ivy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Saeros said: izmir'de deprem oldu 12 dk kadar önce sabah sabah heyecanlandım 2015.06.08 05:23:25 38.4595 27.0123 16.8 -.- 2.6 -.- IZMIR KORFEZI (EGE DENIZI) 16km derinlikteki 2.6'yı hissedip bi de heyecanlanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ivy said: Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. Ortaköyde vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ivy said: Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. Bosver besiktasi, kadikoy cokhgzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ivy said: Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. izmir de ev satalım sana ne yapıcan istanbul u askşldjsalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hmm demek gunes oradaymıs ben de baska galaksilere kacti sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Dworgian said: ivy said: Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. izmir de ev satalım sana ne yapıcan istanbul u askşldjsalk Seni tebrik ettim, gerçik bir baş düşman gibi eppeğime taş koymaya çalıştın. (tu) Benim ev yıldız parkının orada kısmen boğaz köprüsünü görüyor ucundan ivy bana gel afgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Ama izmir'den kalkıp istanbul'a geleceğine narlıdere de hazır evi alabilir bence lkasjdsalkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 4 arkadaş, pazar 4 ten başlayarak, 3 saat ara ile, pazartesi sabah 7 ye kadar 101 oynadık. how miserable is this. şaka lan şaka, nasıl koydum okeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Halkalı'da oturucam ya ben cidden hatta iş yerimin bahçesinde çadır kuracağım. Ev yok ya ev :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 oooffyanış mail attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yetmemiş olacak ki buraya da yanlış yazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sıvamak için diğer taraflada paylaşcam bilgileri belki fiyatları düşerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 İngiltere de "banyo" tarz jilet satmıyorlar. Amazon.uk ta bile bildiğin Türkçe yazılı Derby Banyo var. İnsan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Balo'dan geliyorum. Her zamanki gibi ilk kaçanlardan oldum. Ben eğlenmeyi de bilmiyorum sıkılıyorum insanların eğlendiği yerlerde mk. Ne biçim adamım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 canta geldi ucak biletini de aldim simdi izini yazdıralım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Is yoğunluğum felaketti. Hayatımda ilk defa 5-7 gün süren ishal oldum ve bunu bu iş yükünün psikolojik gerginliğine bağlıyorum. Hele şükür hepside bitti gitti. Şu an tüy gibi hafifim.ufak tefekler kaldı ama sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Oglak yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Oğlak eti yemedim ama keçi peyniri yedim !!!! Dıdın !!! Dıdın !!! Dıdın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bu hafta 100 saat çalıştım. Kılçıksız. Hala bünye-beyin yerinde. Neyse bu hafta 50 saate düşecem geri, mutluluğa kulaç atacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Şu hafta bitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 dersler tamam simdi sıra tezi yazmaya geldi hadi bakalim demet akalın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Geçmiş olsun karşim. Ramazandan sonra izmire gideceğim ben var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ivy said: Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. neden istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Gun dedigin saat 5'te baslayip 22'de bitmemeli pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar