Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuduz olur muyum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tetanoz olunca ölünüyor. ama sadece biri senin üzerine işerse kurtulabilirsin. bence en yakınındaki kişinin sana golden shower yaptırtmasını söyle. sen söyle o anlar ;)
Mesaj tarihi:
tek aşı, ama doktordan rica edersen tam ısırılan yere işerse de oluyormuş. aşı ilaç sonuçta zararlı. çiş doğal. dirseklerine kadar sıva, bişiyciğin kalmaz.
Mesaj tarihi:
1) kuduz çok ünlü olsa da oldukça nadir bir şey. yılda 1-2 kişi falan ölüyor ortalama
2) kolunda kızarık var. kan yok. tükürük, kan vs ile geçen bir hastalık bu.
3) kan olsa bile kedinin daha yeni patilerini yalamış olması ve tırnaklarında salyasının olması lazım kuduz olabilmen için.

kısacası ölme eşşeğim ölme. 15 yıldır önümüzde google var yav, açın bi bakın :D
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ben kendim işesem olmuo mu

sen işeyeceksen kedinin üzerine işemen lazım. abi bak karıştıracaksan tekrar baştan anlatayım. böyle kendi üzerine işeyipte sonra ürik asit zehirlenmesinden ölen arkadaşım var benim. ciddi bir mesele bu.
Mesaj tarihi:
Kafanda ya da boyun gibi yakin bi yerden cizmedigi surece pek gerek yok endiselenmene. Ama icim rahat olsun diyosan git yaptir bi asi acilin ya da poliklinigin birinde.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

1) kuduz çok ünlü olsa da oldukça nadir bir şey. yılda 1-2 kişi falan ölüyor ortalama
2) kolunda kızarık var. kan yok. tükürük, kan vs ile geçen bir hastalık bu.
3) kan olsa bile kedinin daha yeni patilerini yalamış olması ve tırnaklarında salyasının olması lazım kuduz olabilmen için.

kısacası ölme eşşeğim ölme. 15 yıldır önümüzde google var yav, açın bi bakın :D

google'a bakınca abi biliyorsun beyin tümörüne kadar gidiyor iş, baktım oraya çok

eyvallah bilgiler için ^^
Mesaj tarihi:
di said:

Kafanda ya da boyun gibi yakin bi yerden cizmedigi surece pek gerek yok endiselenmene. Ama icim rahat olsun diyosan git yaptir bi asi acilin ya da poliklinigin birinde.

ööle her istediğin yerde olamıyorsun kuduz aşısını son bilmem kaç senedir.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

merak ettim de ilk defa mı kedi tırmaladı da bu kadar vesvese oldun
şimdi aklıma geldi sormak

yep :)

çok haşır neşir olmam genelde
Mesaj tarihi:
chrome said:

Mortis said:

ben kendim işesem olmuo mu

sen işeyeceksen kedinin üzerine işemen lazım. abi bak karıştıracaksan tekrar baştan anlatayım. böyle kendi üzerine işeyipte sonra ürik asit zehirlenmesinden ölen arkadaşım var benim. ciddi bir mesele bu.

Olm 8 kere yazmışın kediye işe kediye işet diye, git bi çöpten kedi al napacaksan yap hepimiz rahatlayalım zapık herif!!1
  • Yeni Oluştur...