Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 turkiyede son 2 gun kaldi, 35 gun yokum sonra ve hala yapicak cok sey var su onumdeki 48 saatte, bavul bile toplamadim daha ve hala 4chan da zaman olduruyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben napıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ivy said: Çağla badem çıkmış. Hadi yine iyiyiz. kilosu 200 tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 pogodi said: ben napıyorum yanaber napıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Holy said: pogodi said: ben napıyorum yanaber napıyosun? en son ne zaman görüşmüştük unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Laurelin said: turkiyede son 2 gun kaldi, 35 gun yokum sonra ve hala yapicak cok sey var su onumdeki 48 saatte, bavul bile toplamadim daha ve hala 4chan da zaman olduruyorum :( bol şans! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sonra ben de dedim ki, "hey dostum, sen çıldırdın mı ha!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 pogodi said: Holy said: pogodi said: ben napıyorum yanaber napıyosun? en son ne zaman görüşmüştük unuttumBenim çocuklar okula başlamamıştı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 evdeki eşyaları ayırmak bile vakit aldı arkadaş. sevmiyorum taşınmayı. eşya boyutu küçülten ışın silahı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bugün iş verdiler. Ofiste arada hearthstone kaçamağı yapamıyorum. Bleh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ay cuma çalışmayacağım ^^ Okul da yok. Sevinçten kendime sarılmak istiyorum. Şimdiden yapacaklarımın hayaliyle günü bitirdim. Acaba kendime çocuk mu alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 lan terry pratchett olmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Dworgian said: evdeki eşyaları ayırmak bile vakit aldı arkadaş. sevmiyorum taşınmayı. eşya boyutu küçülten ışın silahı lazım. just amateurs 11. taşınmam yakındır benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 managementcilarla ders almayi ozlemisim yaaa canlarimsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Güzel bir rüya gördüm buraya not düşeyim dedim. Efendim mağara gibi bir yerde açtım gözleri yanımda bazı insanlar var yüzlerini seçemiyorum ama benim gibi tedirginler,ne olup bittiği konusunda hiç bir fikrimiz yok derken etrafta iki tane büyük heybetli ruh belirdi,ikisi de savaşçı birinin pelerini o kadar görkemli ki sanki havada uçuşuyor diğerinin miğferi çok zarif. Korkup telaşla ruhun pelerinine takılan birden yaşlandı sonra öldü bir diğeri bunu görerek koşmaya başladı ruha telaşla dokunup geri çekildi oda kuruyup öldü. Bende bir telaş ruha dokunmamam lazım ruha dokunmamam lazım diye tekrarlıyorum derken biri çok cesaretli bir şekilde ruhla savaşmaya başladı,karşı koyuyor ruhlara ancak bu kısmı tam hatırlamıyorum ancak sonuç olarak ruhlar onu ödüllendirdi,adam çocukluğuna döndü yanında annesi belirdi koşarak mağaradan çıktılar. Bir diğeri bunu görüp cesaretlendi oda aynı şekilde çocukluğu ve yanında annesi ile ödüllendirildi ve mutlu bir şekilde mağaradan çıktı. Sıra bana geldi ama ben çocukluğuma dönmek istemedim yüksek sesle hayır istemiyorum diyerek ama it gibi korkarak o mağaradan çıkmaya çalışırken uyandım. Çok nadir bu kadar detaylı rüyalar görüyorum,hatırladığımda not almak istedim bu sefer. Neyse günlük işte böyle geri dönüp okumak istiyorum bu rüyayı,sende kalsın şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 senko said: Dworgian said: evdeki eşyaları ayırmak bile vakit aldı arkadaş. sevmiyorum taşınmayı. eşya boyutu küçülten ışın silahı lazım. just amateurs 11. taşınmam yakındır benim... yine nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 daha karar vermedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bi de yozgat yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 senko said: daha karar vermedim :) iyi sonunda "işe yakın ama mehehe" diye orada oturmaktan vazgeçmene sevindim. istanbul'da başka yere gidiyorsun herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ofisin ust katina tasinicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 otoparkina karavan cektim orda yasicam artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 mavi ışık taktır ama içine. en azından yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bugünüm güzel geçti ama çok yürüdüm yoruldum iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Kuzenimin çok çirkin bir kızı oldu ve gün geçtikçe daha da çirkinleşiyor. Ve bütün aile toplanıp bebeğin ne kadar güzel olduğunu konuşuyoruz. Ay çok sevimli falan diyoruz. Bebek saatlerce tavana boş boş bakıyor, ayyy nasıl de her şeyi inceliyor diye bebeğin ne kadar zeki olduğunu söylüyoruz. Saçlarının yerine tüyler var. Ay saçlarına nasıl güzel tokalar takacağız diyoruz. Halam arayıp arayıp ay gördün mü yeni fotoğraflarını yolladım diyor. Çocuk hep sabit bir yere bakıyor. Böyle böyle bin fotoğrafı oldu. Silsem ayıp olur diye de silemiyorum. Bebek gün geçtikçe çirkinleşmeye devam ediyor ve biz de birbirimize bebek konusunda yalan söylemekten asla vazgeçmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar