Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bu soru troll değilse ciddi üzücü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben de anlamıyorum. galatasaraylıyım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bunu söylemezsem içime patlayacak. mesela zekeriya öz diyelim. ben bilgi arıyorum bu adamla ilgili. kimdir nedir falan. ARSENAL İYİ Kİ ÇAKMIŞ demiş. ulan hırbo. bana ne. sorduk mu. tamam bir bilgi mi, bilgi. ama tuvalete gidince deliğin ortasına işemekten keyif alıyorum gibi bir bilgi benim için. türk erkekleri rerorerorero'dan hallice. tuşu da yok ki anasını satayım kapanmıyorlar. futbol konularını takip etmemek de yetmiyor. böyle durduk yere ortaya çıkıveriyorlar. SEN ANCA OKOÇANIN PİPİSiNE BAK ZATEN. okoça kim olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 dana22 said: abi sosyallesirken ne konusuyorsunuz kiz cheese cake tarifi mi. biz susuyoruz gözlerimiz konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben hiç konuşmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 o yüzden de sosyal değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 direk 2nd base. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 benimle de mi 2nd base? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 FuTbol cok guzel ya gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 uu beybi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Ren said: bunu söylemezsem içime patlayacak. mesela zekeriya öz diyelim. ben bilgi arıyorum bu adamla ilgili. kimdir nedir falan. ARSENAL İYİ Kİ ÇAKMIŞ demiş. ulan hırbo. bana ne. sorduk mu. tamam bir bilgi mi, bilgi. ama tuvalete gidince deliğin ortasına işemekten keyif alıyorum gibi bir bilgi benim için. türk erkekleri rerorerorero'dan hallice. tuşu da yok ki anasını satayım kapanmıyorlar. futbol konularını takip etmemek de yetmiyor. böyle durduk yere ortaya çıkıveriyorlar. SEN ANCA OKOÇANIN PİPİSiNE BAK ZATEN. okoça kim olm? zenci aga bakma en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 insanin ister istemez kayar gozu zenji diyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 BabacumMostors said: olum mapeza diye bir adam vardı ya.. mapeza.. MAPEZAAAAA off keşke yine olsa sdf^ zenci furyası başlamıştı o zamanlar trde ashgdasd beşiktaş madidayı almıştı 2 sene sonrada gs mapezayı almıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Rip Mususi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 butun yabancilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Ondan daha iyisi vardı. Kompela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 futboldan anlayacak bir sey yok. anlayan da kimse yok zaten. trashtalk yapip tatmin olma araci oyun kimsenin zkinde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 applev0dka said: o dönem daha güzeldi passolig yoktu zeminler iyidi saygı vardı kavga azdı liste uzar, good for you o gümüş paralardan bende de vardı. gs'yi biriktirmiştim opet mi Petrol ofisi mi ne vermişti. sen yoktun bi de sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Son mesaj mesela, futbol bölümünden kaçmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 zirvede bırakmış adam hll team.dedikleri gibi tr futbolu o dönemden sonra ilerlemedi çok bişey kaçırmadın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar