mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hallolur umarım hepsi. stres çok yıpratıyor insanı. yalnız insanoğlu hiçbir zaman karşısındakini tam anlayamıyor bence. başkasına anlatsan seninki de dert mi yea her şeyin var asıl dert bende der belki. Ya da ben anlatamıyorum genelde pek. öyle işte.
Remus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Agumentin 1000mg çok ağır 500'e indir bence. Oda baya etki edebiliyor olabilir ruh haline.
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Franco “Bifo” Berardi'nin Ruh İşbaşında diye bir kitabı var. Arka Kapağı: Ruh İşbaşında kendisini "psikopatoloji" alanında yapılmış bir deney olarak görüyor ve kolektif ruhumuzda bir şeylerin nasıl ele geçirilmiş olduğunu tarif ediyor: ağır, kalın, opak, engelleyici bir dünya hali. Bifo'nun yanıtlamak istediği soru şu: İşçilerin kapitalist üretim örgütlenmesi karşısında duydukları yaygın "yadırgama" haliyle nitelenen 1960'ların işçi mücadelelerinden işin psikolojik ve duygusal yatırımların merkezi alanı haline geldiği, hatta bu yeni libidinal ekonominin insanlarda ani paniklerden kitlesel depresyonlara bir dizi kolektif patolojiye neden olduğu bugünkü duruma nasıl geldik? Nasıl oldu da işçilerin gücünün işi reddetmeleriyle, kapitalist süreçlerden özerk olmalarıyla ve kendi örgütlenme biçimleriyle tanımlandığı 1960'ların ve 70'lerin toplumsal antagonizmalarından çıkıp, işin kimliğimizin merkezi öğesi haline geldiği, yalnızca ekonomik anlamıyla sınırlı kalmayıp benliğimizin kuruluşunda hayati bir unsura dönüştüğü son yılların deneyimine geldik? Kısacası, nasıl oldu da işten kaçarken onunla özdeşleşir olduk? Ben şahsen sorunlarımın temelinde yatan nedenleri irdelediğimde, çözüm yollarını görmeye başladıkça rahatlıyorum. Bu kitap da küresel konjonktürün nasıl işlediğini gösteriyor. Tavsiye ederim.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 chrome said: sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28. bi de olumlu şeyleri yazsana, elinde olanları, sahip olduklarını. onları dök ondan sonra hesaplayalım. bu ne olm hiç bişi yoksa aklın var, nefes alıp veriyosun ve saydığın şeyler pmsli hatun tribi çoğu. hatta derdini silkeyim abi
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Remus said: Agumentin 1000mg çok ağır 500'e indir bence. Oda baya etki edebiliyor olabilir ruh haline. komsu ayse teyze kafasi bir de 1 000 000 u lik bezatin penisilin var abi .en yuksegi o..
Remus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 dana22 said: Remus said: Agumentin 1000mg çok ağır 500'e indir bence. Oda baya etki edebiliyor olabilir ruh haline. komsu ayse teyze kafasi bir de 1 000 000 u lik bezatin penisilin var abi .en yuksegi o.. Değil git prospektüsünü oku. 1 sayfa yan etkisi var. Genelde bizim angut doktorlar 1000 veriyim temizliyim herşeyi kafasında. Ama 1000 mg yan etkileri ile hastalığım semptomları aynı. Ayşe teyze dedi.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 chrome said: ortağımla aram bozuk, Kendi işimin sahibiyim, ayrıca tek başıma değilim bana yardımcı olacak bir ortağım da var. said: nişanlımla aram bozuk Hayatımda çok değer verdiğim biri var, hatta öyle ki nişanlandık evlenmeyi bile düşünüyoruz. said: arabamda ufak tefek arızalar var Arabam var. said: yoğunluktan yaptırtamıyorum Bu arada işlerim de iyi gidiyor baya yoğunum. said: görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk İş ortağımla çok iyi arkadaş olduğumuzu söylemiş miydim? said: geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum http://www.youtube.com/watch?v=4Exfd3PaX1Y
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ah ah zaten ne cekiyorsak insanlarin kendi kafalarina gore ilac kullanip sonra bana soyle oldu boyle oldu demesinden cekiyoruz..tamam abi siz kendi bildiginiz gibi kullanin..ama mumkunse dr a da gitmeyin sonra..eczaci kalfasi ve internet yeter..ne gerek var ki dr a para vericen ilac % si kesilcek filan ..bildiginiz gibi takilin..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 İçlerinde seni mutsuz eden hangisiyse ona odaklan derim. Sırasıyla yazmış olduğun derlerin hepsini halledebilirsin, yeterki içinden isteyerek birinden başla.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ben de cok mutsuzum ya. Isim iyi gidiyor. Sağlığım yerinde. Kız arkadasımla mutluyum. Executive mba e başladım. Kariyer Plani istedigim doğrultuda. Ama mutsuzum gene de. Napcaz lan :(
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 said: RippedKings4 ay önce xeşke montla şıçmak bilsem hewal :D
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 seçimde oy kullanmadıgın için oluyor bunlar hep
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 axedice said: chrome said: ortağımla aram bozuk, Kendi işimin sahibiyim, ayrıca tek başıma değilim bana yardımcı olacak bir ortağım da var. said: nişanlımla aram bozuk Hayatımda çok değer verdiğim biri var, hatta öyle ki nişanlandık evlenmeyi bile düşünüyoruz. said: arabamda ufak tefek arızalar var Arabam var. said: yoğunluktan yaptırtamıyorum Bu arada işlerim de iyi gidiyor baya yoğunum. said: görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk İş ortağımla çok iyi arkadaş olduğumuzu söylemiş miydim? said: geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum http://www.youtube.com/watch?v=4Exfd3PaX1Y Forum kitlenebilir
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 chrome said: sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28. http://d1w7nqlfxfj094.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/10/reverse-1242802986_arnoldsmokingpot.gif
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 iste boyle durumlarda baska birisi olsa ben de onun hakkinda boyle dusunurdum ama mantik icerisinde dusunulenden ote boyutu da var durumun. kimyasal da bir yapisi var. ben de biliyorum benim yanima gelip x6 larla panameralarla gelen muteahhitlerden benzer seyler duyunca ben de hassiktir lan diyorum icimden mesele sahip olduklarinla alakali degil. o sekilde bakarsak zaten kimsenin ne durumda olursa olsun kotu hissetmesi anlamsiz. community feelindir, kisiseldir dedim, agzima sictiniz.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 beter ol. zaaaaaaaa şaka şaka. bi cugara yak ve kendine gel bebeğim
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 chrome said: iste boyle durumlarda baska birisi olsa ben de onun hakkinda boyle dusunurdum ama mantik icerisinde dusunulenden ote boyutu da var durumun. kimyasal da bir yapisi var. ben de biliyorum benim yanima gelip x6 larla panameralarla gelen muteahhitlerden benzer seyler duyunca ben de hassiktir lan diyorum icimden mesele sahip olduklarinla alakali degil. o sekilde bakarsak zaten kimsenin ne durumda olursa olsun kotu hissetmesi anlamsiz. community feelindir, kisiseldir dedim, agzima sictiniz. kafan dağılsın diye yaptık ayrıca afrikadaki aç çocukları düşünmeyi denedin mi
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 beni araniza alin lan. sarilalim siki siki
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aquila said: seni dovdurtucem ben. en temizi
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben de 28 yaşındayım. yaklaşık 1 yıldır çalışmadım. sol kolumda damar ve muhtelif yerlerimde de kas ağrıları var. parasız olduğum için hastaneye gidemiyorum. ayrıca saçım dökülüyor. ben direk intihar ediyim o zaman.
Öne çıkan mesajlar