AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bugün de spor yaptık çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 ben de iki günde bir bilek/ön kol egzersizi yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 uyuyamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 dun baya zorlamisim vucudu demek sevismeye mecalim yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Git gide internetteki communityler bozulmaya başladı. Bundan 7-8 sene öncesinde bile insanlar bir şeyler öğrenmeye, öğretmeye çalışıyorlardı. Doğru bilgiyi kısmen alabiliyordunuz. Ne zaman internet hızları arttı, sosyal medya oluştu, trollük arttı, o zaman artık internetten edinebileceğiniz bilginin değeri de gittikçe azaldı. Yeni bir ortama ihtiyacımız var. Marianas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Doğru insanlara ulaştığın sürece bilgi çoğalabilir. Sor mesela bana bildiğim bi konuda aydınlatayım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Soru sormak değil ya asıl amaç. Daha ciddi insanların takıldığı communitylerin arayışı benimkisi. Ciddiden kastım. Daha hassas bilgilerin vs. Not intelligence, conspiracy maybe, future forecasts.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 quora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Vakit geçirmemizi sağlıyor. Hiç yoktan iyidir. Edit: Var mı böyle bildiğiniz türkçe/ingilizce forumlar? Ben daha çok forum bağımlısıyım. Çünkü forumlarda ilginç konular dönebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Acaba ben ne zaman sigortasız işçi çalıştırıp haksız kazanç elde edeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sigortasız işçi çalıştırmak kazançlı bişi değil ki, ben vergi yerine sigorta yatırıyorum. Hem iyi bişi yapmış oluyorum, hem gerektiğinde yardım alabiliyorum, hemde devlete ekstra vergi vermekten kurtuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kamu spotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 istediğiniz sigortasızlık tadını anca tekstilde alırsınız . aç bir ütü-paket bir atölye aç boş bir alana, kendiliğinden suriyeli oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ivy said: Acaba ben ne zaman sigortasız işçi çalıştırıp haksız kazanç elde edeceğim? basit. evine temizlikçi alıp vergisini sigortasını yatırma mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Benim başka hayallerim vardı ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Anhora said: Git gide internetteki communityler bozulmaya başladı. Bundan 7-8 sene öncesinde bile insanlar bir şeyler öğrenmeye, öğretmeye çalışıyorlardı. Doğru bilgiyi kısmen alabiliyordunuz. Ne zaman internet hızları arttı, sosyal medya oluştu, trollük arttı, o zaman artık internetten edinebileceğiniz bilginin değeri de gittikçe azaldı. Yeni bir ortama ihtiyacımız var. Marianas.. reddit de güzel alt başlıklar oluyor. uzun liste vermeyeyim şimdi, kendi kendine bulmak daha zevkli. http://www.reddit.com/r/dataisbeautiful/ http://www.reddit.com/r/Futurology/ sırf bu bahsettiğin değer kaybı o şuradayım zaten. gündemi buradan takip ediyorum desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sağolasın hocam verdiğin linkler için. Güzel bilgiler var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Metrodan çıktım asansörün önüne geldik, yukarı çıkacağız. Bekliyoruz iki yanda. Birazdan gelecek olan kabinden çıkan yolcular rahat çıksınlar diye ortayı boş bıraktık. İnce fizikli, genç bi kız geldi, arkasından görüyorum, ortadan ortadan gidiyor biz beklerken. Sağa sola attığı saf bakışlardan, neden ortada durmadığımızı bilmediğine kanaat getirdim. Rahat duramadım, ukala bi tavırla "biz düşünemedik dimi ortadan gitmeyi..." dedim. Kız bana döndü, ne göreyim. Karnı burnunda hamileymiş. Kırılmış ve biraz da sinirlenmiş şekilde "ama ben hamileyim beyefendi" dedi. O an yaşadığım utancı kelimelerle ifade edemiyorum. Hamile kadını asansörde arkasırada bekletecek adam oldum istemeden. "Afedersiniz. Hamile olduğunuzu farketmemiştim." dedim. Ama bunu söylerken suratına bakamadım, o derece utandım. Kabin geldi, kadın bindi, önümdeki insanlar bindi. İstesem binerdim ama ağırdan aldım ve yanımdaki rakiplerim de bindiler ve kabin doldu. Ben de "tüh ya" dermiş gibi dönüp yürüyerek merdivenlerden çıktım hahaha uzun zamandır böyle utanmamıştım lan ne ayıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Böyle günlerde insanlar sadece bana mı çok samimiyetsiz geliyor? Kayahan vefat etti, ben de üzüldüm şahsen, ama facebook twitter şu an onun şarkılarından, şarkı sözlerinden geçilmiyor. Adam o kadar hastaydı, yaşam mücadelesi veriyordu, ne bileyim onun hakkında bişey yazmamışsın, onunla ilgili bi haber paylaşmamışsın, ölünce 'yhaaa çok seviyodm .s.s' diyerek 10 tane şarkı paylaşmanın ne alemi var? Ne zaman bi sanatçı göçse bu dünyadan aynı şey, hayatında dinlemediği insanları sırf o gün herkes konuşup paylaşıyo diye paylaşan insanlar var galiba ya. Neyse işte, gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 akşam vizelerine uyuz oluyorum minibus kalmiyor eve gec gidiyorum abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kor olur badem gozlu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Hem de ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bazen böyle çalışırken senelerdir anlamadığım ya da bir türlü kafamda oturtamadığım bir şey yerine oturuyor, bir anda onlarca problem açıklığa kavuşuyor falan öyle bir haz alıyorum ki. Keyif verici maddeler halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 hee o bana hiç olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 bugün tam bir black friday sistemler ard arda patlıyor X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar