SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sevgili günlük, ülke olarak füzyona yatırımı bok yaparız. chrome yapacaklar yazdı fakat nah yapacaklar. o da iyi niyetinden öyle temennilerde bulunuyor konuşuyor vs. yoksa belli iyi çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Theridone said: Dworgian said: boşanırsan görürüm yarinden. saf ya asjkdhasjkh abi asıl saflık evlenmek zaten sdfsdfdsfbgsfdsgj peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 asil saflik sistemin kolesi olup beyaz yakali seyler giymek, cunku beyaz yaka hemen kir gosterir, sonra temizlemesi de zor. iyi beceremezsen sarariyo zaten sonra, o yuzden bence sistemin kolesi olmayin, evlenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: Theridone said: Dworgian said: boşanırsan görürüm yarinden. saf ya asjkdhasjkh abi asıl saflık evlenmek zaten sdfsdfdsfbgsfdsgj peki. Sunu da dedim ama, kayitlara gecsin. Theridone said: kermit said: bekarken alacaksin abi evi evlendikten sonra alinca kadin hak iddia ediyo. bokumu yesin afedersinizde şu. neyse ki yarim öyle şeyleri takmaz kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 aquila said: asil saflik sistemin kolesi olup beyaz yakali seyler giymek, cunku beyaz yaka hemen kir gosterir, sonra temizlemesi de zor. iyi beceremezsen sarariyo zaten sonra, o yuzden bence sistemin kolesi olmayin, evlenmeyin. çok mantıklı konuşmuş 100 lira veren çıkarsa penisimin fotosunu gönderirim 50 tl gönderen olursa sütyen giyer şehrin göbeğinde gezerim sistemin kölesi olup patronun ağız kokusunu çekmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sana bilincimde topladığım enerjiyi chain lightning olarak yolluyorum kermit. olmadı sen beni takip et. yakında mükemmel şeyler olacak. ayrıca seks yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sevgili günlük. biliyorsun feykbuku kapatıp buraya konusunu açmıştım ne zaman bilmiyorum. az önce instagramı da kapaddım. dünya umrumda olmadan hıtır hıtır gezeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben face kapamadım, ama konusmak istemediğim kim varsa bastım engeli, şimdi sadece dizi/film haberleri, videolar falan cıkıyo, ne güzel şeymiş ya. Millet osursa facebook'a yazcak hale geliyodu. Sevgilisinden ayrılıp imalı mesaj yazanlar, şarkı paylaşanlar, ooooh hepsinden kurtuldum. Yaşasın minimalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Theridone said: ivy said: Theridone said: Dworgian said: boşanırsan görürüm yarinden. saf ya asjkdhasjkh abi asıl saflık evlenmek zaten sdfsdfdsfbgsfdsgj peki. Sunu da dedim ama, kayitlara gecsin. Theridone said: kermit said: bekarken alacaksin abi evi evlendikten sonra alinca kadin hak iddia ediyo. bokumu yesin afedersinizde şu. neyse ki yarim öyle şeyleri takmaz kafasına. `R` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Yangina korukle gidiyorsun ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yaaa bırak. dur bir saniye; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bi sn cnm yengeye ulasayim Facebook'tan da random bir mesajini linkleyeyim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yahu ben gerçekte söylemicem şeyi burada yazmam diyorum sen hala bidi bidi :D evlen işte olm yaşın geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 scroll yaparken manyak mouse programım "congratz you won a trophy" dedi. korktum ya. hasta bu adamlar. mouse a achiev koymuşlar töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bu haftasonu teklif edeyim madem. Gablederse ne âlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 gabletmezse sarı şahinle gaçırırız. bizde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Sarı şahinle depoya dövmeye aldırıyoruz yalnız, kaçırıp dövecek misiniz kabul edene kadar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Hayir, dayak yok kiyamam cunku ona :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ayrica sari sahinle kacirilir ki, ulusal kacirma vasitasi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 wastyrx said: Sarı şahinle depoya dövmeye aldırıyoruz yalnız, kaçırıp dövecek misiniz kabul edene kadar nedir? yok abi belli süre depoda tutar stockholm sendromu yaşatır eveririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Halıya sarıp kaçırın bence. Daha havalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 halaya katip kacirin. LELELELELELELELELe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mahmut Tuncer'i kafalamamiz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 http://24.media.tumblr.com/549fc4aa19c8ab04318a0d395e61097f/tumblr_mqra349vMN1rbb24do2_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Kafkasya'da bi akrabam, babasının gönül rızasını aldıktan sonra adettendir diye halıya sarıp kızı kaçırıyor, 2. kat balkondan düşürüyolar, kızın kol bacak kırık, benim akrabayı da kızın babası fellik fellik arıyor vuracam diye. 5-6 sene önceydi tabii. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar