NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Grego said: bişiler Övmüyoruz kötülüyoruz ve aynı bok diyoruz. Bir de yav he he diyoruz. Kaldı ki sizi ilgilendirmez aramızda hallederiz biz. Ölüm döğüşü yapalım mı? 20 gündür elime sargı almadım, padlere dokunmadım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ben nisan sonu kendimi oldurecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Yabma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ATM eski parayı, para olarak tanıyıp bana veriyor, ama ben eski bir para koymaya çalıştığımda 10 kez tanıtmak zorunda kalıyorum. ATM'ler bile çakal olmuş memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 çünkü veren el ile alan el farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Veren el olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 aquila said: ben nisan sonu kendimi oldurecegim. Seçeneklerini sırala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 aquila said: ben nisan sonu kendimi oldurecegim. hayat ölmek için çok kısa şükrüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 fenn said: aquila said: ben nisan sonu kendimi oldurecegim. Seçeneklerini sırala metronun onune atlamak catidan/kopruden atlamak hap map icmek/herhangi bir sekilde zehirlenmek otobus/kamyon altinda kalmak zenci mahallesinde salyangoz satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 yulaf ezmesi eskisi kadar igrenc gelmiyo hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 aquila said: metronun onune atlamak catidan/kopruden atlamak hap map icmek/herhangi bir sekilde zehirlenmek otobus/kamyon altinda kalmak zenci mahallesinde salyangoz satmak Köylü gibi yöntemler hepsi beğenmedim. Bence intihar etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 adam tuttum, nisan sonu vurucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ölümün bir işe yarasın, akp mitinginde cumurbaşkanına satranç falan at. ışıklı top da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 günlerdir kafayı kaldıramıyorum, ne hastalıkmış bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Dün ilaçlar bitti günlük. Biraz başım ağrıyor onun dışında pek bişi yok ufak şeyler yanisi; sanırım iyi oldum ama yarını da görelim o zaman kesin bişiler derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Ohh hardcore meric oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 wastyrx said: Dün ilaçlar bitti günlük. Biraz başım ağrıyor onun dışında pek bişi yok ufak şeyler yanisi; sanırım iyi oldum ama yarını da görelim o zaman kesin bişiler derim. ben de nerde lan bu adam istanbulda döğüşecektik ouzun yaptığı pastanın içinde diyordum bugün. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 eymir gibisi yok hmmpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 iş güç yok heralde bugün numan başgan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 24 saat yetmiyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yok ya ofisteyim de fotoraflara bakınca oyle bi icimden geldi hava ısınsın az gidicem ilk fırsatta ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Hemen yakınındaki bir insanın sabahtan beri sürekli katır kutur havuç, elma, ceviz (cevizin kabuğunu burada kırarak) yemesi, bunları yemediği süre zarfında da ağzı açık sakız çiğnemesi nedir bilir misin günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 benimde karsimda havuc yiyen kiz vardi. cekilmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar