pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ooohhhh mis gibi oldu be hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ivy said: chrome said: ya da bildiğin 2 kutu çikolatayı ortasına kır. offfff. dişleye dişleye yerim koca keki. Fındıklı kek yaptım ama fındık koymayı unuttum. Sıkıntı olmaz umarım. Hamaratlık mod = ON Fındıklı kek yaptığını kimseye söylemezsen bişey olmaz sdgsf. Sade kek yaptın sen, FINDIK YOK ROCKY! FINDIK YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Sabah 9da inegölde ikinci el pazarına gittik arkadaş bisikletini çaldırmıştı bulduk adamın beyaz kartalı önünde yakaladık parasını aldık bisikleti kurtardık üstelik götümüzde delinmedi fak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 keşke siz onun götünde delik açsaymışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 SeaGle said: ivy said: chrome said: ya da bildiğin 2 kutu çikolatayı ortasına kır. offfff. dişleye dişleye yerim koca keki. Fındıklı kek yaptım ama fındık koymayı unuttum. Sıkıntı olmaz umarım. Hamaratlık mod = ON Fındıklı kek yaptığını kimseye söylemezsen bişey olmaz sdgsf. Sade kek yaptın sen, FINDIK YOK ROCKY! FINDIK YOK!fındık kadar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 gerek yok abi ortam aşırı sakattı pazarın tamamı hırsızdı tipleri görsen zaten siktir et parayı kaçalım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ne işiniz var öyle yerde o zaman ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 i trust you more than lukashenka dedi bana kız arkadaşım. iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım. türkiyedeki karşılığı sana tayyipten daha çok güveniyorum gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 kız aynı siyasi görüştüyse iyi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 oooohhhhhh misssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Türk Dış Politikası diye sınava girdim günlük; Almanya xyz yi hangi antlaşmayla aldı diye soruyor adamlar. Ben anlamadım ki onlar alınca biz de mi alıyor sayılıyoruz. Soruların yarısı da ABD dış politikasıyla alakalıydı bizden bi bok olmazı bi kere de sınavda dedim gerçekten :D Bir de 1 saat önce aramışsın günlük, yarın bi ara arayacağım geç gördüm şimdi yatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 alyansları aldık hadi bism... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 http://hertalks.com/wp-content/uploads/2014/05/GameOver.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yani işte kısmen gaming olarak bir miktar evet sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 http://www.guy-sports.com/fun_pictures/man_win_argument.jpg http://www.teluguone.com/tonecmsuserfiles/Getting%20Married%20Joke(1).jpg http://itsfunny.net/wp-content/uploads/2013/06/A-man-is-incomplete-until-hes-married.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi şu olaya ben katılmıyorum ya. evli değilim ama karıyla arguman kazanma olayında nası bi ezici üstünlük kurabilir ki yani hiç bi tartışmayı kazanamıcak duruma gelebilmek falan? bence çok büyük bi palavra bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 sen ne diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Fransuxa said: abi şu olaya ben katılmıyorum ya. evli değilim ama karıyla arguman kazanma olayında nası bi ezici üstünlük kurabilir ki yani hiç bi tartışmayı kazanamıcak duruma gelebilmek falan? bence çok büyük bi palavra bu olay karıyla değil karınla herhal =) evet ama yani eğer aklı başında 2 insansan gayet güzel anlaşırsın. kadının iq su ve tartışma kabiliyeti sana yetmiosa kazanırsın sürekli, tam tersi olursa da o kazanır. öyle evlendi bitti gitti fln yalan tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Dworgian said: alyansları aldık hadi bism... :D sen daha yeni boşanmadın mı ya yangından mal mı kaçırıyonuz napıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi hastasıyım bu sorunun. sanırım 451. fln sın soran =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Fransuxa said: abi şu olaya ben katılmıyorum ya. evli değilim ama karıyla arguman kazanma olayında nası bi ezici üstünlük kurabilir ki yani hiç bi tartışmayı kazanamıcak duruma gelebilmek falan? bence çok büyük bi palavra bu olay Evli degilsin Sevgili baska es baska Tartismalarda sadece yenmek ve yenilmek yoktur ve basit seylerdir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Dworgian said: abi hastasıyım bu sorunun. sanırım 451. fln sın soran =) aklın yolu bir çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Dworgian said: abi hastasıyım bu sorunun. sanırım 451. fln sın soran =) Yeniden evlenmek nasil bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Tabi bu öm olacaktı. Bokum gibi bi güne başlamışım meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bingildak said: Dworgian said: abi hastasıyım bu sorunun. sanırım 451. fln sın soran =) aklın yolu bir çünkü it depends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar