Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yeniden mekanları hatırlamaya başladım. çalıştığım birim iyi, insanlar iyi, işim iyi. o yüzden moral üst seviyede. evi de yerleştiriyoruz bu h.sonu. güzel yani. işe giderken metro kullanıyorum trafik derdim de sıfır. mis mis. ama yine söylüyorum, istanbul'da doğmuş, büyümüş insan için ankara çok boğucu olacaktır büyük ihtimalle
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian said: 22 sene burada yaşadım, 14 sene istanbul'da yaşadım, ist doğma büyüme olanlar için ankara sıkıcıdır anlıyorum22 sini bıridi yişidim, 14 sini istinbil'di yişidim, ist dığmi biyimi ılınlır için ınkırı sıkıcıdır ınlıyırım.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yazık ya cidden dur seni de canlandırayım; yızık yı ciddin. dır sini di cinlindiriyim
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian said: yeniden mekanları hatırlamaya başladım. çalıştığım birim iyi, insanlar iyi, işim iyi. o yüzden moral üst seviyede. evi de yerleştiriyoruz bu h.sonu. güzel yani. işe giderken metro kullanıyorum trafik derdim de sıfır. mis mis. ama yine söylüyorum, istanbul'da doğmuş, büyümüş insan için ankara çok boğucu olacaktır büyük ihtimalle kadin var mi kadin hayatinda bana ondan haber ver.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bismillah. evlenicem temmuz ayında evet
Grego Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 attığı mailde soyadı değiştiği için, hayırlı olsun dediğim hamfendi boşanık çıktıktan sonra, şirketinin gönderdiği faturalarda çıkan hatalar için kadına ulaşmam gerekiyor ama kadın telefona çıkmıyor. lan bu nasıl dilemma.
Grego Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 dur işini kolaylaştırayım, dilemma ne demek bilmiyorum ve yerinde de kullanamadım muhtemelen
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yazdığın şeyin içinde dilemma yok evet, çok tatlısınız ilgi çekecem diye girdiğiniz hallerde.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 "müşkül durum" diye de yazıyor ya karşılığı, ondan karışmıştır. aslında ikilem daha doğrusu sanırım dilemma için.
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian birini birakip digerini aliyorsun adeta bir kazanovasin. yakin zamanda bi birani icip taktik alacagim senden.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 abi onu sık sevgili değiştirene dicen. çevremde evli herkes benim kafayı yediğim konusunda hemfikir. ama ankara'ya gel tabii içeriz birer bira. kıtır bu aktiviteler için var.
Grego Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bingildak said: yazdığın şeyin içinde dilemma yok evet, çok tatlısınız ilgi çekecem diye girdiğiniz hallerde. abi şurda 10 tane adamın ilgisini ne yapayım allasen. niye bu kadar mutsuzsunuz olm siz. her yapılan şeyin altında bir niyet okumalar. çok tatlıymış, al buna konuş.
Grego Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian said: "müşkül durum" diye de yazıyor ya karşılığı, ondan karışmıştır. aslında ikilem daha doğrusu sanırım dilemma için. (tu) evet tam anlatıldığı gibi anlamışsın biraderim. hakkaten tam bir kazanovasın. meyledeceğim utanmasam. beni anlıyor beni anlıyor
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian said: Holy said: İlk haftanın pazar gününde intihar etsene? Gelecekte Ankara'da yaşamak isteyen gençlere ibret olsun diye anlatırız. abi çekemeyen anten taksın tarzında bir cevap lazım size cidden =) ankara'lıyım, 22 sene burada yaşadım, 14 sene istanbul'da yaşadım, ist doğma büyüme olanlar için ankara sıkıcıdır anlıyorum ama bana güzel ve sakin geliyor işte. zaten siz gelmeyin ankara'ya biz iyiyiz böyle =) İstanbul doğum ucundan büyüme ama ankarayı tercih ediyorum. Sevemedim İstanbulu hiç 3 gün sonra daral geliyor
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 wastyrx said: İstanbul doğum ucundan büyüme ama ankarayı tercih ediyorum. Sevemedim İstanbulu hiç 3 gün sonra daral geliyorSenin değişik olduğunu biliyoruz zaten. Ölüm döğüşü dersen testislerine tekme atarım ^_^
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Angaraya gelemem. beles birada olsa gelemem. hic sevmiyorum orayi.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ankara istanbul kavgasını bir yana bırakın da bana çorumu övün
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 hakan, gelecek hafta sonrası artık bir biranı içerim.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 İyileşeyim de bi tayfayı toplayacağım zaten tanışırsın insanlarla
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Lan kara kista boyle soguk olmadi neler oluyor
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 istifa etmenin dayanılmaz hafifliği...
Öne çıkan mesajlar