aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 catinismus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 daha kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Topağı markladım bir ay sonra doşak geççem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kuduzu bilmem ama tetanoz olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tamam bu mesajlar beni sevindirdi, istediiniz gibi d..ş..k geçebilirsiniz, en azından rahatladım öperim hepinizi ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Tetanoz olursun diyorum, adam rahatladım diyor.. kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tetanoz olunca ölünüyor. ama sadece biri senin üzerine işerse kurtulabilirsin. bence en yakınındaki kişinin sana golden shower yaptırtmasını söyle. sen söyle o anlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 capul said: Tetanoz olursun diyorum, adam rahatladım diyor.. kardeş... abi tetanoz tek aşıysa gideyim olayım onu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Yaptirma asi falan ya turke bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tek aşı, ama doktordan rica edersen tam ısırılan yere işerse de oluyormuş. aşı ilaç sonuçta zararlı. çiş doğal. dirseklerine kadar sıva, bişiyciğin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben kendim işesem olmuo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 fıskiye yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 1) kuduz çok ünlü olsa da oldukça nadir bir şey. yılda 1-2 kişi falan ölüyor ortalama 2) kolunda kızarık var. kan yok. tükürük, kan vs ile geçen bir hastalık bu. 3) kan olsa bile kedinin daha yeni patilerini yalamış olması ve tırnaklarında salyasının olması lazım kuduz olabilmen için. kısacası ölme eşşeğim ölme. 15 yıldır önümüzde google var yav, açın bi bakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mortis said: ben kendim işesem olmuo mu sen işeyeceksen kedinin üzerine işemen lazım. abi bak karıştıracaksan tekrar baştan anlatayım. böyle kendi üzerine işeyipte sonra ürik asit zehirlenmesinden ölen arkadaşım var benim. ciddi bir mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Kediden kuduz geçmez dememiş kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kuduzdan kedi geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Kafanda ya da boyun gibi yakin bi yerden cizmedigi surece pek gerek yok endiselenmene. Ama icim rahat olsun diyosan git yaptir bi asi acilin ya da poliklinigin birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sabonis said: 1) kuduz çok ünlü olsa da oldukça nadir bir şey. yılda 1-2 kişi falan ölüyor ortalama 2) kolunda kızarık var. kan yok. tükürük, kan vs ile geçen bir hastalık bu. 3) kan olsa bile kedinin daha yeni patilerini yalamış olması ve tırnaklarında salyasının olması lazım kuduz olabilmen için. kısacası ölme eşşeğim ölme. 15 yıldır önümüzde google var yav, açın bi bakın :D google'a bakınca abi biliyorsun beyin tümörüne kadar gidiyor iş, baktım oraya çok eyvallah bilgiler için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 di said: Kafanda ya da boyun gibi yakin bi yerden cizmedigi surece pek gerek yok endiselenmene. Ama icim rahat olsun diyosan git yaptir bi asi acilin ya da poliklinigin birinde. ööle her istediğin yerde olamıyorsun kuduz aşısını son bilmem kaç senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 merak ettim de ilk defa mı kedi tırmaladı da bu kadar vesvese oldun şimdi aklıma geldi sormak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CXbNA1XXCK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 mulgear6 said: merak ettim de ilk defa mı kedi tırmaladı da bu kadar vesvese oldun şimdi aklıma geldi sormak yep :) çok haşır neşir olmam genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kediyi yakala hapset 10 gün ölmezse kuduz olmazsın. tetanoz belli olmaz yaptır aşıyı. kedi dediğin pislik hayvanın teki, o patilerle deşmediği fare gömmediği bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 chrome said: Mortis said: ben kendim işesem olmuo mu sen işeyeceksen kedinin üzerine işemen lazım. abi bak karıştıracaksan tekrar baştan anlatayım. böyle kendi üzerine işeyipte sonra ürik asit zehirlenmesinden ölen arkadaşım var benim. ciddi bir mesele bu. Olm 8 kere yazmışın kediye işe kediye işet diye, git bi çöpten kedi al napacaksan yap hepimiz rahatlayalım zapık herif!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ebola geçebilir sanırım. Ne renkti kedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar