geliyormu yarı yoksa WoD ile mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 UBRS geliyo yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 İyi bari item toplarız biraz. Bu arada daily cooldown mı var ubrs de yoksa weekle mi veya cooldownsız dana gibi girebiliyormuyuz peşpeşe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Weekly olmaz yaw. Alt tarafı rare drop dungeon. Daily bilemedim, farmlanabilirmi diye. De ona kasacağına flex kalkıp yerine raid finder dan normal SoO yapmak daha mantıklı bence. 50 Lesser Charm la upgrade i bas dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 SoO baydı o yüzden değişiklik olur hem de sıra hızlı gelir yeni yer falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Horde = Twisting Nether Ally = Sylvanas eniac#2344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Absolut said: İyi bari item toplarız biraz. Bu arada daily cooldown mı var ubrs de yoksa weekle mi veya cooldownsız dana gibi girebiliyormuyuz peşpeşe? cooldown yok istediğin kadar gir mavi 550 loot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar