ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ya ahahhahahs napıyorsunuz siz allaşkınaa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 hec sen nabiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Kafkasya'da bi akrabam, babasının gönül rızasını aldıktan sonra adettendir diye halıya sarıp kızı kaçırıyor, 2. kat balkondan düşürüyolar, kızın kol bacak kırık, benim akrabayı da kızın babası fellik fellik arıyor vuracam diye. 5-6 sene önceydi tabii. Bu da böyle bir anımdır. Hohobhahaahahahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Yatmadan bir tinder a bakayim dedim. Arkadasimin kiz arkadasini gordum lan :( soylesem bir turlu soylemesem bir turlu. Ha diyeceksiniz tinder da ne isin var? Bakiyordum oyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 sana niye tinderda ne işin var diyelim abi arkadaşının kız arkadaşı sen misin yoksa tam bi plot twist olurdu http://static.fjcdn.com/gifs/Mentos+and+beer_7decf0_4724086.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ivy said: Halıya sarıp kaçırın bence. Daha havalı olur. Çok old school o. Artık pıtırcıklı kağıtlar naylonlar var taşıma işlerinde kullanılan. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: halaya katip kacirin. LELELELELELELELELe Theridone said: Mahmut Tuncer'i kafalamamiz lazim moriarty said: http://24.media.tumblr.com/549fc4aa19c8ab04318a0d395e61097f/tumblr_mqra349vMN1rbb24do2_250.gif Abi abv sizin ya hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 chrome said: Yatmadan bir tinder a bakayim dedim. Arkadasimin kiz arkadasini gordum lan :( soylesem bir turlu soylemesem bir turlu. Ha diyeceksiniz tinder da ne isin var? Bakiyordum oyle... like lasaydın bakalım ne yapacak hanfendi. ben olsam söylerdim bu arada. hatta o an mesaj atardım. zira benzerini yapmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 belki sadece sarılmaya ihtiyacı vardır https://eksisozluk.com/sacmaladin-berke-sadece-sarilmaya-ihtiyacim-vardi--4661205?focusto=48379979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Çok kızıyorum arkadaş ben böyle şeylere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dworgian said: chrome said: Yatmadan bir tinder a bakayim dedim. Arkadasimin kiz arkadasini gordum lan :( soylesem bir turlu soylemesem bir turlu. Ha diyeceksiniz tinder da ne isin var? Bakiyordum oyle... like lasaydın bakalım ne yapacak hanfendi. ben olsam söylerdim bu arada. hatta o an mesaj atardım. zira benzerini yapmışlığım var. söylemeyen ne olsun. chrome git hemen yetiştir. öyle kız arkadaş olmaz olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Abi hayır madem arayıştasın, ayrıl o zaman. Sonra defol git ne halt ediosan et alla alla. Yok bu adam dursun da ben gizliden iş yapayım da heyecan da olsun hem de boş kalmayayım kafasındakilere kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 abi biz ona o.....u diyoruz kısacası. özellikle yeni nesilde baya baya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Saeros said: belki sadece sarılmaya ihtiyacı vardır https://eksisozluk.com/sacmaladin-berke-sadece-sarilmaya-ihtiyacim-vardi--4661205?focusto=48379979 hahah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Shean said: abi biz ona o.....u diyoruz kısacası. özellikle yeni nesilde baya baya var. öyle de diyemiyorum ben. sonuçta o bir meslek. bunlar bir de bunu keyfine yapıyor. karşılığında para alsa o lafı et ok de. bunun adı doyumsuzluk, tatminsizlik, dejenerasyon vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bu ne bicim hikaye boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 anlaştığınız ücretin dışında kafasında bi ücret belirten, sonra o ücretide siktiredip para vermeyeceğim diyen bi adama naparsınız ? verilen işler yapılmış, sıkıntı yok. mail kayıtları falanda var. freelance iş tabi sözleşme vs yok bi bok. çok kalabalıklar bu arada dayak yerim bişi yaparsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 arabasına tiner at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: anlaştığınız ücretin dışında kafasında bi ücret belirten, sonra o ücretide siktiredip para vermeyeceğim diyen bi adama naparsınız ? verilen işler yapılmış, sıkıntı yok. mail kayıtları falanda var. freelance iş tabi sözleşme vs yok bi bok. çok kalabalıklar bu arada dayak yerim bişi yaparsam. eşin dostun yoksa işi sabote et sizin fare görmüşlüğünüz kadar benim kedi silkmişliğim var de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 sabote edicem zaten orası ayarlandıda paramı almalıyım nasıl alıcam. sabote ettikten sonrada alamam. ben bunu bi düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: anlaştığınız ücretin dışında kafasında bi ücret belirten, sonra o ücretide siktiredip para vermeyeceğim diyen bi adama naparsınız ? verilen işler yapılmış, sıkıntı yok. mail kayıtları falanda var. freelance iş tabi sözleşme vs yok bi bok. çok kalabalıklar bu arada dayak yerim bişi yaparsam. "para almadan iş teslim etmeme" dersi gibi olmuş tam. zira böyle davranan sınırsız hıyar var piyasada. geçmiş olsun abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: sabote edicem zaten orası ayarlandıda paramı almalıyım nasıl alıcam. sabote ettikten sonrada alamam. ben bunu bi düşüneyim böyle durumlarda kaba kuvvetten yada itlikten başka çözüm bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Beklediğim telefon geldi. Cuma günü görüşmeye çağrıldım. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: anlaştığınız ücretin dışında kafasında bi ücret belirten, sonra o ücretide siktiredip para vermeyeceğim diyen bi adama naparsınız ? verilen işler yapılmış, sıkıntı yok. mail kayıtları falanda var. freelance iş tabi sözleşme vs yok bi bok. çok kalabalıklar bu arada dayak yerim bişi yaparsam. dava aç en kötü. mail kayıtları da var diyorsun. aranızda aslında bir sözleşme var ancak yazılı değil. sen işi yapıp teslim etmekle yükümlüsün onlar işin karşılığı ücreti vermekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ya freelance olunca vergi falanda vermiyosun ya sonuçta sanırım o işte yaş gibi bilmiyorum tabi detayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar