pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bu zamanda yapılacak en kral iş falan olabilir. 1 karış pantolonlar, tulumlar 40-50 lira. Mantar gibi türeyen sanal alışveriş markalardan da belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 dikis makinesi siparisini verdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Senelerdir muhabbeti yapılan konu. Birisi dikişi nakışı zor ondan pahalı demişti, ne derece doğru bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 aquila said: dikis makinesi siparisini verdim bile. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Son 7 yılda 2 bebek büyütmüş biri olarak:kaliteli olan bebek giyim pahalı sebebi anti alerjik,saglıklı materyalden üretim yapılması(mothercare vs).LCW den falan alısveriş yaparsanız gayet ucuz ,sezon sonunda 5-7 liraya parca alınabılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 5-7 lira iyimiş ya bana olur mu ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ulan onlarınki sağlıklı materyalde biz afedersin bok muyuz biz sağlıksız materyalli şeyler giyiyoruz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 5 liraya kıyafet alsam ne sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 5 liraya tantuni kalmadı lan memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Tavuk döner ayran hala 2.5 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 tiLi said: 5 liraya kıyafet alsam ne sevinirim lcwde 5 liraya tişört var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 5 liraya 70cm adana dürüm gördüm. reklamını koymuştu adam kapısının önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 aranızdan birisi bebek giyim açsın cidden ya benim kız için abanırım dükkanına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Her haneye 3'er tane tabii ki zamanın işi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Katibim said: aranızdan birisi bebek giyim açsın cidden ya benim kız için abanırım dükkanına :D Actim buyur... Kasimpasada actim orda baya bebek potansiyeli vaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 GONDARCENGIZ said: 5 liraya tantuni kalmadı lan memlekette tantuniye olan obsesyonunun sebebi nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://i.capsspot.com/s/32/10/964604.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar