zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Zengin olsam bne vericem parasını gel diye, o kadar özledim seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bebeyims ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 zipzip said: Zengin olsam bne vericem parasını gel diye, o kadar özledim seni... Bu zengin olsa suratımıza bakmazdı bak. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Kalbimi kırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Offf bilgisayar başından kalkmadığım bir cuma günü daha :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko said: evet izmire dönmek için neler yapmazdım, ama para vermiyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ivy said: Offf bilgisayar başından kalkmadığım bir cuma günü daha :(((((( Sevgili yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kadın değilmi yaşı gelmiş direk evlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu yastan sonra zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko said: ne 1haftası 5 sene yaşadım izmirde. evet izmire dönmek için neler yapmazdım, ama para vermiyorlar :/ Ayda 250 liraya geciniyorum. Birak bu tatavalari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paşam jakuzisiz evde yaşayamaz deme öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Theridone said: senko said: ne 1haftası 5 sene yaşadım izmirde. evet izmire dönmek için neler yapmazdım, ama para vermiyorlar :/ Ayda 250 liraya geciniyorum. Birak bu tatavalari! Direge cengel attin, suyu ana hattan kacak cektin, dogalgaz sayacina da bal doktun di mi lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 iş yarıyo mu bal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Yariyomus galiba cok duydum son donemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bi boka yaramaz bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bu makina mühendisleri ne kadar noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bir de boyle insaatcilara artistlik yapiyorlar falan. Heh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Offf efkar bastı hemen bir kek çırpayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 kekin içine bitter çikolata koy parça parça böyle. pişnce içinde eriyor. kek sufleye dönüşüyor. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ya da bildiğin 2 kutu çikolatayı ortasına kır. offfff. dişleye dişleye yerim koca keki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 du bari günlük de yazayım. 11 de kalktım. 11.30 da kahvaltı ettim. sonra 100 ın kalanını seyrettim. clarke gerçekten tam bir piskopat oldu. antibiyotik saatim 12ydi ama içtim mi içmedim mi hala emin değilim. sayısını da takip etmediğim içim iyi olmadı pek. sonra bir kahve yapıp çatıya çıktım. müşterilerden biri almanyadaydı onu aradım. böyle böyle ikna olmazsanız kentsel dönüşümle hisseniz satılacak bakın yazık etmeyin diye anlattım durumu. neden bilmiyorum almanyadaki biriyle konuşurken türkçemi bozup almancı gibi konuştum. çok da hoşuma gitti. neyse onlara durumu anlattıktan sonra çelik işinde ortak olduğumuz mühendisi aradım sanki yeni uyanmış gibi miih miih yapıp. açmadı. 2 tane projeyi benim düzenlemem gerekiyordu. daha doğrusu o işi de bana kilitlemeye çalışmıştı. ben de uyuyakalma manevrası ile işi ona counter kilitlemiş oldum. az önce mesaj atmış abi ben yaptım diye. ama hak etti zira daha alamadığımız bir alacağı bu işlerin tahsilatından yapmaya çalışıyor. benim payımı oradan kesiyor. etik değil yaptığı. benim 8000 liralık programımı kullanıyor hem de taksidi bitmeyen. neyse. şimdi de öğlen yemeği yiyorum. günün geri kalanında spaya gidip yatsam mı yoksa ofise mi gitsem diye düşünüyorum. gerçi her halükarda alsancağa geçmem gerekiyor ortaklardan biri ameliyat oldu geçmiş olsuna gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Fistan said: bu makina mühendisleri ne kadar noob ya http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/111989/Dogalgazda_inanilmaz_bal__recel_hilesi.html Ben demiyorum doğalgazcılar diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bali derby falan dökelim komple dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 chrome said: ya da bildiğin 2 kutu çikolatayı ortasına kır. offfff. dişleye dişleye yerim koca keki. Fındıklı kek yaptım ama fındık koymayı unuttum. Sıkıntı olmaz umarım. Hamaratlık mod = ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 evde kalırsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar