Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ilkokul cocugunun kompozisyonu

Albert

Öne çıkan mesajlar

Konu: 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz

Günümüzde üç dilek hakkimiz olmasi çok önemlidir.
Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman.
Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim.

Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem
15 dilek hakkim Daha olur. 15 dilek ile her istedigimi dilerim.

Günah degilse allah olmayi dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur. Çok akilli olurum.

Malesef her istedigimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yaris arabasi yaptiririm. Onunla antalya'ya gider dedemlerin elini öperim.

Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek.

Sonra dedem mezarlikta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim isin kiliciyla. babami da döverim...

' P.S: e-mail'ime gelmis, paylasayim dedim, hosuma gitti bayagi :) '[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

hmm zeki bir çocukmuş ama sanırım ailevi bazı sorunları var...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya okulda zorla kompozisyon yazdiriyorlar, ilgi cekmesi icin bende bu tur seyler mi yazsam diyorum bazen :)
ilk sinavim 40, daha sonraki 100 eheh. biktim artik okuldan falan, kompozisyonuda hic sevmem asds.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

Bu cocuk buyuyunce FRP olcak.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

thief: tdp bile uo özentisi :)

said:
Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir.

eheh çok hoşuma gitti bu kısmı
oy oy büyümüşte doktor olmuş der gibi :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

komık tabe..hehe[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Sosyal ağlarda paylaş

Bu kompozsiyonu 1.sınıf veledi yazmış olabilir neden derseniz bu düşünce tarzı aynı kuzenim daha 1.sınıfa gidiyor ama normal değil !
İlerde ne olucağan diyorum helikopterci olacam dayımı(benim babamla arası pek iyi değildir.) vuracam diyor
onu geçtim akıl almaz yalanlar uyudarabiliyor ondan bana bir veled yazmış gibi geldi. Ailesel sorun olarakta büyük ihtimalle babası buna bişi almamıştır yada kızdırmıştır ondan böyle triplere girmiştir[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 11 Ocak 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
her mezarlıkta zombi mutlaka uo olacak zaten.
vampire: the masquerade - bloodlines mesela uo özentisi.
evil dead serisi ise full uo'dan kopyalanmış bi film..

LOL[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye yazış olsun çocuk büyümüşde küçülmüş.zeki ya...3 dilek hakkım olsa her biriyle üç tane tane daha dilerim felan...anlamadığım niye illaki üç tane, paket şeklindemi geliyo bu dilekler, bu mantıkla bi hakkıyla 1000 tane daha da dileyebilir milyon tane dahada :) tam bug ya.çocuk büyüyünce kesin bug abuser olacak :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PUMA, 12 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
...... tam bug ya.çocuk büyüyünce kesin bug abuser olacak :).....

işte bu süper. Çocuk bug bulmuş hayatta kullanıyor. lol :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...