wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Gitme işe gel bize kahvaltı yabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sen cocugu döversin kahvalti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ona cagiriyordur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bi 18 olsun o zaman döveceğim onu, şimdilik güvende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko said: ona cagiriyordur zaten Sen ona bakma senko izmire gel, bak burda her seyimiz var cok sukur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 izmirli 2 kişi sevgili edin demiş. ankaralı gel de döveyim demiş. hmmmm. unisom işe yaramadı galiba senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko ben de çok uyuyorum. gel öpüşelim, güçlerimizi dengeleriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bugün işte son günüm http://memestorage.com/_nw/43/89046279.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senkonun derdi sevişememek gençler. derdine derman yok burda onun. go go mektep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 3 gündür günde 13 saat uyuyorum. Yarısında sen uyudun sayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi anlamadım ki bi iki gün güzel gidiyorum vaktinde uyuyup vaktinde kalkıyorum 3.gün sapıtıyor. sonra toparla toparlayabilirsen. dünden önceki gün 4-5 gibi yattıydım, dün dedim eve gelince yatmıyayım 12 gibi yatıp 6-7 gibi kalkayım. Ama ne mümkün yine 4te yatıp 7de uyandım. Bu gün eczaneye gidip alıcam güçlü bir uyku hapı. bu problem için hangi bölüme gitmek lazım? nöroloji mi ilgileniyor kim ilgileniyor nerdeyse 1 aydır bu durumdayım. uyuyamamak kilo aldırıyor bir de nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sparkcaster said: kadın gerekirse onu da kendi aramızdan çıkarırız. bu ne la güldüm jurassic park gibiyiz harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko said: abi anlamadım ki bi iki gün güzel gidiyorum vaktinde uyuyup vaktinde kalkıyorum 3.gün sapıtıyor. sonra toparla toparlayabilirsen. dünden önceki gün 4-5 gibi yattıydım, dün dedim eve gelince yatmıyayım 12 gibi yatıp 6-7 gibi kalkayım. Ama ne mümkün yine 4te yatıp 7de uyandım. Bu gün eczaneye gidip alıcam güçlü bir uyku hapı. bu problem için hangi bölüme gitmek lazım? nöroloji mi ilgileniyor kim ilgileniyor nerdeyse 1 aydır bu durumdayım. uyuyamamak kilo aldırıyor bir de nedense... hastanelerde uyku lablari oluyor gidip 1 gece orda uyuyosun galba boyle makinelere falan bagliyorlar seni buluyorlar cozumu doktor patiler ayrinti versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sen veterinere kedi götür iyileşsin diye, dönüşte ezilmiş kedi gör. te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 onu da mı aldın eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kozalak said: senkonun derdi sevişememek gençler. derdine derman yok burda onun. go go mektep. ne güzel de ortam yapmış halbukisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko said: onu da mı aldın eve? -___________________- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Dworgian said: kozalak said: senkonun derdi sevişememek gençler. derdine derman yok burda onun. go go mektep. ne güzel de ortam yapmış halbukisi ortam dediği de pavyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben mavi ışık seviorum bana güzel geldi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 3gün sonra ışık gözünü alacak gözlerine patates basmaya gidicez evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko said: bişiler abi anlamadım ki bi iki gün güzel gidiyorum vaktinde uyuyup vaktinde kalkıyorum 3.gün sapıtıyor. sonra toparla toparlayabilirsen. dünden önceki gün 4-5 gibi yattıydım, dün dedim eve gelince yatmıyayım 12 gibi yatıp 6-7 gibi kalkayım. Ama ne mümkün yine 4te yatıp 7de uyandım. Bu gün eczaneye gidip alıcam güçlü bir uyku hapı. bu problem için hangi bölüme gitmek lazım? nöroloji mi ilgileniyor kim ilgileniyor nerdeyse 1 aydır bu durumdayım. uyuyamamak kilo aldırıyor bir de nedense... Gitme dedim olm ben sana, içten içe mutlu değilsin orada işte. Zor geliyor hatta oraya masraf yapmasan geri dönesin bile var biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Hayır abi onun istediği İzmir. Adam burda 1 hafta kaldıktan sonra böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ne 1haftası 5 sene yaşadım izmirde. evet izmire dönmek için neler yapmazdım, ama para vermiyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Müstehak sana ya. İşim olmasa arardım da işim çok, seni de beğenmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 arasan da açamam zaten o kadar çok uykum var ki arada uyukluyorum zaten 1-2sn 1-2sn bitse de gitsek diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar